reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ja muszę przymierzyć, żeby wiedzieć że będzie dobrze leżał. W poniedziałek będę miała trochę czasu to może coś uda mi się znaleźć.

reklama
Ja to wlozylam staniki do koszyka a po 2 czy 3 dniach dostalam oferte znizkowa na to co mam w koszyku he he... ja mam pod biustem 10 wiecej niz przed ciaza dlatego czekam ale jak tam sa po 4 rzedy haftek to super :)

Edysiek, no w sumie wyprałam w samym proszku, pewnie masz rację, że to od tego:) Czyli kolejna rzecz na liście zakupów.

Stanik kupiłam w takim rozmiarze jak teraz noszę, bo mam w nim trochę luzu, no i nie mieli 70F.

...Nie wiem po ile kupujecie te białe pampersy, ja najtańsze znalazłam w Kauflandzie za 46,99.

Ja dziś weszłam do sklepu Jednorazowe Sklep, Cena -Tanio - Supermarket Internetowy * Zakupy z Dostawą Do Domu – bdsklep.pl - 60103

białe pampersy są po 46,89 ja biorę jeszcze Happy z wycięciem na pępek bo byłam z nich bardzo zadowolona...

do jutra maja wysyłkę gratis jak się wchodzi przez PAYBACK przy zakupach za 100zł... może się którejś jeszcze przyda :)

Ad biustonoszy do karmienia to zazdroszczę tym, którym rozmiar się malo zmienia - ja wychodzilam z 65 B/C, po pierwszym porodzie miseczkę mialam F, po roku karmienia zeszlam do D. Teraz mam trochę więcej niż D ale w obwodzie ponad 80 i biustonosze sprzed ciąży nawet z przedłużkami cisną, a głupio na miesiąc kupować nowe ;-) Na szczęście na "po porodzie" kilka sztuk mam, teraz jeszcze dokupiłam dwa pośrednie i jakoś będzie. Ciekawi mnie tylko jaki rozmiar będę mieć za rok-dwa ;-)

_zuzanka no właśnie można zgłupieć z tymi rozmiarami, ale może teraz już Ci tak dużo nie podskoczy jak za pierwszym razem.

L-oka ja kupiłam przedłużki niedawno, bo staniki kupione na ciążę, zaczęły mnie trochę pod biustem obcierać. Ale powiem, że nie do końca jest to wygodne. Miseczki się gorzej układają i ogólnie staniki już tak dobrze nie współpracują.

Co do staników do karmienia - na razie kupiłam jeden Jarpola właśnie 70F, on jest miękki więc mam w nim trochę luzu + rozciąganie. Zobaczę jak się sprawdzi i dokupię jeszcze staniki po porodzie jak się rozmiar bardziej ustabilizuję. Wszystko przecież da się załatwić w kilka dni z netu. A do szpitala i kilka dni po to starczy mi ten jarpolowy plus taki sportowy miękki z którego pierś się łatwo wyłuskać:tak:

Najgorzej, że lato idzie i jakoś się te cycki muszą prezentować w letnich bluzkach, hrrrr

Ostatnia edycja:
auliya a jak tam wejść przez playback?bo normalnie przesyłka gratis za zakupy powyżej 400zł.Do szpitala tez mam bella happy z wycięciem na pępek,nie trzeba podwijać,resztę chce kupić pampers 2 bo w domu mam zapas 3.

MOI PAS ja na początek staniki kupiłam takie tanie do karmienia,na początku brudzą sie okropnie i wywalę zanim laktacja sie, nie unormuje,a na lato jak będę karmić to muszę jakieś lepsze zakupić,bo mi się piersi brzydkie teraz zrobiły.

ja się loguowałam na Payback i znalazłam sklepy online będzie na liście i wybierasz przejdź do...
można też przejść do ekuponów i po prawej stronie jest po prawej stronie w najpopularniejszych sklepach.
Na górze strony powinnaś mieć cały czas pasek payback i tam jest kod do bezpłatnej wysyłki - osobiście wczoraj skorzystałam i miałam po wczytaniu kodu "wysyłka 100% taniej" kurier do domku :)

A ja całkiem niechcący tam wczoraj trafiłam bo szukałam gdzie soki zamówić żeby było tanio i wnieśli na moje 4 piętro ale akurat nie mieli nic ciekawego.

reklama
ja kupiłam staniki w takim rozmiarze jaki mam teraz bo są miękkie bez fiszbin to się w razie czego dopasują a też mają te zapięcia czterorzędowe. Są bawełniane ale ładne (najładniejsze miekkie jakie udało mi się znaleźć) i nawet jeden koronkowy się trafił :D tylko kurczę te do karmienia wszystkie są tak zabudowane że latem to ja nie wiem w czym będę chodzić bo z większości sukienek i bluzek będą wystawać ;/ mam nadzieję, że się uda przejść na takie ładne z fiszbinami to jakoś ten biust będzie wyglądał :p

Do góry