reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
a ja się broniłam, że nie chce ochraniacza na łóżeczko ale wpadł mi w ręce w świetnej cenie z wyszywanymi owieczkami więc wzięłam :p i wrzucam jeszcze fotkę chusty do noszenia małej :) wybrałam szarą bo wydaje mi się najbardziej neutralna.. proszę o opinię dziewczyny, które już chustowały maluchy, czy te chusty są zawsze takie długaśne? bo moja jest straaaaasznie długa. IMG_2308.jpgIMG_2309.jpg

Załączniki

• IMG_2308.jpg
    IMG_2308.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_2309.jpg
    IMG_2309.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 86
Wreszcie dogadałam się z mężem co do koloru wózka, a w zasadzie do koloru się nie dogadaliśmy to zdecydowaliśmy się na coś bez koloru;)
332.jpg
Tylko podwozie będzie inne, takie jak tutaj
313.jpg
Ostatnio widziałam taki szary wózek na mieście i całkiem mi się spodobał więc mam nadzieję, że ten też nie będzie najgorszy:) Rodzice go odbiorą ze sklepu i przywiozą w ten albo następny weekend i wtedy go zobaczę na żywo.

Załączniki

• 332.jpg
    332.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 313.jpg
    313.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 75
An-fotografia, bardzo fajne te meble :)

Mojeboj super wozek i fajny kolor! :) U nas brak porozumienia w sprawie koloru (ja chcialam bezowy, maz czerwony) tez zaowocowal szarym wozkiem i jestem bardzo zadowolona :)

Nina piekny ten ochraniacz! Mi tez serce sie czasem wyrywa do jakiegos, ale jeszcze sie nie zlamalam ;)

Hm, mowicie ze nie widac zdjecia kart na stelazu? Moze teraz?

ImageUploadedByForum BabyBoom1394460250.058454.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394460250.058454.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394460250.058454.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 59
mojebobo szary jest neutralny, zawsze pasuje i jak będziecie chcieli kolejnego malucha to bez względu na płeć będzie się nadawał :D bardzo fajnie się prezentuje :)

jouluatto teraz widać, super to wygląda :)

Rila fajna kolekcja :-)
An-fotografia piękne meble i ciuszki też super, kolory odjazdowe :tak:
Nina ja też mam biały ochraniacz, tyle że w kwiatuszki. leży wyprany ale ciągle nie wiem czy go założę :huh:
Mojeboje bardzo ładny wózek
Jouluatto fajnie to wymyśliłaś. Ja chyba na początku nic nie będę wieszać.

Dzisiaj zahaczyłam o lumpeks i chociaż u nas za dużego wyboru nie ma, a i ceny takie sobie to i tak kilka rzeczy udało mi się upolować. I tak kupiłam 2 sukienki, dresik, spodenki, bluzeczkę cienką i drugą cieplejszą rozpinaną i czapeczkę - w sumie za wszystko dałam 40 zł to może nie mało, ale ciuszki niemal nowe, więc i tak się opłacało.

Nastał czas na mój debiut w maluszkowych zakupach :-)
W sobotę byliśmy w Ikei (weekendowy koszmar ale terminów brak...) i kupiliśmy komodę do pokoju Tolci ale Wam jej nie pokażę :) bo wczoraj kupiliśmy inną ;-) i tak oto w sypialni będziemy mieć nową komodę na nasze szpargały a Tolcia ma z przewijakiem, bardziej kolorową i szafę jeszcze:
Zobacz załącznik 614290Zobacz załącznik 614291

Wczoraj wieczorem zamówiłam w aptece większość potrzebnych artykułów higieniczno-kosmetycznych. Zostało kilka sztuk, które kupię przy okazji spaceru. Dziś jeszcze przeszukam internet w poszukiwaniu pieluch tetrowych, flanelek, ręczników itp. Myślę, że idzie mi całkiem sprawnie ;-)

Tylko w zakłopotanie wprawiają mnie zdjęcia Waszych suszarek :-D bo ja z tym w lesie, no ale nawet jeśli to komoda przyjedzie najpóźniej w środę więc jestem usprawiedliwiona :-p

super te mebelki- no genialne normalnie. Strasznie mi się podobają i ubranka zresztą też :)

a ja się broniłam, że nie chce ochraniacza na łóżeczko ale wpadł mi w ręce w świetnej cenie z wyszywanymi owieczkami więc wzięłam :p i wrzucam jeszcze fotkę chusty do noszenia małej :) wybrałam szarą bo wydaje mi się najbardziej neutralna.. proszę o opinię dziewczyny, które już chustowały maluchy, czy te chusty są zawsze takie długaśne? bo moja jest straaaaasznie długa. Zobacz załącznik 614367Zobacz załącznik 614368

Tak zawsze taaakie długie :D

Wreszcie dogadałam się z mężem co do koloru wózka, a w zasadzie do koloru się nie dogadaliśmy to zdecydowaliśmy się na coś bez koloru;)
Zobacz załącznik 614372
Tylko podwozie będzie inne, takie jak tutaj
Zobacz załącznik 614373
Ostatnio widziałam taki szary wózek na mieście i całkiem mi się spodobał więc mam nadzieję, że ten też nie będzie najgorszy:) Rodzice go odbiorą ze sklepu i przywiozą w ten albo następny weekend i wtedy go zobaczę na żywo.

no neutral, fajny :)

AN mebelki super,takie nieoklepane i ciuszki też.

Mojeboje
dobrze że decyzja podjęta i wózeczek wybrany,uniwersalny.

EDYSIEK to poszalałaś,te malutkie ubranka są tak rozkoszne że wiem że ciężko się powstrzymać.

A do mnie przyjechał dzisiaj wózek,jutro może mąż go złoży i wypiorę i wysuszę na słoneczku.Jutro mają dojechać reszta rzeczy do szpitala i już wszystko mam:tak:

Witam
jestem mamusia marcowa 2011
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
w maju 2014 zostane mamą po raz drugi.W zwiazku z tym ze bedzie 2 miesiace roznicy miedzy urodzinami moich coreczek.Sprzedaje wiosenne komibinezoniki moze komu wpadnie cos w oko?
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
przy zakupie 3 kombinezonow dorzuce gratisy:

Kombinezon wiosenny rozm.62 George (4030576645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny*baranek* rozm.62 z 5-10-15 (4030552910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny rozm.62 (4030548737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry