reklama
a ja się broniłam, że nie chce ochraniacza na łóżeczko ale wpadł mi w ręce w świetnej cenie z wyszywanymi owieczkami więc wzięłam i wrzucam jeszcze fotkę chusty do noszenia małej wybrałam szarą bo wydaje mi się najbardziej neutralna.. proszę o opinię dziewczyny, które już chustowały maluchy, czy te chusty są zawsze takie długaśne? bo moja jest straaaaasznie długa.
Załączniki
mojeboje
Fanka BB :)
Wreszcie dogadałam się z mężem co do koloru wózka, a w zasadzie do koloru się nie dogadaliśmy to zdecydowaliśmy się na coś bez koloru
Tylko podwozie będzie inne, takie jak tutaj
Ostatnio widziałam taki szary wózek na mieście i całkiem mi się spodobał więc mam nadzieję, że ten też nie będzie najgorszy Rodzice go odbiorą ze sklepu i przywiozą w ten albo następny weekend i wtedy go zobaczę na żywo.
Ostatnio widziałam taki szary wózek na mieście i całkiem mi się spodobał więc mam nadzieję, że ten też nie będzie najgorszy Rodzice go odbiorą ze sklepu i przywiozą w ten albo następny weekend i wtedy go zobaczę na żywo.
Załączniki
An-fotografia, bardzo fajne te meble
Mojeboj super wozek i fajny kolor! U nas brak porozumienia w sprawie koloru (ja chcialam bezowy, maz czerwony) tez zaowocowal szarym wozkiem i jestem bardzo zadowolona
Nina piekny ten ochraniacz! Mi tez serce sie czasem wyrywa do jakiegos, ale jeszcze sie nie zlamalam
Hm, mowicie ze nie widac zdjecia kart na stelazu? Moze teraz?
Mojeboj super wozek i fajny kolor! U nas brak porozumienia w sprawie koloru (ja chcialam bezowy, maz czerwony) tez zaowocowal szarym wozkiem i jestem bardzo zadowolona
Nina piekny ten ochraniacz! Mi tez serce sie czasem wyrywa do jakiegos, ale jeszcze sie nie zlamalam
Hm, mowicie ze nie widac zdjecia kart na stelazu? Moze teraz?
Załączniki
Edysiek
odkrywca
Rila fajna kolekcja :-)
An-fotografia piękne meble i ciuszki też super, kolory odjazdowe
Nina ja też mam biały ochraniacz, tyle że w kwiatuszki. leży wyprany ale ciągle nie wiem czy go założę
Mojeboje bardzo ładny wózek
Jouluatto fajnie to wymyśliłaś. Ja chyba na początku nic nie będę wieszać.
Dzisiaj zahaczyłam o lumpeks i chociaż u nas za dużego wyboru nie ma, a i ceny takie sobie to i tak kilka rzeczy udało mi się upolować. I tak kupiłam 2 sukienki, dresik, spodenki, bluzeczkę cienką i drugą cieplejszą rozpinaną i czapeczkę - w sumie za wszystko dałam 40 zł to może nie mało, ale ciuszki niemal nowe, więc i tak się opłacało.
An-fotografia piękne meble i ciuszki też super, kolory odjazdowe
Nina ja też mam biały ochraniacz, tyle że w kwiatuszki. leży wyprany ale ciągle nie wiem czy go założę
Mojeboje bardzo ładny wózek
Jouluatto fajnie to wymyśliłaś. Ja chyba na początku nic nie będę wieszać.
Dzisiaj zahaczyłam o lumpeks i chociaż u nas za dużego wyboru nie ma, a i ceny takie sobie to i tak kilka rzeczy udało mi się upolować. I tak kupiłam 2 sukienki, dresik, spodenki, bluzeczkę cienką i drugą cieplejszą rozpinaną i czapeczkę - w sumie za wszystko dałam 40 zł to może nie mało, ale ciuszki niemal nowe, więc i tak się opłacało.
dagmar
Nastał czas na mój debiut w maluszkowych zakupach :-)
W sobotę byliśmy w Ikei (weekendowy koszmar ale terminów brak...) i kupiliśmy komodę do pokoju Tolci ale Wam jej nie pokażę bo wczoraj kupiliśmy inną ;-) i tak oto w sypialni będziemy mieć nową komodę na nasze szpargały a Tolcia ma z przewijakiem, bardziej kolorową i szafę jeszcze:
Zobacz załącznik 614290Zobacz załącznik 614291
Wczoraj wieczorem zamówiłam w aptece większość potrzebnych artykułów higieniczno-kosmetycznych. Zostało kilka sztuk, które kupię przy okazji spaceru. Dziś jeszcze przeszukam internet w poszukiwaniu pieluch tetrowych, flanelek, ręczników itp. Myślę, że idzie mi całkiem sprawnie ;-)
Tylko w zakłopotanie wprawiają mnie zdjęcia Waszych suszarek bo ja z tym w lesie, no ale nawet jeśli to komoda przyjedzie najpóźniej w środę więc jestem usprawiedliwiona
super te mebelki- no genialne normalnie. Strasznie mi się podobają i ubranka zresztą też
a ja się broniłam, że nie chce ochraniacza na łóżeczko ale wpadł mi w ręce w świetnej cenie z wyszywanymi owieczkami więc wzięłam i wrzucam jeszcze fotkę chusty do noszenia małej wybrałam szarą bo wydaje mi się najbardziej neutralna.. proszę o opinię dziewczyny, które już chustowały maluchy, czy te chusty są zawsze takie długaśne? bo moja jest straaaaasznie długa. Zobacz załącznik 614367Zobacz załącznik 614368
Tak zawsze taaakie długie
Wreszcie dogadałam się z mężem co do koloru wózka, a w zasadzie do koloru się nie dogadaliśmy to zdecydowaliśmy się na coś bez koloru
Zobacz załącznik 614372
Zobacz załącznik 614373
no neutral, fajny
milenka30
AN mebelki super,takie nieoklepane i ciuszki też.
Mojeboje
dobrze że decyzja podjęta i wózeczek wybrany,uniwersalny.
EDYSIEK to poszalałaś,te malutkie ubranka są tak rozkoszne że wiem że ciężko się powstrzymać.
A do mnie przyjechał dzisiaj wózek,jutro może mąż go złoży i wypiorę i wysuszę na słoneczku.Jutro mają dojechać reszta rzeczy do szpitala i już wszystko mam
Mojeboje
dobrze że decyzja podjęta i wózeczek wybrany,uniwersalny.
EDYSIEK to poszalałaś,te malutkie ubranka są tak rozkoszne że wiem że ciężko się powstrzymać.
A do mnie przyjechał dzisiaj wózek,jutro może mąż go złoży i wypiorę i wysuszę na słoneczku.Jutro mają dojechać reszta rzeczy do szpitala i już wszystko mam
Witam
jestem mamusia marcowa 2011
w maju 2014 zostane mamą po raz drugi.W zwiazku z tym ze bedzie 2 miesiace roznicy miedzy urodzinami moich coreczek.Sprzedaje wiosenne komibinezoniki moze komu wpadnie cos w oko?
przy zakupie 3 kombinezonow dorzuce gratisy:
Kombinezon wiosenny rozm.62 George (4030576645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny*baranek* rozm.62 z 5-10-15 (4030552910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny rozm.62 (4030548737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jestem mamusia marcowa 2011
Kombinezon wiosenny rozm.62 George (4030576645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny*baranek* rozm.62 z 5-10-15 (4030552910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny rozm.62 (4030548737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
Evelinkaaa
Podziel się: