reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
an fotografia- super mebelki a ciuszki przeurocze, bardzo mi się podobają:tak:

nina- bo chusty to właśnie są takie długie żeby się można było opętać.

Mojeboje- fajowy wózek. :tak: siwe bardzo modne teraz,

Jouluatto- super

Milenka- czekam na zdjęcie wózia:-)

Ewelinka- ten komplecik bardzo popularny na forum nic dziwnego te kolorki. fajne zakupy i bajeczki nawet widze.

Ja byłam w lumpie dzisiaj i małej leginsy kupiłam takie na rok i bluzeczkę jutro pokaże

Uprzejmie donoszę, że na stronie Smyka są promocje na akcesoria do karmienia. Kupiłam sobie wymarzoną dojarkę:D przecenioną o stówkę, więc jestem zachwycona.

A ja ostatnio gdzieś czytałam że w tym okresie ciąży można czytać do brzuszka aby maleństwo słuchało mamusiowego głosu i najlepiej rymujące się wierszyki :-) więc od jutra zaczynamy :-)

Uf prawie ostatnie zakupy zrobione. Lozeczk z materacem zamowione i dodatkowa komodka tez. Co prawda z tej komody pewnie srednio bede zadowolona bo to tylko 60cm szerokosci i szuflady chyba nie za wysokie. Ale to ma byc jako dodatkowa raczej na jakies drobiazgi typu czapeczki, skarpetki, sliniaki itp. ktore walaja mi sie wszedzie. A tak Tymek dostanie swoja szuflade na drobiazgi i Ignas swoja. I pewnie dorzuce jeszcze ubranka takie odswietne typu koszule, bo tez mi sie zawsze mieszaja z tymi uzywanymi na codzien. No na pewno cos wymysle a zawsze jakies dodatkowe miejsce bedzie. Jesxcze jak juz zlozymy lozeczko to pomysle nad tymi pokrowcami z ikei pod lozko.

Dla malego moze dokupie jakis ladny komplecik wyprawkowy, zeby mial cos nowego. No i dla siebie jeszcze te staniki do karmienia. I moge sie pakowac ;-)

reklama

nina2013
te chusty to tak specjalnie długaśne, są różne sposoby wiązania, można poszperać w necie.
Moja położna obiecała spotkanie na szkole z babeczką od chustowania, mam nadzieję, że zdążę, z racji tego, że wózka nadal nie mam to temat mnie mocno interesuje ;-)

Dzięki dziewczyny za tyle miłych słów odnośnie moich ostatnich zakupów :-)
Coś pisałam, że mam czas do środy bo wtedy najpóźniej przyjedzie komoda... No to przyjechała wczoraj i biegnę dziś po proszek ;-)
Te piękne mebelki są okrutnie ciężkie, wczoraj mój mąż z teściem targali szafę na drugie piętro przez 30 min. na giętkich nogach... jej jaki stres miałam :shocked2: Nie spodziewałam się bo męża mam takiego hm... silnego :cool2:
Miał wczoraj dzień mężczyzny :-)

mojeboje też bym brała szary :tak: Gratuluję zakupu!
Jouluatto - super!
Edysiek - gratuluję okazyjnych zakupów, ja kiedyś chciałam ale był nalot emerytów i jakoś dziwnie sztajfiło... :shocked2: Trafiłam na zły lumpek :crazy:
milenka30 - to czekamy na foty wózka.
marcia331 - super, że finiszujesz, ja już mam wrażenie, że też powoli a dopiero zaczęłam, pewnie wyjdzie w trakcie, że połowy rzeczy nie mam :)

Ostatnia edycja:
Do góry