reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Haha,no a co! ;-) Trochę sprzeczności nie zaszkodzi. :-p

A tak poważnie,to on jest na 9 miesięcy,więc mam nadzieję,że będzie pasować w grudniu. :cool2:

reklama
A tu wrzucam kolyske, przescieradlo i akcesoria popralam :-)

DSC_0004.jpg

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 74
niunia super :)

Agutka zapomniałaś dodać, że jeszcze wywietrzone :p strasznie dużo tego wyszło, ale bardzo fajne :)

Madziolina piękna kołyska!!! kurcze te kołyski mi się taaaak podobają ale szkoda mi było kasy na kołyskę i łóżeczko a teraz tak sobie myślę, że kosztów było tyle, że ta kołyska by nas nie zrujnowała a taka piękna ..

Madziolina, ale wypasiona ta kołyska! Też bym taką chciała, no ale już mamy łóżeczko... Zazdroszczę:)

Agutka, wow, ile tego jest. To co, teraz prasowanie? :-D
A nie, widzę że już poprasowane. To kawał roboty z głowy:)

Woow super przygotowania dziewczynki!!!! Pokoiki piękne no i prania mnóstwo. Ale jak to cieszy jak już coś jest przygotowane.
Do mnie dzisiaj przyjdzie paczka z allegro - podkłady do szpitala, trochę higienicznych rzeczy dla maluszka typu gaziki, patyczki, szczotka, smoczki itp, rożek, kocyk i ręczniczek. Jak przyjdzie to wstawię wam fotkę.
Na łóżeczko chyba się zdecyduje takie
NOWOŚĆ! Łóżeczko Kolorowy Miś + MATERAC PKG LOLEK (3983019437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Oglądałam wczoraj z mężem kilka w tym to które Rilla kupiła, ale stwierdził że nie ma co kombinować z przerabianym na tapczanik skoro i tak wymiary takie same jak normalnego łóżeczka, bo 140x70 nam nie wejdzie. Więc musi jeszcze wytrzymać w tym co ma, a jak się będziemy przeprowadzać to kupi mu się już normalne duże.
Jeszcze tylko staniki do karmienia muszę kupić no i będzie wszystko. No chyba że jeszcze jakieś ciuszki się na promocji znajdą to sobie dokupię, bo wczoraj spakowałam szwagierce dwie reklamówki ubranek. I tak pewnie wystarczy mi to co mam ale przynajmniej mam wymówkę :laugh2:

Nina- super zakupy. a prasowanie stopniowo nie wszystko na raz i dasz radę. Napisz mi coś o tym łóżeczku turystycznym czy np trzeszczy jak sie o niego oprzesz? i jak materacyk dokupowałaś taki łozeczkowy czy ten turystyczny wystarcza. Białe łózeczko przepiękne a czemu tak nisko ustawione tak będziecie używać? nie można wyżej ustawić?

AgutkaZg- łeee no przy takiej pogodzie i tylu sznurach do suszenia to można prać. :tak: Mikołajkowy strój będzie jak znalazł na grudzień

Madziolina- przepiekna ta kołyska.

Marcia- fajne łóżeczko, też myślałam nad zakupem tego większego co na łózko potem przerabiasz ale u nas też miejsca jak na lekarstwo i odpuściłam.

A to upolowałam w lumpku dla Antośki rozm. 12-18 miesięcy
20140227_124004.jpg

A ja czekam jeszcze na super cieplutką pogodę i wypiorę matę edukacyjną zabawki i chyba wszystkie maskotki z Alana pokoju też bo znając mojego synka to będzie sie chciał podzielić a one zakurzone ze hej. No i jeszcze wózek pewnie też do wyprania.

Załączniki

• 20140227_124004.jpg
    20140227_124004.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 66
Niunia super wszystko wygląda :-) bardzo Mi się podoba :-)

AgutkaZG ale tego dużo :szok: dobrze ze mężuś pomógł poprasować :-p

Madziolina kołyska extra :-)

Marcia
bardzo ładne to łóżeczko :-)

reklama
Ale piekne beda te salony dla naszych maluszków, furki super i ubranka tez :) Nic tylko cofnąć sie do wieku niemowlęcego :D

Madziolina super kołyska.

Agutka ilość prania imponująca. Spora wyprawka :)

Marcia ładne łózeczko. Pewnie ze nie ma co kombinowac z przerabianiem - jak Wam nie wejdzie.

Do góry