reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Haha,no a co! ;-) Trochę sprzeczności nie zaszkodzi. :-p

A tak poważnie,to on jest na 9 miesięcy,więc mam nadzieję,że będzie pasować w grudniu. :cool2:

reklama
A tu wrzucam kolyske, przescieradlo i akcesoria popralam :-)

DSC_0004.jpg

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 77
niunia super :)

Agutka zapomniałaś dodać, że jeszcze wywietrzone :p strasznie dużo tego wyszło, ale bardzo fajne :)

Madziolina piękna kołyska!!! kurcze te kołyski mi się taaaak podobają ale szkoda mi było kasy na kołyskę i łóżeczko a teraz tak sobie myślę, że kosztów było tyle, że ta kołyska by nas nie zrujnowała a taka piękna ..

Madziolina, ale wypasiona ta kołyska! Też bym taką chciała, no ale już mamy łóżeczko... Zazdroszczę:)

Agutka, wow, ile tego jest. To co, teraz prasowanie? :-D
A nie, widzę że już poprasowane. To kawał roboty z głowy:)

Woow super przygotowania dziewczynki!!!! Pokoiki piękne no i prania mnóstwo. Ale jak to cieszy jak już coś jest przygotowane.
Do mnie dzisiaj przyjdzie paczka z allegro - podkłady do szpitala, trochę higienicznych rzeczy dla maluszka typu gaziki, patyczki, szczotka, smoczki itp, rożek, kocyk i ręczniczek. Jak przyjdzie to wstawię wam fotkę.
Na łóżeczko chyba się zdecyduje takie
NOWOŚĆ! Łóżeczko Kolorowy Miś + MATERAC PKG LOLEK (3983019437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Oglądałam wczoraj z mężem kilka w tym to które Rilla kupiła, ale stwierdził że nie ma co kombinować z przerabianym na tapczanik skoro i tak wymiary takie same jak normalnego łóżeczka, bo 140x70 nam nie wejdzie. Więc musi jeszcze wytrzymać w tym co ma, a jak się będziemy przeprowadzać to kupi mu się już normalne duże.
Jeszcze tylko staniki do karmienia muszę kupić no i będzie wszystko. No chyba że jeszcze jakieś ciuszki się na promocji znajdą to sobie dokupię, bo wczoraj spakowałam szwagierce dwie reklamówki ubranek. I tak pewnie wystarczy mi to co mam ale przynajmniej mam wymówkę :laugh2:

Nina- super zakupy. a prasowanie stopniowo nie wszystko na raz i dasz radę. Napisz mi coś o tym łóżeczku turystycznym czy np trzeszczy jak sie o niego oprzesz? i jak materacyk dokupowałaś taki łozeczkowy czy ten turystyczny wystarcza. Białe łózeczko przepiękne a czemu tak nisko ustawione tak będziecie używać? nie można wyżej ustawić?

AgutkaZg- łeee no przy takiej pogodzie i tylu sznurach do suszenia to można prać. :tak: Mikołajkowy strój będzie jak znalazł na grudzień

Madziolina- przepiekna ta kołyska.

Marcia- fajne łóżeczko, też myślałam nad zakupem tego większego co na łózko potem przerabiasz ale u nas też miejsca jak na lekarstwo i odpuściłam.

A to upolowałam w lumpku dla Antośki rozm. 12-18 miesięcy
20140227_124004.jpg

A ja czekam jeszcze na super cieplutką pogodę i wypiorę matę edukacyjną zabawki i chyba wszystkie maskotki z Alana pokoju też bo znając mojego synka to będzie sie chciał podzielić a one zakurzone ze hej. No i jeszcze wózek pewnie też do wyprania.

Załączniki

• 20140227_124004.jpg
    20140227_124004.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 75
Niunia super wszystko wygląda :-) bardzo Mi się podoba :-)

AgutkaZG ale tego dużo :szok: dobrze ze mężuś pomógł poprasować :-p

Madziolina kołyska extra :-)

Marcia
bardzo ładne to łóżeczko :-)

reklama
Ale piekne beda te salony dla naszych maluszków, furki super i ubranka tez :) Nic tylko cofnąć sie do wieku niemowlęcego :D

Madziolina super kołyska.

Agutka ilość prania imponująca. Spora wyprawka :)

Marcia ładne łózeczko. Pewnie ze nie ma co kombinowac z przerabianiem - jak Wam nie wejdzie.

Do góry