reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziękuję dziewczyny za wszelkie opinie. W piątek idę obejrzeć wózek ale najprawdopodobniej go kupimy. I zrobię tak jak mówicie gdyby wersja spacerowa nie dawała rady przy takim maluszku to dokupię gondolę.

Ja wam powiem że przy Alanie bardzo mało używałam gondoli był grudzień duże mrozy zanim wyszliśmy na spacer minęło ponad 2 tyg. Potem trochę korzystaliśmy ale tak gdzieś do marca bo wiadomo kurtki kocyki spiworki i małemu było już ciasno a poza tym jak już był taki bardziej kumaty to uwielbiał rozgladać się dookoła a nie leżeć na płasko. Na wiosnę lato używaliśmy już spacerowej wersji.

Oliwia- też mam ten dylemat. Ale chyba zdecyduję się póki co na szczebelkowe. Używane więc jak mi się zachce turystycznego to nie szkoda będzie złożyć i wynieść do piwnicy.:tak:

reklama
Dziewczynki a ja się pochwale co ostatnio kupiliśmy :-)
Lampę do małej do pokoju ale że nic mi się nie podobało to stwierdziłam że kupię zwykły biały klosz papierowy i sam go przyozdobię i takie cuś mi wyszło :-)

CAM00436.jpg CAM00437.jpg

i fotel do karmienia o taki :

CAM00438.jpg CAM00441.jpg

mam nadzieję że się sprawdzi :-)

Załączniki

• CAM00436.jpg
    CAM00436.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 87
  • CAM00437.jpg
    CAM00437.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 79
  • CAM00438.jpg
    CAM00438.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 83
  • CAM00441.jpg
    CAM00441.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 75
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, trochę musiałam nadrobić :p

gratuluję super zakupków wszystkim :)

Jouluatto swietne rozwiązanie tym przewijakiem!

evelinka super przyozdobiłaś :) i przypomniałaś mi że musimy jeszcze kupić fotel...

ja obecnie jestem zawalona kartonami bo wszystko z Polski pprzyjechało i trochę mi zajmie wygrzebanie się z tego wszystkiego..a co do słynnych kocyków kwietniowych mam ;) to były super mięsciusie a jak je wyprałam to robiły się szorstkie i niemiłe, też tak macie czy ja po prostu nie umiem prać? :confused2:

Madziolinka ten fotel kupiłam w IKEI a kosztował 149,99 :-)

Ninka u Mnie to samo po wypraniu kocyka zrobił się taki dziwny :-( a prałam ręcznie :-( ale i tak jest śliczny :-p

OLA fajny ten wózeczek,ale na wiosnę i lato używa się najwięcej gondolki,jak pójdziesz ze starszakiem na plac zabaw i spacer to kilka godzin w lecie może ci to zająć,więc lepiej żeby maluszek miał wygodnie.Ja mam 2spacerówki,jedna całkiem na płasko się rozkłada ale nie wyobrażam sobie że przed 5miesiącem będę z niej korzystać.Jak tylko lato dopisze to moja malutka kilka godzin będzie leżakować w gondolce,kisić w domu jej nie będę.

Szkoda że kocyki straciły troszkę po praniu,ja ich w końcu nie zamawiałam ale ciekawe jakie moje będa,bo jeszcze nie wyprane.

nina śpiesz się z tymi kartonami,bo widzisz co tu się dzieję,dzieciaczki pchają się;-)

Witajcie, ale zakupy :)

co do koszul to kupilam akie zwykle jakies z małymi misiami itp narazie dwie do szpitala, pozniej zobacze i ogarne sprawe. Ciezko cos wybrac, a jak juz cos jest to strasznie drogie wiec nie bede ryzykowac ze nie mam nic :)
Dziewczynki a ja się pochwale co ostatnio kupiliśmy :-)
Lampę do małej do pokoju ale że nic mi się nie podobało to stwierdziłam że kupię zwykły biały klosz papierowy i sam go przyozdobię i takie cuś mi wyszło :-)

Zobacz załącznik 612554 Zobacz załącznik 612555

i fotel do karmienia o taki :

Zobacz załącznik 612556 Zobacz załącznik 612557

mam nadzieję że się sprawdzi :-)

sliczne zdobienie na lampie :) i fotel tez super

Ola dobry wybór :) nie mam doswiadczenia ale tak mi sie wydaje :)

Jouluatto super wanienka.

A ja dzisiaj mialam chwilke i tak mimo chodem wstapilam do swiata dziecka. A ze wyprawke juz mam to kupilam rozmiar 74 na lato - rampersy. W promocji po ok 20 zł :) nie mogłam sie powstrzymac :-D

20140226_142606.jpg

Załączniki

• 20140226_142606.jpg
    20140226_142606.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Loka śliczne te rampersy naprawdę :tak:!!!

No ja mam póki co jedną koszulę do karmienia i jedną do porodu taką nie rozpinaną zwykłą, ale już dziś je uprałam i jutro pakuję torbę jak wyschną bo może mój wcześniej się nie wybierze, ale kto go tam wie:-D;-)

Do góry