reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
moje "ostatki"

Zobacz załącznik 610732Zobacz załącznik 610734Zobacz załącznik 610735

foto 1: 2 pieluszko- ceratki do wózka, 3 flanelki i na dole tetry.
2: kocyki w tym bieluśkim jestem zakochana :)
3: komplecik na 50cm (niebieski) dostałam w gratisie resztę 56 od przyjaciółki. Wszystko cieplusie.

super, a te pieluszki z nadrukami..hmm.. w sumie juz kupilam pieluchy ale moze jeszcze kilka sie przyda :)

dziewczyny a ile tych pieluch tetrowych kupujecie, flanelowych i flanelowych z ceratka? bo ja juz normalnie zwariowałam i nie wiem sama ile kupic tego. Mam kilka takich, kilka takich.

Dziewczyny od środy w Carrefour są promocje dla Maluszków i podobno od czwartku w realu ale nie widziałam gazetki tylko męża kuzynka mi dziś mówiła:)

super, a te pieluszki z nadrukami..hmm.. w sumie juz kupilam pieluchy ale moze jeszcze kilka sie przyda :)

dziewczyny a ile tych pieluch tetrowych kupujecie, flanelowych i flanelowych z ceratka? bo ja juz normalnie zwariowałam i nie wiem sama ile kupic tego. Mam kilka takich, kilka takich.

te na ceratce tylko do wózka- czyli 2
flanelki kupiłam 3 bo zabieram jak idę do sklepu, czy lekarza- w razie potrzeby przewinięcia/ przebrania
Tetrę wwalam do wanienki i pod buzię w wózku i w łóżeczku mam 7, lub 8 szt. a i do odbijania też tetra

a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.

Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!

AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!

$_35.JPG
$_35.JPG

byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.

a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.

Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!

AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!

$_35.JPG
$_35.JPG

byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.

Super ta komoda sama bym taką kupiła i za taką cenę to grzech by było nie brać ;D

dagmar, super końcówka zakupów:) Ja się tylko cały czas zastanawiam nad tą pieluchą z ceratką - czy toto rzeczywiście jest potrzebne? Jeśli dziecko i tak siedzi w wózku w pieluszce...? Bo nie mam tego na liście i nie wiem czy dodać...
Ja w ogóle rąbnęłam się w zamówieniu i przez pomyłkę od 2 sprzedawców zamówiłam Paklanki i białe tetry, więc będę mogła otworzyć sklepik;)
Na szczęście mąż dzisiaj skręcił tą nową komodę dzisiaj więc jakoś się wszystko mieści i są jeszcze 2 szuflady wolne:p

reklama
madziolina faja komoda :) i czekamy na foto kołyski.

Dagmar uff.. bo juz myslalam ze mi braknie. Ale mam prawie takie same ilosci jak Ty wiec ulzyło mi :)

Mojeboje ja tez nie wiem do konca czy bedzie mi potrzebne, ale kupilam 3 z ceratka na wszelki wypadek. Pozniej nie bede latac i szukac, ani zamawiac i czekac, jak juz okaze sie ze jednak potrzebne :) zreszta w calym koszcie wyprawki 2 pieluszki w lewo czy w prawo to nie roznica, przynajmniej w moim koszcie :)

Do góry