reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

No i jesteśmy po zakupach :D wszystko z listy udało się kupić ale jeszcze zaraz usiądę na allegro i dokupię kilka drobiazgów :-)

A oto moje zakupy, przepraszam za niewyraźne zdjęcia ale są robione z telefonu więc szału nie ma :sorry:
CAM00412.jpg Pampersy rozm. 2, podkłady poporodowe grube i trochę cieńsze, ręcznik z kapturkiem, rożek i wanienka :-)

CAM00413.jpg przewijak miękki, pieluszki tetrowe i 2 flanelowe, stanik do karmienia, majtki poporodowe siateczkowe, smoczki, wkładki laktacyjne, szczotka do mycia butelek, gruszka, oliwka, oilatum płyn do kąpieli 2w1 i krem, zestaw do pielęgnacji tj nożyczki, szczoteczka itd.

CAM00414.jpg przytulanka, uchwyt do smoczka, kpl. na wyjście ze szpitala :-)

CAM00416.jpg koszula do karmienia :-)

Załączniki

• CAM00412.jpg
    CAM00412.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 98
  • CAM00413.jpg
    CAM00413.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 104
  • CAM00414.jpg
    CAM00414.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 99
  • CAM00416.jpg
    CAM00416.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 93
reklama
No i jesteśmy po zakupach :D wszystko z listy udało się kupić ale jeszcze zaraz usiądę na allegro i dokupię kilka drobiazgów :-)

A oto moje zakupy, przepraszam za niewyraźne zdjęcia ale są robione z telefonu więc szału nie ma :sorry:
Zobacz załącznik 610539 Pampersy rozm. 2, podkłady poporodowe grube i trochę cieńsze, ręcznik z kapturkiem, rożek i wanienka :-)

Zobacz załącznik 610540 przewijak miękki, pieluszki tetrowe i 2 flanelowe, stanik do karmienia, majtki poporodowe siateczkowe, smoczki, wkładki laktacyjne, szczotka do mycia butelek, gruszka, oliwka, oilatum płyn do kąpieli 2w1 i krem, zestaw do pielęgnacji tj nożyczki, szczoteczka itd.

Zobacz załącznik 610541 przytulanka, uchwyt do smoczka, kpl. na wyjście ze szpitala :-)

Zobacz załącznik 610542 koszula do karmienia :-)

super :) Poszłaś do przodu jak burza.

Ja wam muszę mój ostatni podryg obfocić i wrzucić :)

EVELINKAA spore zakupy,idziesz do przodu.
Ja dzisiaj zamówiłam materac do łóżeczka,przewijak,butelki,kocyk,pieluszki tetrowe,rzeczy do szpitala,pierdołki typu nożyczki,termometr do wody,klips do smoczka,smoczki i nie wiem co tam jeszcze i 400zł poszło z przesyłką:szok:.A niby takie nic

Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości.

Takie potwierdzenie właśnie mi przyszło,szybciutko będę miała to w domu.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj zamówiłam materac do łóżeczka,przewijak,butelki,kocyk,pieluszki tetrowe,rzeczy do szpitala,pierdołki typu nożyczki,termometr do wody,klips do smoczka,smoczki i nie wiem co tam jeszcze i 400zł poszło z przesyłką:szok:.A niby takie nic

Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości.

no nie wiem, spore to takie "nic" :D

Evelinka super zakupy :tak:
Madzik śliczna ta kurteczka :-)
A piesio przeuroczy, czy to Cavalier king charles spaniel? Strasznie mi się podobają.

Tak to jest CKCS:tak: Najslodsze psiaczki pod sloncem:-)

Tez mi nic :szok: Poszalalas widze - teraz tylko cierpliwie czekac na dostawe:tak:
A moj wozek sie opoznia - maja wyslac w tym tygodniu :wściekła/y:

reklama
moje "ostatki"

DSCI1011.jpgDSCI1017.jpgDSCI1018.jpg

foto 1: 2 pieluszko- ceratki do wózka, 3 flanelki i na dole tetry.
2: kocyki w tym bieluśkim jestem zakochana :)
3: komplecik na 50cm (niebieski) dostałam w gratisie resztę 56 od przyjaciółki. Wszystko cieplusie.

Załączniki

• DSCI1011.jpg
    DSCI1011.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 102
  • DSCI1017.jpg
    DSCI1017.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 94
  • DSCI1018.jpg
    DSCI1018.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 90
Do góry