reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

No i jesteśmy po zakupach :D wszystko z listy udało się kupić ale jeszcze zaraz usiądę na allegro i dokupię kilka drobiazgów :-)

A oto moje zakupy, przepraszam za niewyraźne zdjęcia ale są robione z telefonu więc szału nie ma :sorry:
CAM00412.jpg Pampersy rozm. 2, podkłady poporodowe grube i trochę cieńsze, ręcznik z kapturkiem, rożek i wanienka :-)

CAM00413.jpg przewijak miękki, pieluszki tetrowe i 2 flanelowe, stanik do karmienia, majtki poporodowe siateczkowe, smoczki, wkładki laktacyjne, szczotka do mycia butelek, gruszka, oliwka, oilatum płyn do kąpieli 2w1 i krem, zestaw do pielęgnacji tj nożyczki, szczoteczka itd.

CAM00414.jpg przytulanka, uchwyt do smoczka, kpl. na wyjście ze szpitala :-)

CAM00416.jpg koszula do karmienia :-)

Załączniki

• CAM00412.jpg
    CAM00412.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 93
  • CAM00413.jpg
    CAM00413.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 97
  • CAM00414.jpg
    CAM00414.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 93
  • CAM00416.jpg
    CAM00416.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 88
reklama
No i jesteśmy po zakupach :D wszystko z listy udało się kupić ale jeszcze zaraz usiądę na allegro i dokupię kilka drobiazgów :-)

A oto moje zakupy, przepraszam za niewyraźne zdjęcia ale są robione z telefonu więc szału nie ma :sorry:
Zobacz załącznik 610539 Pampersy rozm. 2, podkłady poporodowe grube i trochę cieńsze, ręcznik z kapturkiem, rożek i wanienka :-)

Zobacz załącznik 610540 przewijak miękki, pieluszki tetrowe i 2 flanelowe, stanik do karmienia, majtki poporodowe siateczkowe, smoczki, wkładki laktacyjne, szczotka do mycia butelek, gruszka, oliwka, oilatum płyn do kąpieli 2w1 i krem, zestaw do pielęgnacji tj nożyczki, szczoteczka itd.

Zobacz załącznik 610541 przytulanka, uchwyt do smoczka, kpl. na wyjście ze szpitala :-)

Zobacz załącznik 610542 koszula do karmienia :-)

super :) Poszłaś do przodu jak burza.

Ja wam muszę mój ostatni podryg obfocić i wrzucić :)

EVELINKAA spore zakupy,idziesz do przodu.
Ja dzisiaj zamówiłam materac do łóżeczka,przewijak,butelki,kocyk,pieluszki tetrowe,rzeczy do szpitala,pierdołki typu nożyczki,termometr do wody,klips do smoczka,smoczki i nie wiem co tam jeszcze i 400zł poszło z przesyłką:szok:.A niby takie nic

Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości.

Takie potwierdzenie właśnie mi przyszło,szybciutko będę miała to w domu.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj zamówiłam materac do łóżeczka,przewijak,butelki,kocyk,pieluszki tetrowe,rzeczy do szpitala,pierdołki typu nożyczki,termometr do wody,klips do smoczka,smoczki i nie wiem co tam jeszcze i 400zł poszło z przesyłką:szok:.A niby takie nic

Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości.

no nie wiem, spore to takie "nic" :D

Evelinka super zakupy :tak:
Madzik śliczna ta kurteczka :-)
A piesio przeuroczy, czy to Cavalier king charles spaniel? Strasznie mi się podobają.

Tak to jest CKCS:tak: Najslodsze psiaczki pod sloncem:-)

Tez mi nic :szok: Poszalalas widze - teraz tylko cierpliwie czekac na dostawe:tak:
A moj wozek sie opoznia - maja wyslac w tym tygodniu :wściekła/y:

reklama
moje "ostatki"

DSCI1011.jpgDSCI1017.jpgDSCI1018.jpg

foto 1: 2 pieluszko- ceratki do wózka, 3 flanelki i na dole tetry.
2: kocyki w tym bieluśkim jestem zakochana :)
3: komplecik na 50cm (niebieski) dostałam w gratisie resztę 56 od przyjaciółki. Wszystko cieplusie.

Załączniki

• DSCI1011.jpg
    DSCI1011.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 98
  • DSCI1017.jpg
    DSCI1017.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCI1018.jpg
    DSCI1018.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 86
Do góry