dagmar
Fanka BB :)
A ten zakręt za górami za lasami...
No wiesz, jak zaczęłam 11 lat temu dzieciom kupować to jeszcze nie skończyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten zakręt za górami za lasami...
moje "ostatki"
Zobacz załącznik 610732Zobacz załącznik 610734Zobacz załącznik 610735
foto 1: 2 pieluszko- ceratki do wózka, 3 flanelki i na dole tetry.
2: kocyki w tym bieluśkim jestem zakochana
3: komplecik na 50cm (niebieski) dostałam w gratisie resztę 56 od przyjaciółki. Wszystko cieplusie.
super, a te pieluszki z nadrukami..hmm.. w sumie juz kupilam pieluchy ale moze jeszcze kilka sie przyda
dziewczyny a ile tych pieluch tetrowych kupujecie, flanelowych i flanelowych z ceratka? bo ja juz normalnie zwariowałam i nie wiem sama ile kupic tego. Mam kilka takich, kilka takich.
To mnie na duchu podniosłaś! ;-)No wiesz, jak zaczęłam 11 lat temu dzieciom kupować to jeszcze nie skończyłam
a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.
Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...
Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!
AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!
byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.