reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
moje "ostatki"

Zobacz załącznik 610732Zobacz załącznik 610734Zobacz załącznik 610735

foto 1: 2 pieluszko- ceratki do wózka, 3 flanelki i na dole tetry.
2: kocyki w tym bieluśkim jestem zakochana :)
3: komplecik na 50cm (niebieski) dostałam w gratisie resztę 56 od przyjaciółki. Wszystko cieplusie.

super, a te pieluszki z nadrukami..hmm.. w sumie juz kupilam pieluchy ale moze jeszcze kilka sie przyda :)

dziewczyny a ile tych pieluch tetrowych kupujecie, flanelowych i flanelowych z ceratka? bo ja juz normalnie zwariowałam i nie wiem sama ile kupic tego. Mam kilka takich, kilka takich.

Dziewczyny od środy w Carrefour są promocje dla Maluszków i podobno od czwartku w realu ale nie widziałam gazetki tylko męża kuzynka mi dziś mówiła:)

super, a te pieluszki z nadrukami..hmm.. w sumie juz kupilam pieluchy ale moze jeszcze kilka sie przyda :)

dziewczyny a ile tych pieluch tetrowych kupujecie, flanelowych i flanelowych z ceratka? bo ja juz normalnie zwariowałam i nie wiem sama ile kupic tego. Mam kilka takich, kilka takich.

te na ceratce tylko do wózka- czyli 2
flanelki kupiłam 3 bo zabieram jak idę do sklepu, czy lekarza- w razie potrzeby przewinięcia/ przebrania
Tetrę wwalam do wanienki i pod buzię w wózku i w łóżeczku mam 7, lub 8 szt. a i do odbijania też tetra

a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.

Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!

AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!

$_35.JPG
$_35.JPG

byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.

a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.

Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!

AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!

$_35.JPG
$_35.JPG

byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.

Super ta komoda sama bym taką kupiła i za taką cenę to grzech by było nie brać ;D

dagmar, super końcówka zakupów:) Ja się tylko cały czas zastanawiam nad tą pieluchą z ceratką - czy toto rzeczywiście jest potrzebne? Jeśli dziecko i tak siedzi w wózku w pieluszce...? Bo nie mam tego na liście i nie wiem czy dodać...
Ja w ogóle rąbnęłam się w zamówieniu i przez pomyłkę od 2 sprzedawców zamówiłam Paklanki i białe tetry, więc będę mogła otworzyć sklepik;)
Na szczęście mąż dzisiaj skręcił tą nową komodę dzisiaj więc jakoś się wszystko mieści i są jeszcze 2 szuflady wolne:p

reklama
madziolina faja komoda :) i czekamy na foto kołyski.

Dagmar uff.. bo juz myslalam ze mi braknie. Ale mam prawie takie same ilosci jak Ty wiec ulzyło mi :)

Mojeboje ja tez nie wiem do konca czy bedzie mi potrzebne, ale kupilam 3 z ceratka na wszelki wypadek. Pozniej nie bede latac i szukac, ani zamawiac i czekac, jak juz okaze sie ze jednak potrzebne :) zreszta w calym koszcie wyprawki 2 pieluszki w lewo czy w prawo to nie roznica, przynajmniej w moim koszcie :)

Do góry