reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

madzik śliczne zakupki i piękny piulek :) też taki zazdrosny o brzuszek jak mój? bo mam cocker spaniela i jest niesamowity zazdrośnik, a jak mówię albo ja albo mama do brzucha to cuduje niesamowicie żeby tylko na niego przerzucić uwagę :p a jak widzi paczki albo siatki z zakupami to strzela focha normalnie że to nie dla niego :p

Evelinka szybko nadrobiłaś zaległości zakupowe i już widzę przygotowana solidnie ;)

milenka z takich pierdułek się niestety zbiera nagle niezła sumka , pamiętam, że też przeżyłam szok jak zamawiałam takie rzeczy :)

reklama
Wbrew pozorom tych pierdułek wiele potrzeba,dobrze żeby mój mąż zobaczył tą przesyłkę w całości,bo cały czas mi mówił;a co ci potrzeba,ciuchów nakupiłaś,wózek się kupi i bedzie:cool2:

O DAGMAR jeszcze pieluszki kolorowe muszę dokupić,ale to już w sklepie popatrze.

EVELINKAA jeszcze jutro w aptece internetowej planuję złożyć zamówienie,to troszkę pójdzie no i moja zmora wózek zostaje do kupna.

te pieluszki babka ma super- kupiłam od innego sprzedawcy wcześniej i o d... roztrzaść :( no nic, zostaną do wanienki a te nowe będą do buzi

na allegro zamawiałaś?podeślij linka tego sprzedawcy,jak mówisz że fajne,bo kolorystycznie bardzo ładne;-).Ja póki co zamówiłam 10białych tetrowych.
3961407589
POLECAM TAKIE ALBUMY,SUPER PAMIĄTKA

Ostatnia edycja:
na allegro zamawiałaś?podeślij linka tego sprzedawcy,jak mówisz że fajne,bo kolorystycznie bardzo ładne;-).Ja póki co zamówiłam 10białych tetrowych.
3961407589
POLECAM TAKIE ALBUMY,SUPER PAMIĄTKA

GRUBE KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI FLANELOWE ATEST (3877874966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
PIELUCHO-CERATKI Kolorowe śliczne praktyczne 50x60 (3884405469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kolorowe pieluchy tetrowe fajne wzory kolory ATEST (3885538378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

te grubsze- fajne tetry to te, gdzie materiał układa się w kratkę- widać gołym okiem które to wzory :)

Dziewczyny widzę że zakupy idą pełną parą! A myślałam że tylko ja zamawiam jak głupia ;-) Czekam na 4 przesyłki. Dziś dostałam dojarkę i uczyłam się jak tego używać i rozkładać. Oczywiście nie na sobie tylko w powietrzu bo docztałam w instrukcji że zabronione jest używanie laktatora w ciąży bo może poród wywołać :szok: Udało mi się te wszystkie rzeczy apteczne czyli podkłady, wkłady, kremy, majtki itd zamówić u szwagierki bo w aptece pracuje i mam gratis jako prezent :-) strasznie się ucieszyłam bo na samą dojarkę i 2 podgrzewacze do butelek poszło 550zl :-( a gdzie tam reszta na którą już wydałam a jeszcze materace, pościel, niania, wózek, foteliki uffff końca nie widać!!!

Oj tez musze jeszcze pieluchy z ceratka z polski zamowic bo mam tylko tetrowe (tu innych nie ma:confused2:)
Rila - idzie kaski na te nasze malenstwa a u Ciebie to podwojne wydatki:tak:

Dziewczyny widzę że zakupy idą pełną parą! A myślałam że tylko ja zamawiam jak głupia ;-) Czekam na 4 przesyłki. Dziś dostałam dojarkę i uczyłam się jak tego używać i rozkładać. Oczywiście nie na sobie tylko w powietrzu bo docztałam w instrukcji że zabronione jest używanie laktatora w ciąży bo może poród wywołać :szok: Udało mi się te wszystkie rzeczy apteczne czyli podkłady, wkłady, kremy, majtki itd zamówić u szwagierki bo w aptece pracuje i mam gratis jako prezent :-) strasznie się ucieszyłam bo na samą dojarkę i 2 podgrzewacze do butelek poszło 550zl :-( a gdzie tam reszta na którą już wydałam a jeszcze materace, pościel, niania, wózek, foteliki uffff końca nie widać!!!

widać koniec, widać- jest gdzieś tam, daleko za zakrętem :D

reklama
Do góry