reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

madzik śliczne zakupki i piękny piulek :) też taki zazdrosny o brzuszek jak mój? bo mam cocker spaniela i jest niesamowity zazdrośnik, a jak mówię albo ja albo mama do brzucha to cuduje niesamowicie żeby tylko na niego przerzucić uwagę :p a jak widzi paczki albo siatki z zakupami to strzela focha normalnie że to nie dla niego :p

Evelinka szybko nadrobiłaś zaległości zakupowe i już widzę przygotowana solidnie ;)

milenka z takich pierdułek się niestety zbiera nagle niezła sumka , pamiętam, że też przeżyłam szok jak zamawiałam takie rzeczy :)

reklama
Wbrew pozorom tych pierdułek wiele potrzeba,dobrze żeby mój mąż zobaczył tą przesyłkę w całości,bo cały czas mi mówił;a co ci potrzeba,ciuchów nakupiłaś,wózek się kupi i bedzie:cool2:

O DAGMAR jeszcze pieluszki kolorowe muszę dokupić,ale to już w sklepie popatrze.

EVELINKAA jeszcze jutro w aptece internetowej planuję złożyć zamówienie,to troszkę pójdzie no i moja zmora wózek zostaje do kupna.

te pieluszki babka ma super- kupiłam od innego sprzedawcy wcześniej i o d... roztrzaść :( no nic, zostaną do wanienki a te nowe będą do buzi

na allegro zamawiałaś?podeślij linka tego sprzedawcy,jak mówisz że fajne,bo kolorystycznie bardzo ładne;-).Ja póki co zamówiłam 10białych tetrowych.
3961407589
POLECAM TAKIE ALBUMY,SUPER PAMIĄTKA

Ostatnia edycja:
na allegro zamawiałaś?podeślij linka tego sprzedawcy,jak mówisz że fajne,bo kolorystycznie bardzo ładne;-).Ja póki co zamówiłam 10białych tetrowych.
3961407589
POLECAM TAKIE ALBUMY,SUPER PAMIĄTKA

GRUBE KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI FLANELOWE ATEST (3877874966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
PIELUCHO-CERATKI Kolorowe śliczne praktyczne 50x60 (3884405469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kolorowe pieluchy tetrowe fajne wzory kolory ATEST (3885538378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

te grubsze- fajne tetry to te, gdzie materiał układa się w kratkę- widać gołym okiem które to wzory :)

Dziewczyny widzę że zakupy idą pełną parą! A myślałam że tylko ja zamawiam jak głupia ;-) Czekam na 4 przesyłki. Dziś dostałam dojarkę i uczyłam się jak tego używać i rozkładać. Oczywiście nie na sobie tylko w powietrzu bo docztałam w instrukcji że zabronione jest używanie laktatora w ciąży bo może poród wywołać :szok: Udało mi się te wszystkie rzeczy apteczne czyli podkłady, wkłady, kremy, majtki itd zamówić u szwagierki bo w aptece pracuje i mam gratis jako prezent :-) strasznie się ucieszyłam bo na samą dojarkę i 2 podgrzewacze do butelek poszło 550zl :-( a gdzie tam reszta na którą już wydałam a jeszcze materace, pościel, niania, wózek, foteliki uffff końca nie widać!!!

Oj tez musze jeszcze pieluchy z ceratka z polski zamowic bo mam tylko tetrowe (tu innych nie ma:confused2:)
Rila - idzie kaski na te nasze malenstwa a u Ciebie to podwojne wydatki:tak:

Dziewczyny widzę że zakupy idą pełną parą! A myślałam że tylko ja zamawiam jak głupia ;-) Czekam na 4 przesyłki. Dziś dostałam dojarkę i uczyłam się jak tego używać i rozkładać. Oczywiście nie na sobie tylko w powietrzu bo docztałam w instrukcji że zabronione jest używanie laktatora w ciąży bo może poród wywołać :szok: Udało mi się te wszystkie rzeczy apteczne czyli podkłady, wkłady, kremy, majtki itd zamówić u szwagierki bo w aptece pracuje i mam gratis jako prezent :-) strasznie się ucieszyłam bo na samą dojarkę i 2 podgrzewacze do butelek poszło 550zl :-( a gdzie tam reszta na którą już wydałam a jeszcze materace, pościel, niania, wózek, foteliki uffff końca nie widać!!!

widać koniec, widać- jest gdzieś tam, daleko za zakrętem :D

reklama
Do góry