reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.

Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!

AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!

$_35.JPG
$_35.JPG

byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.

super:)
Gdzie ty takie okazje wynajdujesz :O

To mnie na duchu podniosłaś! ;-)

:D upsss

dagmar, super końcówka zakupów:) Ja się tylko cały czas zastanawiam nad tą pieluchą z ceratką - czy toto rzeczywiście jest potrzebne? Jeśli dziecko i tak siedzi w wózku w pieluszce...? Bo nie mam tego na liście i nie wiem czy dodać...
Ja w ogóle rąbnęłam się w zamówieniu i przez pomyłkę od 2 sprzedawców zamówiłam Paklanki i białe tetry, więc będę mogła otworzyć sklepik;)
Na szczęście mąż dzisiaj skręcił tą nową komodę dzisiaj więc jakoś się wszystko mieści i są jeszcze 2 szuflady wolne:p

Ja to daję do wózka bo jestem jakaś mega obrzydliwa i jak dzidzia pampka lekko przeleje to ja cały materacyk i wkład piorę. Tak to zmienię pieluszkę i z głowy.

reklama
A mnie tak weekendowe skurcze przestraszyly,ze wczoraj sie zmobilizowalam i wzielam sie za pranie rzeczy Kubusiowych. Nie sadzilam,ze aż tyle tego mam! :-o Prania,jak prania,bo samo sie zrobi. ;P Ale prasowania... :-o :-/ :p

a ja mam pytanie z serii niedoświadczona mama :p czy jak mam kupione podkłady na materac podgumowane ale u góry jest frotta to mam na to jeszcze kłaść prześcieradełko? no bo na taki podkład zwykły niegumowy kładę prześcieradełko to oiczne ale na takie jakby prześcieradełko podgumowane to chyba już nie prawda?

a jednak :D to dobrze, że zapytałam bo bym moje dziecię ulokowała na tym podgumowanym tylko :p

właśnie przyszła paczka z pieluchami i są cudne, już je kocham :D później wrzucę fotki :)

No piękne te Wasze zakupy jak zawsze.. Eś dla tych dzieciaczków to co by człowiek nie kupił to wszystko takie piękne i słodkie jest, dzięki czemu serce mniej boli jak się koszty podliczy ;-)
Ja jak dojdę trochę do siebie to Wam obstrykam moją końcówkę wyprawki:tak:.

Madziolina rewelacyjna komoda i jeszcze taka okazja :) sama bym ją wzięła ;)

Nina to Lilusiowa pupcia będzie się ładnie prezentować :)

Agutka dla mnie też najgorsze było prasowanie, mimo że lubię, ale prasowanie tych małych szmatek jest męczące.

dagmar dziś byłam w sklepie ziaji bo pamiętam, że polecałaś ich krem na brodawki i Pani powiedziała, że już go nie produkują buuuu :(

reklama
Do góry