dagmar
Fanka BB :)
a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.
Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...
Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!
AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!
byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.
super
Gdzie ty takie okazje wynajdujesz :O
To mnie na duchu podniosłaś! ;-)
upsss
dagmar, super końcówka zakupów Ja się tylko cały czas zastanawiam nad tą pieluchą z ceratką - czy toto rzeczywiście jest potrzebne? Jeśli dziecko i tak siedzi w wózku w pieluszce...? Bo nie mam tego na liście i nie wiem czy dodać...
Ja w ogóle rąbnęłam się w zamówieniu i przez pomyłkę od 2 sprzedawców zamówiłam Paklanki i białe tetry, więc będę mogła otworzyć sklepik
Na szczęście mąż dzisiaj skręcił tą nową komodę dzisiaj więc jakoś się wszystko mieści i są jeszcze 2 szuflady wolne
Ja to daję do wózka bo jestem jakaś mega obrzydliwa i jak dzidzia pampka lekko przeleje to ja cały materacyk i wkład piorę. Tak to zmienię pieluszkę i z głowy.