reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

O kurcze, myślicie, że będzie taka temperatura w kwietniu, że przydadzą się cieplejsze ciuszki? Ja nie mam ani jednego ciepłego! No, może ze 2 pajace, ale nic poza tym!

reklama
Hmmm. Ja też liczę że w kwietniu takie zimowe kombinezony się nie przydadzą. Planuje kupić takie grubsze polarowe kombinezony i mam nadzieje że to wystarczy. Ewentualnie na to kocyk.

Kuba urodził się 1 kwietnia i teraz też mam tak termin a wychodziliśmy do domu 10 kwietnia i na dworze leżał śnieg! :szok: Także za ciepło nie było. Ale ja też nie kupuję typowo zimowego kombinezonu tylko mam takiego pluszowego niedźwiadka, jak będzie za zimno to na to kocyk i wystarczy.

No ja mam nadzieję, że tak zimno nie będzie. Ale doskonale pamiętam jak było rok temu.
Ten kombinezon to nie jest taki normalny zimowy, on jest z materiału tylko, że ocieplony watoliną czy czymś takim.

Patuśka w razie czego wystarczy ciepły, polarowy pajac i można jeszcze kocykiem opatulić.

Ja kupiłam kombinezon, bo wydaje mi się, że o ile w ciągu dnia będzie ciepło to jednak ranki i wieczory będą chłodne. A poza tym ciągle pamiętam kwiecień i maj ubiegłego roku. Zresztą kosztował tylko 40 zł w smyku więc nawet jak założę go kilka razy to nie będzie mi szkoda. Kombinezon mam taki:
2014-01-10 10.06.06.jpg

Zdecydowałam się na rozmiar 62, bo bardzo dużo czasu będziemy spędzać na działce i wolę żeby mały miał zabezpieczenie przed zimnem. Zresztą mam przeczucie, że urodzę duże duże dziecko, a przynajmniej długie :tak:

Załączniki

• 2014-01-10 10.06.06.jpg
    2014-01-10 10.06.06.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 103
Ten mój też zimowy nie jest - tylko tak jak Edysiek mówi po prostu ocieplany. Rozmiar 56 - ale ja liczę, że 2 tygodnie przed terminem i na te kilka razy spokojnie starczy:-) Pod to pajac i będzie chyba ok. Zielona jestem to mam takie dylematy he he he

AguniaGR ten twój śliczny...

Agunia - fajnyyy:-) i jaki tani, kurcze czasami zwykły pajacyk ponad 30 zł kosztuje!!! musze poszukac czegos takiego albo polarowego grubszego, tylko jak sie przeglada strony i zamawia tylko "ze zdjec" to ciezko trafic na grubosc którą by sie chciało:wściekła/y:

O kurcze, myślicie, że będzie taka temperatura w kwietniu, że przydadzą się cieplejsze ciuszki? Ja nie mam ani jednego ciepłego! No, może ze 2 pajace, ale nic poza tym!

No na spacerki coś cieplejszego musisz mieć.
Nie mega- grube zimówki ale ocieplane :)

Ja kupiłam kombinezon, bo wydaje mi się, że o ile w ciągu dnia będzie ciepło to jednak ranki i wieczory będą chłodne. A poza tym ciągle pamiętam kwiecień i maj ubiegłego roku. Zresztą kosztował tylko 40 zł w smyku więc nawet jak założę go kilka razy to nie będzie mi szkoda. Kombinezon mam taki:
Zobacz załącznik 605472

Zdecydowałam się na rozmiar 62, bo bardzo dużo czasu będziemy spędzać na działce i wolę żeby mały miał zabezpieczenie przed zimnem. Zresztą mam przeczucie, że urodzę duże duże dziecko, a przynajmniej długie :tak:

Śliczny :)
taki chłopięcy :)

Dziewczyny śliczne te kombinezony!! Ja mam jeden takiego misia, a pewnie na spacer będę potrzebowała inne, ale to już mąż zakupi w odpowiednim kolorze ;-)

reklama
Noooo dobra! To jak tak piszecie moje drogie, to zobaczę, co tam słychać na Smyk.com i czy jakieś ciepluśkie ubranka ostały się na wyprzedaży :-D:-D:-D

Do góry