reklama
Kuba urodził się 1 kwietnia i teraz też mam tak termin a wychodziliśmy do domu 10 kwietnia i na dworze leżał śnieg! Także za ciepło nie było. Ale ja też nie kupuję typowo zimowego kombinezonu tylko mam takiego pluszowego niedźwiadka, jak będzie za zimno to na to kocyk i wystarczy.
Edysiek
odkrywca
No ja mam nadzieję, że tak zimno nie będzie. Ale doskonale pamiętam jak było rok temu.
Ten kombinezon to nie jest taki normalny zimowy, on jest z materiału tylko, że ocieplony watoliną czy czymś takim.
Patuśka w razie czego wystarczy ciepły, polarowy pajac i można jeszcze kocykiem opatulić.
Ten kombinezon to nie jest taki normalny zimowy, on jest z materiału tylko, że ocieplony watoliną czy czymś takim.
Patuśka w razie czego wystarczy ciepły, polarowy pajac i można jeszcze kocykiem opatulić.
AguniaGR
Fanka BB :)
Ja kupiłam kombinezon, bo wydaje mi się, że o ile w ciągu dnia będzie ciepło to jednak ranki i wieczory będą chłodne. A poza tym ciągle pamiętam kwiecień i maj ubiegłego roku. Zresztą kosztował tylko 40 zł w smyku więc nawet jak założę go kilka razy to nie będzie mi szkoda. Kombinezon mam taki:
Zdecydowałam się na rozmiar 62, bo bardzo dużo czasu będziemy spędzać na działce i wolę żeby mały miał zabezpieczenie przed zimnem. Zresztą mam przeczucie, że urodzę duże duże dziecko, a przynajmniej długie
Zdecydowałam się na rozmiar 62, bo bardzo dużo czasu będziemy spędzać na działce i wolę żeby mały miał zabezpieczenie przed zimnem. Zresztą mam przeczucie, że urodzę duże duże dziecko, a przynajmniej długie
Załączniki
moi_pas
Ten mój też zimowy nie jest - tylko tak jak Edysiek mówi po prostu ocieplany. Rozmiar 56 - ale ja liczę, że 2 tygodnie przed terminem i na te kilka razy spokojnie starczy:-) Pod to pajac i będzie chyba ok. Zielona jestem to mam takie dylematy he he he
AguniaGR ten twój śliczny...
AguniaGR ten twój śliczny...
Agunia - fajnyyy:-) i jaki tani, kurcze czasami zwykły pajacyk ponad 30 zł kosztuje!!! musze poszukac czegos takiego albo polarowego grubszego, tylko jak sie przeglada strony i zamawia tylko "ze zdjec" to ciezko trafic na grubosc którą by sie chciało
dagmar
O kurcze, myślicie, że będzie taka temperatura w kwietniu, że przydadzą się cieplejsze ciuszki? Ja nie mam ani jednego ciepłego! No, może ze 2 pajace, ale nic poza tym!
No na spacerki coś cieplejszego musisz mieć.
Nie mega- grube zimówki ale ocieplane
Ja kupiłam kombinezon, bo wydaje mi się, że o ile w ciągu dnia będzie ciepło to jednak ranki i wieczory będą chłodne. A poza tym ciągle pamiętam kwiecień i maj ubiegłego roku. Zresztą kosztował tylko 40 zł w smyku więc nawet jak założę go kilka razy to nie będzie mi szkoda. Kombinezon mam taki:
Zobacz załącznik 605472
Śliczny
taki chłopięcy
madzikm76
Dziewczyny śliczne te kombinezony!! Ja mam jeden takiego misia, a pewnie na spacer będę potrzebowała inne, ale to już mąż zakupi w odpowiednim kolorze ;-)
reklama
Podziel się: