madziolina_p
Fanka BB :)
a ja mam ochraniacz od kolezanki, ale nie wiem, cze zakladac, bo nie wiem co dziecko moze sobie zrobic o szczebelki jak jest taki male, szczegolnie, ze bede miec lozeczko obok lozka wiec chce go widziec, sama nie wiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również korzystając z Waszych rad kupiłam na początek po 1 opakowaniu białych pampersów, w rozmiarze 1 i 2. Potem wypróbujemy Dadę.
Pieluch tetrowych mam 15, flanelowych to nawet nie pamiętam, ile kupiłam, czy 5 czy 10, są miluśkie w dotyku
A jutro przychodzi kurier z koszulami do karmienia, poduszką-rogalem też do karmienia i zestawem butelek Tommy Tippee.
Czekam jeszcze na pościel i ochraniacz na łóżeczko takie, jak niżej, z tym że ochraniacz zdecydowałam, że będzie lepszy na całą długość łóżeczka.
Zobacz załącznik 605408
a ja mam ochraniacz od kolezanki, ale nie wiem, cze zakladac, bo nie wiem co dziecko moze sobie zrobic o szczebelki jak jest taki male, szczegolnie, ze bede miec lozeczko obok lozka wiec chce go widziec, sama nie wiem...
A ja uświadomiwszy sobie, że pewnie pod koniec marca mnie rozpakują weszłam na podforum dla mam z marca iiii naczytałam się o kombinezonach dla dzieciaczków i w spanikowałam
weszłam na allegro i kupiłam, na szczęście tylko 16 zł razem z przesyłką wiec nawet jak się nie przyda, albo raz użyty będzie to nie szkoda (zdjęcie z allegro)
Zobacz załącznik 605458
a wy w czym planujecie malucha ze szpitala przywieźć?
Moi_pas wlasnie dzisiaj pomyslalam o tym samym i tez weszlam na allegro w poszukiwaniu kombinezonu i tez mi sie rzucil w oczy taki jak kupilas. Cena rzeczywiscie super. Ja mam termin na 19 kwietnia wiec moze nie bedzie tak zle. Ale jakis taki polarowy z kapturkiem na pewno kupie. Tylko zastanawiam sie caly czas nad rozmiarem 56 czy 62??? W sumie dlugo go nie bede uzywala wiec moze 56 wystarczy? Mam wrazenie ze kombinezony zawsze sa troche wieksze niz normalna rozmiarowka i mysle ze jak dzidzia bedzie troche wieksza to i tak sie zmiesci. No nie wiem Poczekam jeszcze z zakupem.