reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

u mnie pewnie będzie trochę zimniej więc zaopatrzyłam się w jeden gruby, jeden polarkowy i jeden jeszcze taki cieplejszy to mam nadzieję, że wystarczy. w razie czego tak jak mówicie, pajacyk pod spód albo kocyk na wierzch i będzie dobrze :)

dagmar jak zwykle waleczna już termin przesuwasz, jeszcze przetrzymasz dzidziulkę do połowy kwietnia :p ;)

reklama
Patuśka śliczna pościel :-)

Edysiek dziękuje za wieści jutro wycieczka do Tesco ;-)

moi_pas
śliczny śpiworek ja też chcę taki kupić tylko czekam na przecenę bo teraz jeszcze kosztuje 130 zł :-)

AguniaGR
śliczny twój kombinezon :-)

Agunia nie zawsze trzeba zakladac body pod panaceum. Zalezy od pogody i temperatury. Jak jest cieplo to zakladasz samego pajaca, a jak chlodniej to body z krotkim rekawkiem i na to pajac. W przypadku spiochow to cos pod nie trzeba zawsze zalozyc, bo one zapinane tylko na ramiaczkach sa, wiec na gore trzeba cos zalozyc. Moze byc bluzeczka, kaftanik lub wlasnie body. Ale body najwygodniejsze bo sie pod spiochami nie zwija na pleckach. Ot i tyle teorii :-)
Jeszcze sa oczywiscie polspiochy czyli w sumie takie spodenki tylko z zakrytymi stopkami. No i rampersy czyli pajace z krotkimi nogawkami i rekawkami. Rampersy sa bardzo fajne na gorace dni. No to tyle mojego wymadrzania sie.

Lepszej instrukcji nie widziałam :-) Super Ci to Marcia wyszło :-)

Kombinezony laski dla dzidziolków macie śliczne, ja urodzę pewnie na koniec kwietnia, obstawiam nawet początek maja i jakieś polarowy miniśpiworek :-) Lub bajowy kombinezon, do tego kocyk i będzie git!

Noooo dobra! To jak tak piszecie moje drogie, to zobaczę, co tam słychać na Smyk.com i czy jakieś ciepluśkie ubranka ostały się na wyprzedaży :-D:-D:-D

haha mąż będzie uradowany :D

u mnie pewnie będzie trochę zimniej więc zaopatrzyłam się w jeden gruby, jeden polarkowy i jeden jeszcze taki cieplejszy to mam nadzieję, że wystarczy. w razie czego tak jak mówicie, pajacyk pod spód albo kocyk na wierzch i będzie dobrze :)

dagmar jak zwykle waleczna już termin przesuwasz, jeszcze przetrzymasz dzidziulkę do połowy kwietnia :p ;)

Nie bedę przesadzała- ten 1 kwiecień może być :D
Ciekawe co na to gin :D

laski- jeszcze jedno- body fajnie podtrzymuje pampa

A ja dziewczyny w temacie zakupów ale nie maluszkowych tylko kosmetycznych:) Jaka radość mnie ogarnęła bo dostałam paczuszkę z kosmetykami:) Psiapsiółka wraca z Anglii i zamówiłam jej pomadkę i paletkę cieni i przyszły. Pewnie sie zdziwicie czym ona sie tak cieszy ale mam bzika na punkcie wizażu i powoli wraca mi wena i ten dreszczyk emocji przy malowaniu i jestem mega szczęśliwa:))

Dziewczynki mam pytanie odnośnie monitoru oddechu czy będziecie stosować ? bo ja zastanawiam się nad kupnem ponieważ w sypialni nie mamy miejsca na łóżeczko i malutka od samego początku będzie spała u siebie w pokoju obok naszej sypialni i boję się tej śmierci łóżeczkowej :-( co wy o tym myślicie ?

Dziewczynki mam pytanie odnośnie monitoru oddechu czy będziecie stosować ? bo ja zastanawiam się nad kupnem ponieważ w sypialni nie mamy miejsca na łóżeczko i malutka od samego początku będzie spała u siebie w pokoju obok naszej sypialni i boję się tej śmierci łóżeczkowej :-( co wy o tym myślicie ?

Ja akurat monitoru nie kupuję, przy pierwszym tez nie miałam, łożeczko mieliśmy blisko naszego łóżka więc a młody budził sie co 2-3 godz na cyca i ja juz sama przed jego pobudką tez budziłam sie. Mieliśmy jedynie elektryczną nianię i teraz też kupię, bo my mamy piętrowy dom

Ja chyba kombinezonu nie będę kupować, kupię pajac jakiś cieplejszy, na to ewentualnie dresik i przykryje kocykiem jakby było zimno, mam nadzieję że pod koniec kwietnia śniegu i mrozu juz nie będzie

Ostatnia edycja:
nasza mała od początku będzie spała u siebie w pokoju ale nie kupuje monitora oddechu, niani też nie ale to akurat zbędne u nas bo jej pokoik jest przez ścianę.

reklama

ja nie miałam ale teraz jakbym stała z kasą ok to bym kupiła, bo ta ciąża ciężka i się boję wpływu leków na dziecko :(

Do góry