reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Ja planuje dwie torby, jedna dla mnie druga dla maluszka. Bedzie mi sie latwiej polapac, i nie bede musiala wszystkiego rozgrzebywac jak mi sie np niedrapka jedna gdzies zapodzieje:-)
dagmar
Agunia ja tez nie kupuje spiworka do wózka typowego. Kupie za to kocyk eden cieplejszy + okrycie do wózka mam grubsze wiec myślę że damy rade. Poza tym ja mam termin ok polowy kwietnia wiec zanim wyjde z wózkiem to nie bedie wczesniej jak weekend majowy no to moze juz tak siarczystych morzów raczej nie bedzie.
Dagmar przesliczne te rzeczy ja w ogole uwielbiam takie rzeczy dla Maluchów niezaleznie od koloru i płci, wszystko jest piekne. Ja tez niedlugo pewnie dostane szlaban na smyka i tesco bo co tam jade to musze chociaz kupic czapeczke albo skarpeteczki
Torby zadnej jeszcze nie mam spakowanej. Dziewczyny a jaka tą torbę bierzecie i czy pakujecie 2? dla siebie jedna i dla Malucha drugą? Czy moge razemw jedną wszystko wziac? nie mam pojecia jak to zorganizowac
Ja jedną- sobie tylko kosmetyki, ręcznik, bieliznę, podpaski, wkładki, podklady i kapcie, klapki i koszulki a dla dzidzi 12 pampków i chusteczki, krem.
Koniec.
Potem mąż przywozi w paczce pampki i ubranka zabiera koszule z porodu i gra
No a kombinezon i fotelik przywozi jak po mnie przyjeżdża
a ja mam jeszcze pytanie, bo planuje małą na początek kłaść do spania w otulaczu i tak się zastanawiam czy czasem nie powinnam kupić czegoś takiego no bo jak to dziecię włożę w takim kokonie do łóżeczka na prześcieradło i heja? doświadczone mamusie pomogą? Red Castle, Teddycal, Wkład zabezpieczający z misiem, kolor różowy - Red Castle - Świat niemowlaka - Smyk.com
ooo rany, tylko nie to :O
kupiłam przy Kaju, masakra. Lepiej kocyk zwinąć i za plecki dać
Ja dopóki nie zawitałam na to forum miałam kilka ubranek, ale się tak przy was zmobilizowałam że pozamawiałam jakieś pierwsze artykuły które nie są ubraniami :-)
Ja sterylizator do mikrofali i 2x podgrzewacz ze względów organizacyjnych (bliźniaki) na pewno kupuję. Mimo że chcę karmić piersią to na cuda nie liczę przy dwójce. Nie wiem tylko jakiej firmy.
Mam też problem z termometrem. Chcę taki nad podczerwień do ucha/czoła lub bezdotykowy tylko nie wiem jaki model i firma? Jest tego tyle, że oszaleć można. A opinii złych to się zliczyć nie da. A tu trzeba od 100 zł i więcej dać. Help!
Ja sterylizator do mikrofali i 2x podgrzewacz ze względów organizacyjnych (bliźniaki) na pewno kupuję. Mimo że chcę karmić piersią to na cuda nie liczę przy dwójce. Nie wiem tylko jakiej firmy.
Mam też problem z termometrem. Chcę taki nad podczerwień do ucha/czoła lub bezdotykowy tylko nie wiem jaki model i firma? Jest tego tyle, że oszaleć można. A opinii złych to się zliczyć nie da. A tu trzeba od 100 zł i więcej dać. Help!
Viltutti
Mój mąż, specjalista i znawca od wszystkiego co ma prąd stwierdził, że taki model jest najlepszy TERMOMETR DOUSZNY BRAUN 4520 DO UCHA +21 KAPTURKÓW (3883226225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dagmar aż mnie prestraszyłaś, ale dobrze, że mówisz, że beznadziejny bo ja niedoświadczone dziewcze już chciałam kupować..znalazłam jeszcze coś takiego, myślisz, że lepsze? Poduszka stabilizacyjna Poofi Pure
Ninka ja nie wiem jak ta stabilizacyjna, wygląda fajnie ale jak ma służyć tylko do podpierania maluszka za pleckami to może rzeczywiście tak jak pisała Dagmar wystarczy kocyk.
Ja zamówiłam z poofi poduszkę do karmienia i kocyk z Kubą męczyłam się ze zwykłym "jaśkiem" i to była katastrofa bolały mnie ręce, kręgosłup i wszystko co możliwe a ta z poofi ma świetne opinie i się skusiłam. Może dzisiaj będzie to wrzucę fotki
W ogóle zauważyłam że bzikuję przez naszego maluszka, mąż mówi że zablokuje mi możliwość robienia zakupów przez internet
ale co zrobić, z Kubą byłam zdana na łaskę innych "teściowej" bo nie miałam takiego dostępu do netu, bez samochodu i co kupili to było, teraz się nie dam i wszystko chcę ogarnąć sama przed porodem
Ja zamówiłam z poofi poduszkę do karmienia i kocyk z Kubą męczyłam się ze zwykłym "jaśkiem" i to była katastrofa bolały mnie ręce, kręgosłup i wszystko co możliwe a ta z poofi ma świetne opinie i się skusiłam. Może dzisiaj będzie to wrzucę fotki
W ogóle zauważyłam że bzikuję przez naszego maluszka, mąż mówi że zablokuje mi możliwość robienia zakupów przez internet
ale co zrobić, z Kubą byłam zdana na łaskę innych "teściowej" bo nie miałam takiego dostępu do netu, bez samochodu i co kupili to było, teraz się nie dam i wszystko chcę ogarnąć sama przed porodem
Ostatnia edycja:
reklama
vilitutti misie na łóżeczku znośne? czekamy na foty! napisz koniecznie jak z tym organizerem, czy się trzyma.
Ancona właśnie chcę tą do spania do podpierania bo się boję, że mi się przekręci jakoś..a do karmienia też się chyba skuszę na poofi jak już będę zamawiać bo zapowiadają się świetnie i mają dobre opinie czekam na fotki zakaz na zakupy przez internet mam na razie na smyka bo mąż jeszcze nie ogarnął, że nie tylko stamtąd zamawiam
Ancona właśnie chcę tą do spania do podpierania bo się boję, że mi się przekręci jakoś..a do karmienia też się chyba skuszę na poofi jak już będę zamawiać bo zapowiadają się świetnie i mają dobre opinie czekam na fotki zakaz na zakupy przez internet mam na razie na smyka bo mąż jeszcze nie ogarnął, że nie tylko stamtąd zamawiam
Podziel się: