dagmar
Fanka BB :)
Mam już paczuszkę i odrazu wrzucam fotki :-)
Podusia jest super zapakowana w "torbę" na suwak, jest mega mięciutka i dobrze się trzyma brzuszka, z jednej strony kremowa (ta strona jest bardziej puszysta) z drugiej jasny brąz. Kocyk jest śliczny z jednej strony gładziutki a z drugiej welurkowy. No i jeszcze nakładki na skarpetki żeby dzidzia ich łatwo sama nie ściągała i pierwsza zabawka naszego maluszka panda :-)
Zobacz załącznik 604656Zobacz załącznik 604657Zobacz załącznik 604658
siuper ale te nakładki na skapety mnie zabiły :O
Anacona swietne zakupy! Ja mam poduszke Poofi dla kobiet w ciazy i jestem z niej bardzo zadowolona, nie dosc ze wygodna, to jeszcze ladna i po 7 miesiacach codziennego uzytkowania nadal wyglada jak nowa Do karmienia tez planuje kupic poduche tej firmy.
Macie moze jakies doswiadczenia z ich kocykami?
Mi maz tez grozi odlaczeniem netu po kazdej wizycie kuriera Ale go przechytrzylam, jak robie zakupy bez jego blogoslawienstwa podaje do dostawy adres rodzicow
no i to jest plan
Moja rozmowa wczoraj z mężem- wrócił po 22 od rana.
"-Zobacz i wyprałam 2 komplety pościeli i wyczyściłam fotelik i wyprałam z niego materiał.
No i posprzątałam...acha a tu w tym pojemniku jest proszek dla Łucji- pisze ci dzidziuś...
-skąd masz proszek?
-z internetu
-i już przyszedł
-tak"
No i koniec rozmowy- zastanawiam się kiedy namierzy pampersy, wkładki, butelkę, tetry itp i skojarzy, że też "przyszło"