reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Mam już paczuszkę i odrazu wrzucam fotki :-)

Podusia jest super zapakowana w "torbę" na suwak, jest mega mięciutka i dobrze się trzyma brzuszka, z jednej strony kremowa (ta strona jest bardziej puszysta) z drugiej jasny brąz. Kocyk jest śliczny z jednej strony gładziutki a z drugiej welurkowy. No i jeszcze nakładki na skarpetki żeby dzidzia ich łatwo sama nie ściągała i pierwsza zabawka naszego maluszka panda :-)

20140117_142206.jpg20140117_142403.jpg20140117_142440.jpg

Załączniki

• 20140117_142206.jpg
    20140117_142206.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 98
  • 20140117_142403.jpg
    20140117_142403.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 83
  • 20140117_142440.jpg
    20140117_142440.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 81
Viltutti- to czekamy na fotki.

Nina- ja myślę ze zakup takiego stabilizatora to niepotrzebny wydatek. Ja do Alana użyawłam kocyk albo ręcznik zwinięty w wałek. ale to też kilka razy tylko bo potem stwierdziłam ze to zbędne.

Ancona- fajowa poducha na pewno się sprawdzi. a co to nakładki na skarpetki? jak to działa?

ancona super zakupki! poducha wygląda świetnie, zastanawiałam się jeszcze nad motherhood ale ta wygląda na dużo grubszą i milszą :) kocyk też śliczny. pierwszy raz widzę nakładki na skarpetki :p czego to ludzie nie wymyślą ;)

Anacona swietne zakupy! :) Ja mam poduszke Poofi dla kobiet w ciazy i jestem z niej bardzo zadowolona, nie dosc ze wygodna, to jeszcze ladna i po 7 miesiacach codziennego uzytkowania nadal wyglada jak nowa :) Do karmienia tez planuje kupic poduche tej firmy.
Macie moze jakies doswiadczenia z ich kocykami?

Mi maz tez grozi odlaczeniem netu po kazdej wizycie kuriera ;) Ale go przechytrzylam, jak robie zakupy bez jego blogoslawienstwa podaje do dostawy adres rodzicow ;)

Jouluatto ten kocyk w kropki który mi dzisiaj przyszedł też jest z poofi. Wykonanie ekstra i myślę że maluszek będzie zadowolony.

Sprytnie z wysyłaniem paczek na adres rodziców :-D ja zamawiam tak żeby paczki przychodziły jak mąż jest w trasie hihi

Ostatnia edycja:
Mój mąż, specjalista i znawca od wszystkiego co ma prąd stwierdził, że taki model jest najlepszy TERMOMETR DOUSZNY BRAUN 4520 DO UCHA +21 KAPTURKÓW (3883226225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic:-D)

Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic:-D)

Mąż JESZCZE z pracy nie wrócił ( powinien był godzinę temu :crazy: ) więc łóżeczko nadal w kartonie w garażu stoi. Ale muszę przyznać, że uszczknęłam kawałek opakowania, akurat od materaca i jestem nim rozczarowana... w dotyku jak średniowieczny siennik :/ ale może akurat taką stronę macnęłam. Organizer póki co leży rozłożony, ale nie ma jako takiego wyglądu póki go się nie powiesi w docelowym miejscu, i muszę przyznać, że aż taki super jak na zdjęciach nie jest, ale zobaczymy jak będzie wyglądał po załadowaniu go. Wieczorem obiecuję wrzucić focie :)

reklama

Jak termometr będzie do kitu to dam Ci namiar do mojego starego, to mu osobiście "podziękujesz" ;) Ale mam co do niego dobre nastawienie ;D

Do góry