reklama
Mam już paczuszkę i odrazu wrzucam fotki :-)
Podusia jest super zapakowana w "torbę" na suwak, jest mega mięciutka i dobrze się trzyma brzuszka, z jednej strony kremowa (ta strona jest bardziej puszysta) z drugiej jasny brąz. Kocyk jest śliczny z jednej strony gładziutki a z drugiej welurkowy. No i jeszcze nakładki na skarpetki żeby dzidzia ich łatwo sama nie ściągała i pierwsza zabawka naszego maluszka panda :-)
Podusia jest super zapakowana w "torbę" na suwak, jest mega mięciutka i dobrze się trzyma brzuszka, z jednej strony kremowa (ta strona jest bardziej puszysta) z drugiej jasny brąz. Kocyk jest śliczny z jednej strony gładziutki a z drugiej welurkowy. No i jeszcze nakładki na skarpetki żeby dzidzia ich łatwo sama nie ściągała i pierwsza zabawka naszego maluszka panda :-)
Załączniki
ola10
Fanka BB :)
Viltutti- to czekamy na fotki.
Nina- ja myślę ze zakup takiego stabilizatora to niepotrzebny wydatek. Ja do Alana użyawłam kocyk albo ręcznik zwinięty w wałek. ale to też kilka razy tylko bo potem stwierdziłam ze to zbędne.
Ancona- fajowa poducha na pewno się sprawdzi. a co to nakładki na skarpetki? jak to działa?
Nina- ja myślę ze zakup takiego stabilizatora to niepotrzebny wydatek. Ja do Alana użyawłam kocyk albo ręcznik zwinięty w wałek. ale to też kilka razy tylko bo potem stwierdziłam ze to zbędne.
Ancona- fajowa poducha na pewno się sprawdzi. a co to nakładki na skarpetki? jak to działa?
Tutaj wrzucam link i jest tam filmik o tych nakładkach ;-)
Nakładki na skarpetki Sock Ons 0-6m limonkowe Sock Ons, Skarpetki, buciki • Planetadziecka.pl
a podusia jest gruba i dużo solidniej wykonana niż te które oglądałam w sklepach na żywo.
ja wzięłam je z tego względu że brakowało mi tyle do darmowej przesyłki :-) jak mam płacić więcej za paczkę to wolałam dobrać jakiś drobiazg dla maluszka ;-)
Nakładki na skarpetki Sock Ons 0-6m limonkowe Sock Ons, Skarpetki, buciki • Planetadziecka.pl
a podusia jest gruba i dużo solidniej wykonana niż te które oglądałam w sklepach na żywo.
ja wzięłam je z tego względu że brakowało mi tyle do darmowej przesyłki :-) jak mam płacić więcej za paczkę to wolałam dobrać jakiś drobiazg dla maluszka ;-)
Anacona swietne zakupy! Ja mam poduszke Poofi dla kobiet w ciazy i jestem z niej bardzo zadowolona, nie dosc ze wygodna, to jeszcze ladna i po 7 miesiacach codziennego uzytkowania nadal wyglada jak nowa Do karmienia tez planuje kupic poduche tej firmy.
Macie moze jakies doswiadczenia z ich kocykami?
Mi maz tez grozi odlaczeniem netu po kazdej wizycie kuriera Ale go przechytrzylam, jak robie zakupy bez jego blogoslawienstwa podaje do dostawy adres rodzicow
Macie moze jakies doswiadczenia z ich kocykami?
Mi maz tez grozi odlaczeniem netu po kazdej wizycie kuriera Ale go przechytrzylam, jak robie zakupy bez jego blogoslawienstwa podaje do dostawy adres rodzicow
Jouluatto ten kocyk w kropki który mi dzisiaj przyszedł też jest z poofi. Wykonanie ekstra i myślę że maluszek będzie zadowolony.
Sprytnie z wysyłaniem paczek na adres rodziców ja zamawiam tak żeby paczki przychodziły jak mąż jest w trasie hihi
Sprytnie z wysyłaniem paczek na adres rodziców ja zamawiam tak żeby paczki przychodziły jak mąż jest w trasie hihi
Ostatnia edycja:
madzikm76
Mój mąż, specjalista i znawca od wszystkiego co ma prąd stwierdził, że taki model jest najlepszy TERMOMETR DOUSZNY BRAUN 4520 DO UCHA +21 KAPTURKÓW (3883226225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic)
Viltutti
Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic)
Mąż JESZCZE z pracy nie wrócił ( powinien był godzinę temu ) więc łóżeczko nadal w kartonie w garażu stoi. Ale muszę przyznać, że uszczknęłam kawałek opakowania, akurat od materaca i jestem nim rozczarowana... w dotyku jak średniowieczny siennik :/ ale może akurat taką stronę macnęłam. Organizer póki co leży rozłożony, ale nie ma jako takiego wyglądu póki go się nie powiesi w docelowym miejscu, i muszę przyznać, że aż taki super jak na zdjęciach nie jest, ale zobaczymy jak będzie wyglądał po załadowaniu go. Wieczorem obiecuję wrzucić focie
reklama
Viltutti
Jak termometr będzie do kitu to dam Ci namiar do mojego starego, to mu osobiście "podziękujesz" Ale mam co do niego dobre nastawienie ;D
Podziel się: