reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Mam już paczuszkę i odrazu wrzucam fotki :-)

Podusia jest super zapakowana w "torbę" na suwak, jest mega mięciutka i dobrze się trzyma brzuszka, z jednej strony kremowa (ta strona jest bardziej puszysta) z drugiej jasny brąz. Kocyk jest śliczny z jednej strony gładziutki a z drugiej welurkowy. No i jeszcze nakładki na skarpetki żeby dzidzia ich łatwo sama nie ściągała i pierwsza zabawka naszego maluszka panda :-)

20140117_142206.jpg20140117_142403.jpg20140117_142440.jpg

Załączniki

• 20140117_142206.jpg
    20140117_142206.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 89
  • 20140117_142403.jpg
    20140117_142403.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 80
  • 20140117_142440.jpg
    20140117_142440.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 76
Viltutti- to czekamy na fotki.

Nina- ja myślę ze zakup takiego stabilizatora to niepotrzebny wydatek. Ja do Alana użyawłam kocyk albo ręcznik zwinięty w wałek. ale to też kilka razy tylko bo potem stwierdziłam ze to zbędne.

Ancona- fajowa poducha na pewno się sprawdzi. a co to nakładki na skarpetki? jak to działa?

ancona super zakupki! poducha wygląda świetnie, zastanawiałam się jeszcze nad motherhood ale ta wygląda na dużo grubszą i milszą :) kocyk też śliczny. pierwszy raz widzę nakładki na skarpetki :p czego to ludzie nie wymyślą ;)

Anacona swietne zakupy! :) Ja mam poduszke Poofi dla kobiet w ciazy i jestem z niej bardzo zadowolona, nie dosc ze wygodna, to jeszcze ladna i po 7 miesiacach codziennego uzytkowania nadal wyglada jak nowa :) Do karmienia tez planuje kupic poduche tej firmy.
Macie moze jakies doswiadczenia z ich kocykami?

Mi maz tez grozi odlaczeniem netu po kazdej wizycie kuriera ;) Ale go przechytrzylam, jak robie zakupy bez jego blogoslawienstwa podaje do dostawy adres rodzicow ;)

Jouluatto ten kocyk w kropki który mi dzisiaj przyszedł też jest z poofi. Wykonanie ekstra i myślę że maluszek będzie zadowolony.

Sprytnie z wysyłaniem paczek na adres rodziców :-D ja zamawiam tak żeby paczki przychodziły jak mąż jest w trasie hihi

Ostatnia edycja:
Mój mąż, specjalista i znawca od wszystkiego co ma prąd stwierdził, że taki model jest najlepszy TERMOMETR DOUSZNY BRAUN 4520 DO UCHA +21 KAPTURKÓW (3883226225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic:-D)

Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic:-D)

Mąż JESZCZE z pracy nie wrócił ( powinien był godzinę temu :crazy: ) więc łóżeczko nadal w kartonie w garażu stoi. Ale muszę przyznać, że uszczknęłam kawałek opakowania, akurat od materaca i jestem nim rozczarowana... w dotyku jak średniowieczny siennik :/ ale może akurat taką stronę macnęłam. Organizer póki co leży rozłożony, ale nie ma jako takiego wyglądu póki go się nie powiesi w docelowym miejscu, i muszę przyznać, że aż taki super jak na zdjęciach nie jest, ale zobaczymy jak będzie wyglądał po załadowaniu go. Wieczorem obiecuję wrzucić focie :)

reklama

Jak termometr będzie do kitu to dam Ci namiar do mojego starego, to mu osobiście "podziękujesz" ;) Ale mam co do niego dobre nastawienie ;D

Do góry