reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ja dzisiaj weszłam do Pepco i nie mogłam się powstrzymać przed zakupem pierwszego ciuszka dla naszego skarba :-)
Na razie uniwersalny WP_000699.jpg

Załączniki

• WP_000699.jpg
    WP_000699.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
A u mnie dzis kolejne zakupy z serii "wszystko ponizej 5 Euro" ;) Spioszki z C&A za 4€ (przecena -50%) i lampka z projektorkiem, wpinana do kontaktu za 4,99€ ;) Lampka strasznie fajna, bo wlacza sie tylko jak w pomieszczeniu jest ciemno, wiec moze caly czas byc w kontakcie :) Wyswietla wlasnie ta sowke. ImageUploadedByForum BabyBoom1381597477.021073.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381597477.021073.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381597477.021073.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 83
Ja z kolei widziałam w TK Maxx śliczny komplecik 5-częściowy w miśki, z czapeczką, śliniaczkiem, śpioszkami i nie pamiętam czym jeszcze, ale się powstrzymałam od kupna. Tak jak Truskawkowa Mamba, nie chcę zapeszać...

A u mnie dzis kolejne zakupy z serii "wszystko ponizej 5 Euro" ;) Spioszki z C&A za 4€ (przecena -50%) i lampka z projektorkiem, wpinana do kontaktu za 4,99€ ;) Lampka strasznie fajna, bo wlacza sie tylko jak w pomieszczeniu jest ciemno, wiec moze caly czas byc w kontakcie :) Wyswietla wlasnie ta sowke. Zobacz załącznik 587604

Rany ale śliczności :)
Jak ja wam zazdroszczę, że możecie już coś kupować :) Naprawdę.

Widziałam te śpioszki w sklepie i u nas też są takie tanie, bo kosztowały jakieś 20 zł.

5ciopak body za 20 zł? Gdzie? Strasznie tanie!

Jako, że to mój pierwszy maluszek to nie mogłam się powstrzymac i już kupiłam chyba z 15 bodziaków, 4 pary spodenek, 4 bluzeczki, dwie czapeczki i nawet 3 butelki ale to był interes życia bo w tkmaxxie dostałam 3 avent z systemem antykolkowym za 30zl więc same rozumiecie!! ;) Marcin się ze mnie smieje, że mam omijac sklepy dla dzieciaczków a sam kupił 4 pary skarpetek w komplecie :p mi się udało upolowac 3paki body w smyku po 20zl bo była wyprzedaż a normalnie były po 50 więc różnica spora szczególnie że w rodzinie ani wsród znajomych nie mam maluchów po których mogłabym dostac ubranka więc wszystk onowe musimy kompletowac.

reklama
Do góry