reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Ja ubranka będę pewnie kupować za czas jakiś...nie jestem przesądna, ale jakoś wole nie zapeszać.Wezmę się za to w okolicach stycznia lutego
Załączniki
dagmar
Fanka BB :)
A u mnie dzis kolejne zakupy z serii "wszystko ponizej 5 Euro" Spioszki z C&A za 4€ (przecena -50%) i lampka z projektorkiem, wpinana do kontaktu za 4,99€ Lampka strasznie fajna, bo wlacza sie tylko jak w pomieszczeniu jest ciemno, wiec moze caly czas byc w kontakcie Wyswietla wlasnie ta sowke. Zobacz załącznik 587604
Rany ale śliczności
Jak ja wam zazdroszczę, że możecie już coś kupować Naprawdę.
Widziałam te śpioszki w sklepie i u nas też są takie tanie, bo kosztowały jakieś 20 zł.
5ciopak body za 20 zł? Gdzie? Strasznie tanie!
Jako, że to mój pierwszy maluszek to nie mogłam się powstrzymac i już kupiłam chyba z 15 bodziaków, 4 pary spodenek, 4 bluzeczki, dwie czapeczki i nawet 3 butelki ale to był interes życia bo w tkmaxxie dostałam 3 avent z systemem antykolkowym za 30zl więc same rozumiecie!! Marcin się ze mnie smieje, że mam omijac sklepy dla dzieciaczków a sam kupił 4 pary skarpetek w komplecie mi się udało upolowac 3paki body w smyku po 20zl bo była wyprzedaż a normalnie były po 50 więc różnica spora szczególnie że w rodzinie ani wsród znajomych nie mam maluchów po których mogłabym dostac ubranka więc wszystk onowe musimy kompletowac.
reklama
Rany ale śliczności
Jak ja wam zazdroszczę, że możecie już coś kupować Naprawdę.
5ciopak body za 20 zł? Gdzie? Strasznie tanie!
Dagmar ani sie obejrzysz a tez bedziesz kupowac, jeszcze tylko troszke cierpliwosci.
A body sa z C&A.
Podziel się: