reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

są z boku takie blokady- myślę, że trzeba to będzie mocno wkręcić (blokadę) jak dziecko zacznie się mocno ruszać tzn. np biegać po łóżeczku.
Ogólnie jest bardzo stabilna- włożyłam Kaja i się huśtał i nawet się nie wychyliło:O
No bomba wręcz i jest mega stabilne.
Jedyne co mnie wkurza to to pseudo "nakrycie szuflady"
Na żywo wygląda tak

DSCI0732.jpgDSCI0733.jpg

ta masakra w środku to ubranka, kocyki i pościele Łusi- przepraszam ale nie chciało mi się powyjmować.
Kolor- zdjęcie 2

Załączniki

• DSCI0732.jpg
    DSCI0732.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCI0733.jpg
    DSCI0733.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Jouluatto cudne drobiazgi dla maluszka, zwłaszcza te niebieski paputki :tak:. A z karuzelą to tak jak pisałaś, może razem na coś wpadniemy :happy:.

Dagmar świetna kołyska, my mamy podobne łóżeczko tylko ciemniejsze i bez funkcji kołyski, a to pseudo przykrycie do szuflady mogłoby by być solidniejsze. Teraz jak małż wróci z traski to poproszę go o zdjęcie łóżeczka ze strychu - niech się wietrzy :)
zastanawiam się tylko czy materacyk kupować nowy czy może być ten po Kubie? ma już swoje lata ale był dobrze zabezpieczony no i nie wiem. Jak myślicie?

Jouluatto cudne drobiazgi dla maluszka, zwłaszcza te niebieski paputki :tak:. A z karuzelą to tak jak pisałaś, może razem na coś wpadniemy :happy:.

Dagmar świetna kołyska, my mamy podobne łóżeczko tylko ciemniejsze i bez funkcji kołyski, a to pseudo przykrycie do szuflady mogłoby by być solidniejsze. Teraz jak małż wróci z traski to poproszę go o zdjęcie łóżeczka ze strychu - niech się wietrzy :)
zastanawiam się tylko czy materacyk kupować nowy czy może być ten po Kubie? ma już swoje lata ale był dobrze zabezpieczony no i nie wiem. Jak myślicie?

jeśli było dobrze zafoliowane to ja bym wyprała i wywaliła na dwór na jakieś 2 tyg, żeby się wietrzyło i ok :)

My dzisiaj poczyniliśmy niemal ostatnie zakupy;
Organizator na łóżeczko za Care - Nappy Change Organiser - Munchkin
Zestaw pościeli http://www.motherhood.cz/fotky13474..._povleceni_motherhood_modro-zelene_tecky1.jpg
i pozostałe pierdoły typu aspirator, obcinacze, kosmetyki, pampki itp

ooo kropki. Super a ten organizer to jakiś wypas

no ja wczoraj- jeszcze płyn do kąpieli został i dla mnie jakaś koszula do porodu. Udało się- teraz mogę odpoczywać i spokojnie czekać.

Dagmar, super to lozeczko sie prezentuje :)

Viltutti, my sie zastanawiamy wlasnie od kilku dni nad ta sama posciela :) Ten organizer swietny!

A co do materacyka, ja dostalam razem z lozkiem prawie nieuzywany ale jednak wole kupic nowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dagmar super łóżeczko :-)
Jouluatto piękne drobiazgi :-)
Viltutti fajne zakupki :tak:
A ja się zastanawiam czy kupować taki organizer na łóżeczko, czy lepiej taki stojący. Miałam taki stojący na kółkach przy Angeli i chyba teraz też taki kupię, bo można go przesuwać.

I jeszcze mam pytanie odnośnie pampersów. Nie wiem jaki rozmiar kupić 1 czy 2.
Mam już małą paczkę białych 1 do szpitala.
Ale tak się zastanawiam czy nie kupować 2 :eek:
Nie wiem jaka duża jest różnica między nimi, 1 są od 2-5 kg a 2 od 3-6 kg.

Do góry