reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

są z boku takie blokady- myślę, że trzeba to będzie mocno wkręcić (blokadę) jak dziecko zacznie się mocno ruszać tzn. np biegać po łóżeczku.
Ogólnie jest bardzo stabilna- włożyłam Kaja i się huśtał i nawet się nie wychyliło:O
No bomba wręcz i jest mega stabilne.
Jedyne co mnie wkurza to to pseudo "nakrycie szuflady"
Na żywo wygląda tak

DSCI0732.jpgDSCI0733.jpg

ta masakra w środku to ubranka, kocyki i pościele Łusi- przepraszam ale nie chciało mi się powyjmować.
Kolor- zdjęcie 2

Załączniki

• DSCI0732.jpg
    DSCI0732.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCI0733.jpg
    DSCI0733.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Jouluatto cudne drobiazgi dla maluszka, zwłaszcza te niebieski paputki :tak:. A z karuzelą to tak jak pisałaś, może razem na coś wpadniemy :happy:.

Dagmar świetna kołyska, my mamy podobne łóżeczko tylko ciemniejsze i bez funkcji kołyski, a to pseudo przykrycie do szuflady mogłoby by być solidniejsze. Teraz jak małż wróci z traski to poproszę go o zdjęcie łóżeczka ze strychu - niech się wietrzy :)
zastanawiam się tylko czy materacyk kupować nowy czy może być ten po Kubie? ma już swoje lata ale był dobrze zabezpieczony no i nie wiem. Jak myślicie?

Jouluatto cudne drobiazgi dla maluszka, zwłaszcza te niebieski paputki :tak:. A z karuzelą to tak jak pisałaś, może razem na coś wpadniemy :happy:.

Dagmar świetna kołyska, my mamy podobne łóżeczko tylko ciemniejsze i bez funkcji kołyski, a to pseudo przykrycie do szuflady mogłoby by być solidniejsze. Teraz jak małż wróci z traski to poproszę go o zdjęcie łóżeczka ze strychu - niech się wietrzy :)
zastanawiam się tylko czy materacyk kupować nowy czy może być ten po Kubie? ma już swoje lata ale był dobrze zabezpieczony no i nie wiem. Jak myślicie?

jeśli było dobrze zafoliowane to ja bym wyprała i wywaliła na dwór na jakieś 2 tyg, żeby się wietrzyło i ok :)

My dzisiaj poczyniliśmy niemal ostatnie zakupy;
Organizator na łóżeczko za Care - Nappy Change Organiser - Munchkin
Zestaw pościeli http://www.motherhood.cz/fotky13474..._povleceni_motherhood_modro-zelene_tecky1.jpg
i pozostałe pierdoły typu aspirator, obcinacze, kosmetyki, pampki itp

ooo kropki. Super a ten organizer to jakiś wypas

no ja wczoraj- jeszcze płyn do kąpieli został i dla mnie jakaś koszula do porodu. Udało się- teraz mogę odpoczywać i spokojnie czekać.

Dagmar, super to lozeczko sie prezentuje :)

Viltutti, my sie zastanawiamy wlasnie od kilku dni nad ta sama posciela :) Ten organizer swietny!

A co do materacyka, ja dostalam razem z lozkiem prawie nieuzywany ale jednak wole kupic nowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dagmar super łóżeczko :-)
Jouluatto piękne drobiazgi :-)
Viltutti fajne zakupki :tak:
A ja się zastanawiam czy kupować taki organizer na łóżeczko, czy lepiej taki stojący. Miałam taki stojący na kółkach przy Angeli i chyba teraz też taki kupię, bo można go przesuwać.

I jeszcze mam pytanie odnośnie pampersów. Nie wiem jaki rozmiar kupić 1 czy 2.
Mam już małą paczkę białych 1 do szpitala.
Ale tak się zastanawiam czy nie kupować 2 :eek:
Nie wiem jaka duża jest różnica między nimi, 1 są od 2-5 kg a 2 od 3-6 kg.

Do góry