reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Agunia ten leżaczek już mamy łącznie 4 :p

Jotemka no ładnie pare dni po porodzie :p zazdroszczę spokoju ducha, ja będę pewnie miała gotową na początku marca :p

Edysiek te chusty to nie mogą być chyba skomplikowane...a wydaje mi się, że to jakoś tak wygodniej jak maluch zawinięty w chustę bo przynajmniej ręce nam zostają wolne ;)

reklama
Agunia rożek mam jeszcze po córci a śpiworki mam od brata.
Rożek używa się na samym początku, tak gdzieś do miesiąca. A później dopiero śpiworek. Dla noworodka śpiworek raczej nie wskazany, bo może zjeżdżać na dół.

Madzik
fajny zakup :tak:

Nina zobaczę co z chustą jak się malutka urodzi, są dzieciaczki które nie odstępują od mamy i potrzebują ciągłej bliskości i wtedy chusta jest przydatna.

Edysiek ja się bardziej obawiam, że w moim przypadku to mamusia będzie potrzebowała ciągłej bliskości malucha a nie na odwrót :p

Ja torbę do szpitala miałam spakowaną już od 15tyg. No i niestety przydała się szybciej niż myślałam. Dzisiaj skompletuję ją na nowo, bo mam jakieś mieszane uczucia w związku z jutrzejszą wizytą. Mam jeszcze dylemat, czy robić tylko dla siebie czy i dla małego też.

Hi hi widze ze lezaczke Tiny Love bedzie nas mialo sporo :)

Viltutti, ja tez powoli odczuwam potrzbe spakowania torby na wszelki wypadek...

Edysiek, ale sie Twojej corci odmienilo! Super :) Spiworek z misiem jest boski!

Madzikm, drogie u Was sa te laktatory? Ja tez planuje zakup tego modelu, ale na razie najtaniej znalazlam go za 440zl. Boje sie troche ze wydam kase a potem okaze sie ze i tak nie bede karmic.

I ja się podłączam do leżaczka Tiny Love :) jest superaśny i mama powiedziała że to będzie prezent od niej :-)

Mam już też karty i karuzelę taką jak Jouluatto tylko zastanawiam się jak i gdzie ją zaczepić???
i jednak zamówiłam otulaczek, tak się na niego napaliłam że nie darowałam :) Otulacz - Kwiatek Leaf Kremowy - Wallaboo tutulandia.pl.
Przyszły mi też gaziki, podkłady poporodowe, majteczki siateczkowe, szczotka do butelek i smoczków i gaziki a to przy okazji zamawiania leginsów bo już się w nic nie mieściłam :) Teraz szukam koszuli do porodu i karmienia, ta do porodu to jakaś gorsza albo starą wezmę, dlatego że ta po porodzie odrazu w kosz poszła cała poplamiona i nie chciała się doprać.

Anacona, śliczny ten otulacz! :) W ogole bardzo fajny ten sklep, ktory podlinkowalas, dzieki ;)
Jak bedziemy juz mieli w domu lozeczko, to bede kombinowac z zawieszeniem tych kart, moze na cos razem wpadniemy ;)

A ja dzis dostalam paczuszke z Allegro z drobiazgami dla maluszka :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1389797465.388181.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389797465.388181.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389797465.388181.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 77
I ja się podłączam do leżaczka Tiny Love :) jest superaśny i mama powiedziała że to będzie prezent od niej :-)

Mam już też karty i karuzelę taką jak Jouluatto tylko zastanawiam się jak i gdzie ją zaczepić???
i jednak zamówiłam otulaczek, tak się na niego napaliłam że nie darowałam :) Otulacz - Kwiatek Leaf Kremowy - Wallaboo tutulandia.pl.
Przyszły mi też gaziki, podkłady poporodowe, majteczki siateczkowe, szczotka do butelek i smoczków i gaziki a to przy okazji zamawiania leginsów bo już się w nic nie mieściłam :) Teraz szukam koszuli do porodu i karmienia, ta do porodu to jakaś gorsza albo starą wezmę, dlatego że ta po porodzie odrazu w kosz poszła cała poplamiona i nie chciała się doprać.

prześliczny i taki... przyjemny

Anacona, śliczny ten otulacz! :) W ogole bardzo fajny ten sklep, ktory podlinkowalas, dzieki ;)
Jak bedziemy juz mieli w domu lozeczko, to bede kombinowac z zawieszeniem tych kart, moze na cos razem wpadniemy ;)

A ja dzis dostalam paczuszke z Allegro z drobiazgami dla maluszka :)

Zobacz załącznik 604272

śliczne te drobiazgi

a ja złożyłam z dziećmi resztę łóżeczko- kołyski.
mam taką
https://www.google.pl/search?q=klup...pg;http%3A%2F%2Fwww.ceneo.pl%2F368050;420;420

reklama
Do góry