reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Agunia ten leżaczek już mamy łącznie 4 :p

Jotemka no ładnie pare dni po porodzie :p zazdroszczę spokoju ducha, ja będę pewnie miała gotową na początku marca :p

Edysiek te chusty to nie mogą być chyba skomplikowane...a wydaje mi się, że to jakoś tak wygodniej jak maluch zawinięty w chustę bo przynajmniej ręce nam zostają wolne ;)

reklama
Agunia rożek mam jeszcze po córci a śpiworki mam od brata.
Rożek używa się na samym początku, tak gdzieś do miesiąca. A później dopiero śpiworek. Dla noworodka śpiworek raczej nie wskazany, bo może zjeżdżać na dół.

Madzik
fajny zakup :tak:

Nina zobaczę co z chustą jak się malutka urodzi, są dzieciaczki które nie odstępują od mamy i potrzebują ciągłej bliskości i wtedy chusta jest przydatna.

Edysiek ja się bardziej obawiam, że w moim przypadku to mamusia będzie potrzebowała ciągłej bliskości malucha a nie na odwrót :p

Ja torbę do szpitala miałam spakowaną już od 15tyg. No i niestety przydała się szybciej niż myślałam. Dzisiaj skompletuję ją na nowo, bo mam jakieś mieszane uczucia w związku z jutrzejszą wizytą. Mam jeszcze dylemat, czy robić tylko dla siebie czy i dla małego też.

Hi hi widze ze lezaczke Tiny Love bedzie nas mialo sporo :)

Viltutti, ja tez powoli odczuwam potrzbe spakowania torby na wszelki wypadek...

Edysiek, ale sie Twojej corci odmienilo! Super :) Spiworek z misiem jest boski!

Madzikm, drogie u Was sa te laktatory? Ja tez planuje zakup tego modelu, ale na razie najtaniej znalazlam go za 440zl. Boje sie troche ze wydam kase a potem okaze sie ze i tak nie bede karmic.

I ja się podłączam do leżaczka Tiny Love :) jest superaśny i mama powiedziała że to będzie prezent od niej :-)

Mam już też karty i karuzelę taką jak Jouluatto tylko zastanawiam się jak i gdzie ją zaczepić???
i jednak zamówiłam otulaczek, tak się na niego napaliłam że nie darowałam :) Otulacz - Kwiatek Leaf Kremowy - Wallaboo tutulandia.pl.
Przyszły mi też gaziki, podkłady poporodowe, majteczki siateczkowe, szczotka do butelek i smoczków i gaziki a to przy okazji zamawiania leginsów bo już się w nic nie mieściłam :) Teraz szukam koszuli do porodu i karmienia, ta do porodu to jakaś gorsza albo starą wezmę, dlatego że ta po porodzie odrazu w kosz poszła cała poplamiona i nie chciała się doprać.

Anacona, śliczny ten otulacz! :) W ogole bardzo fajny ten sklep, ktory podlinkowalas, dzieki ;)
Jak bedziemy juz mieli w domu lozeczko, to bede kombinowac z zawieszeniem tych kart, moze na cos razem wpadniemy ;)

A ja dzis dostalam paczuszke z Allegro z drobiazgami dla maluszka :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1389797465.388181.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389797465.388181.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389797465.388181.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 81
I ja się podłączam do leżaczka Tiny Love :) jest superaśny i mama powiedziała że to będzie prezent od niej :-)

Mam już też karty i karuzelę taką jak Jouluatto tylko zastanawiam się jak i gdzie ją zaczepić???
i jednak zamówiłam otulaczek, tak się na niego napaliłam że nie darowałam :) Otulacz - Kwiatek Leaf Kremowy - Wallaboo tutulandia.pl.
Przyszły mi też gaziki, podkłady poporodowe, majteczki siateczkowe, szczotka do butelek i smoczków i gaziki a to przy okazji zamawiania leginsów bo już się w nic nie mieściłam :) Teraz szukam koszuli do porodu i karmienia, ta do porodu to jakaś gorsza albo starą wezmę, dlatego że ta po porodzie odrazu w kosz poszła cała poplamiona i nie chciała się doprać.

prześliczny i taki... przyjemny

Anacona, śliczny ten otulacz! :) W ogole bardzo fajny ten sklep, ktory podlinkowalas, dzieki ;)
Jak bedziemy juz mieli w domu lozeczko, to bede kombinowac z zawieszeniem tych kart, moze na cos razem wpadniemy ;)

A ja dzis dostalam paczuszke z Allegro z drobiazgami dla maluszka :)

Zobacz załącznik 604272

śliczne te drobiazgi

a ja złożyłam z dziećmi resztę łóżeczko- kołyski.
mam taką
https://www.google.pl/search?q=klup...pg;http%3A%2F%2Fwww.ceneo.pl%2F368050;420;420

reklama
Do góry