reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Nina2013 anacona super ciuszki... zawsze lubilam takie z napisamio manie czy tacie. A i te pajaco rampersy ktore obie macie od razu mi wpadly w oko, jak bez stopek to nawet pelzajacy maluch moze nosic dlugo. A i ten rampers z kapturem extra i w ogole. 5l lat temu dla kwietniowego malucha do gwiazdki mialam tylko 2pary skarpet 1 body i 1 komolet!

ancona
Wallaboo śpiworek Leaf Wallaboo śpiworek jak dla mnie fajny, trochę bajerf bez którego można żyć ale jak przypomnę sobie nagrzewanie auta i rozbieranie malucha przed wpięciem zimą to niezły pomysł jeśli do Twojego fotelika będzie pasował - my nigdy nie woziliśmy małego w kombinezonie zimą...
Karuzela na zdjęcia lub czarno-białe karty wee
Karty dla dzieci – kolekcja zwierzaki Wee Gallery
Czarno białe obrazki powinny nieźle stymulować maluchy i sama chciałam coś w tym stylu nabyć więc moge być nieobiektywna hehe :)

Anacona mam tak samo ;)

Ja wlasnie zamowilam w czwartek te katry i karuzele, w poniedzialek maja przyjsc to Wam powiem jak sie prezentuja na zywo. Spiworek bardzo fajny :) My w poniedzialek jedziemy wybierac fotelik. Chcielibysmy ktorys z BeSafe zeby nie trzeba bylo korzystac z adapetrow do zapinania na stelaz wozka, ale zobaczymy na czym sie skonczy ostatecznie ;)

Jouluatto jak przyjdą karty i karuzela, koniecznie wrzuć fotki bo jestem ciekawa jak to się na żywo prezentuje :)

a czy ten kocyko-śpiworek mógłby posłużyć zamiast rożka ? Np na przywiezienie maluszka ze szpitala do domku i później wydaje mi się że na różne wyjazdy byłby fajny. Aj jak coś sobie ubzduram to nie ma zmiłuj ;-) daję sobie czas do jutra na przemyślenie..
Z Kubą nie mogłam tak poszaleć bo i pieniążków było mniej a teraz już mi "odbija" na punkcie tego maluszka :)

Karty super
Śpiworek jak dla mnie zbędny, gadżet na chwilę a cena niezła. Wszystko zależy od częstotliwości korzystania z auta, my zimą raczej sporadycznie

ancona śpiworek jak dla mnie super, sama oglądałam wallaboo i rozważam ale chyba jednak wybiorę grobag bo jakoś bardziej praktyczne. Karuzela to już poruszałyśmy wcześniej temat-świetna! :)

reklama
ja wczoraj rozważałam w co się wciśniemy z małą na sylwestra i koleżanka mi podesłała stronkę, na której można znalezc dużo fajnych ciuszków i pełno sukienek więc gdyby któraś szukała to się dzielę :) jeszcze do sylwestra przesyłki dojdą jak się weźmie ekspres ja tak zrobiłam :) co prawda kosztuje to 60zł mniej więcej ale w pl mały wybór rzeczy dla kobiet w ciąży więc myślę że warto :) a dziś jeszcze 25% zniżki na wszystko :p
Maternity clothing | Maternity & pregnancy clothes | ASOS

Do góry