reklama
Nina2013 anacona super ciuszki... zawsze lubilam takie z napisamio manie czy tacie. A i te pajaco rampersy ktore obie macie od razu mi wpadly w oko, jak bez stopek to nawet pelzajacy maluch moze nosic dlugo. A i ten rampers z kapturem extra i w ogole. 5l lat temu dla kwietniowego malucha do gwiazdki mialam tylko 2pary skarpet 1 body i 1 komolet!
Dziewczynki co myślicie o tych rzeczach?
Bo ja na nie zachorowałam i strasznie mi się podobają :-)
Wallaboo śpiworek Leaf Wallaboo
Karuzela na zdjęcia lub czarno-białe karty wee
Karty dla dzieci – kolekcja zwierzaki Wee Gallery
ostatnio tylko siedzę, oglądam i wzdycham do rzeczy dla niemowlaczków :-)
ancona
Wallaboo śpiworek Leaf Wallaboo śpiworek jak dla mnie fajny, trochę bajerf bez którego można żyć ale jak przypomnę sobie nagrzewanie auta i rozbieranie malucha przed wpięciem zimą to niezły pomysł jeśli do Twojego fotelika będzie pasował - my nigdy nie woziliśmy małego w kombinezonie zimą...
Czarno białe obrazki powinny nieźle stymulować maluchy i sama chciałam coś w tym stylu nabyć więc moge być nieobiektywna hehe
Wallaboo śpiworek Leaf Wallaboo śpiworek jak dla mnie fajny, trochę bajerf bez którego można żyć ale jak przypomnę sobie nagrzewanie auta i rozbieranie malucha przed wpięciem zimą to niezły pomysł jeśli do Twojego fotelika będzie pasował - my nigdy nie woziliśmy małego w kombinezonie zimą...
Czarno białe obrazki powinny nieźle stymulować maluchy i sama chciałam coś w tym stylu nabyć więc moge być nieobiektywna hehe
Anacona mam tak samo
Ja wlasnie zamowilam w czwartek te katry i karuzele, w poniedzialek maja przyjsc to Wam powiem jak sie prezentuja na zywo. Spiworek bardzo fajny My w poniedzialek jedziemy wybierac fotelik. Chcielibysmy ktorys z BeSafe zeby nie trzeba bylo korzystac z adapetrow do zapinania na stelaz wozka, ale zobaczymy na czym sie skonczy ostatecznie
Ja wlasnie zamowilam w czwartek te katry i karuzele, w poniedzialek maja przyjsc to Wam powiem jak sie prezentuja na zywo. Spiworek bardzo fajny My w poniedzialek jedziemy wybierac fotelik. Chcielibysmy ktorys z BeSafe zeby nie trzeba bylo korzystac z adapetrow do zapinania na stelaz wozka, ale zobaczymy na czym sie skonczy ostatecznie
dagmar
Fanka BB :)
Dziewczynki co myślicie o tych rzeczach?
śpiworek super, karuzelka też ale to na krótko a na Karty nie miała bym czasu ale też fajne
Jouluatto jak przyjdą karty i karuzela, koniecznie wrzuć fotki bo jestem ciekawa jak to się na żywo prezentuje
a czy ten kocyko-śpiworek mógłby posłużyć zamiast rożka ? Np na przywiezienie maluszka ze szpitala do domku i później wydaje mi się że na różne wyjazdy byłby fajny. Aj jak coś sobie ubzduram to nie ma zmiłuj ;-) daję sobie czas do jutra na przemyślenie..
Z Kubą nie mogłam tak poszaleć bo i pieniążków było mniej a teraz już mi "odbija" na punkcie tego maluszka
a czy ten kocyko-śpiworek mógłby posłużyć zamiast rożka ? Np na przywiezienie maluszka ze szpitala do domku i później wydaje mi się że na różne wyjazdy byłby fajny. Aj jak coś sobie ubzduram to nie ma zmiłuj ;-) daję sobie czas do jutra na przemyślenie..
Z Kubą nie mogłam tak poszaleć bo i pieniążków było mniej a teraz już mi "odbija" na punkcie tego maluszka
reklama
ja wczoraj rozważałam w co się wciśniemy z małą na sylwestra i koleżanka mi podesłała stronkę, na której można znalezc dużo fajnych ciuszków i pełno sukienek więc gdyby któraś szukała to się dzielę jeszcze do sylwestra przesyłki dojdą jak się weźmie ekspres ja tak zrobiłam co prawda kosztuje to 60zł mniej więcej ale w pl mały wybór rzeczy dla kobiet w ciąży więc myślę że warto a dziś jeszcze 25% zniżki na wszystko
Maternity clothing | Maternity & pregnancy clothes | ASOS
Maternity clothing | Maternity & pregnancy clothes | ASOS
Podziel się: