reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jouluatto gratuluję wymarzonego wózka! :) moja mama się śmieje z tych mufek na dłonie ale u mnie to będzie koniecznośc bo zima tutaj bez niej byłaby koszmarem na spacerze wiec super, że Ci się dostało w gratisie :) I super te karty kontrastowe!! ukradłam Ci już leżaczek i cuski, ale pomysł z kartami też kradnę jeśli pozwolisz? ;)

wrzucam dziś w końcu zdjęcia garderoby jaką zgromadziłam w domu dla Liluśki :) a jeszcze czekają na mnie w domu u mamy ostatnie zakupy ze smyka ;P IMG_1161.jpgIMG_1171.jpgIMG_1174.jpgIMG_1163.jpgIMG_1164.jpgIMG_1167.jpgIMG_1168.jpg

Załączniki

• IMG_1161.jpg
    IMG_1161.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_1171.jpg
    IMG_1171.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_1174.jpg
    IMG_1174.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_1163.jpg
    IMG_1163.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_1164.jpg
    IMG_1164.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_1167.jpg
    IMG_1167.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_1168.jpg
    IMG_1168.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
IMG_1165.jpgIMG_1166.jpgIMG_1169.jpgIMG_1173.jpgIMG_1162.jpgIMG_1172.jpgIMG_1170.jpg

Załączniki

• IMG_1165.jpg
    IMG_1165.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_1166.jpg
    IMG_1166.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_1169.jpg
    IMG_1169.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_1173.jpg
    IMG_1173.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_1162.jpg
    IMG_1162.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_1172.jpg
    IMG_1172.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_1170.jpg
    IMG_1170.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 92
Nina, cudne ubranka! :) Karty kradnij na zdrowie :) a ja chyba podprowadze od Ciebie te skarpeteczki z H&M z napisami, bo sa przeslodkie :) Z Wee Gallery choruje jeszcze na naklejki scienne, ale przy tych wszystkich wydatkach szkoda teraz kasy na cos co nie jest faktycznie uzytkowe... Zwlaszcza ze u nas maluszek bedzie mial kacik w naszej sypialni a nie wlasny pokoj. Ale pozachwycac sie moge ;) http://tutulandia.pl/pl/producer/Wee-Gallery/52/1/full

Z kolorem trzeba bylo isc na kompromis... Ja chcialam bezowy a maz wscieky zielony ;) Stanelo na takim jak na zdjeciu, ogladalismy na zywo i obojgu nam sie spodobal :) W rzeczywistosci jest jasniejszy niz na zdjeciach, cos jak szary, niezbyt ciemny jeans. Z zywszymi akcentami w postaci kocyka czy zabawek wyglada naprawde super :)

bardzo ładny kolor :)

Jouluatto gratuluję wymarzonego wózka! :) moja mama się śmieje z tych mufek na dłonie ale u mnie to będzie koniecznośc bo zima tutaj bez niej byłaby koszmarem na spacerze wiec super, że Ci się dostało w gratisie :) I super te karty kontrastowe!! ukradłam Ci już leżaczek i cuski, ale pomysł z kartami też kradnę jeśli pozwolisz? ;)

wrzucam dziś w końcu zdjęcia garderoby jaką zgromadziłam w domu dla Liluśki :) a jeszcze czekają na mnie w domu u mamy ostatnie zakupy ze smyka ;P Zobacz załącznik 598807Zobacz załącznik 598808Zobacz załącznik 598809Zobacz załącznik 598810Zobacz załącznik 598811Zobacz załącznik 598812Zobacz załącznik 598813

bomba :)
Zdradź gdzie kupiłaś tą granatową sukienkę i za ile :)

Jouluatto bardzo fajne naklejki! u nas maluszek będzie miał swój pokój ale może sama mu coś wymaluje na ścianie? zobaczymy :p ale wee gallery ma w ogóle bardzo fajne rzeczy! strasznie mi się podobają. kocham skarpeteczki takie malusie :)

dagmar sukieneczka jest z KappAhl'a ale nie wiem ile kosztowała niestety bo dostałam od mamy..

Joulatto super wózek i kolorek bombowy! Ostatnio jakoś gustuję w szarościach nawet ściany w mieszkaniu tak pomalowaliśmy ;-).

Nina piękne ciuszki! Mam takie same pajacyki (te zielone w słoniki), bodziaka w biało-czarne paseczki i ten komplecik z H&M w kolorowe paseczki - mam nadzieję że może być dla chłopczyka czy jest za bardzo dziewczęcy?? bo mi na początku wydawał się uniwersalny ale teraz to już nie wiem..

Zaraz cyknę fotki dzisiejszych zakupów to wrzucę :-)

No to wrzucam dzisiejsze zakupki :
IMG_2405.JPG

Te wyżej są dla malutkiego a te niżej dla Kubusia :-)

IMG_2403.JPG

Załączniki

• IMG_2403.JPG
    IMG_2403.JPG
    57,4 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_2405.JPG
    IMG_2405.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Joulatto super wózek i kolorek bombowy! Ostatnio jakoś gustuję w szarościach nawet ściany w mieszkaniu tak pomalowaliśmy ;-).

Nina piękne ciuszki! Mam takie same pajacyki (te zielone w słoniki), bodziaka w biało-czarne paseczki i ten komplecik z H&M w kolorowe paseczki - mam nadzieję że może być dla chłopczyka czy jest za bardzo dziewczęcy?? bo mi na początku wydawał się uniwersalny ale teraz to już nie wiem..

Zaraz cyknę fotki dzisiejszych zakupów to wrzucę :-)

Wg. mnie neutralne :)

No to wrzucam dzisiejsze zakupki :
Zobacz załącznik 598845

Te wyżej są dla malutkiego a te niżej dla Kubusia :-)

Zobacz załącznik 598844

Bodziak z muszką i ten pajac z miśkiem bombowe :)

Do góry