reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Aulija super ciuszki :-)
Ja zawsze rozczulałam się nad takimi maciupkimi ubrankami, a teraz mogę się nimi napawać do woli. Oczywiście zawsze jak jestem w sklepie to muszę popatrzeć :tak:

reklama
My wczoraj przy okazji wizyty w dużym mieście kupowaliśmy prezenty świąteczne, no i Olo też się załapał. I to na jaki... :D Pod wpływem impulsu kupiliśmy mu huśtawkę w Smyku Huśtawka hybrydowa ślimaczek Bright Starts 7177 :: Zabawki Bright Starts :D za 299zł więc chyba była całkiem niezła okazja..? ;-)
To nic, że wybraliśmy się po potrzebne rzeczy dla noworodka... nie kupiliśmy totalnie NIC poza tym "niezbędnym" gadżetem.
Ale fajna jest :) Naszemu pieskowi się podobała :D momentalnie usnęła ;)

auliya ja nadal nie widzę :(

Viltutti super huśtawka, oczywiście niezbędna ;) i co widac spełnia funkcje :D

w końcu opanowałam jako tako aparat więc dziś zasypie was fotkami mojego/Lilusiowego arsenału :p

Viltutti - huśtawka, leżaczek i chyba wiele w jednym a cena chyba niezła jak za taki sprzęt...

ja się wylogowałam i przetestowałam że widzę fotki... mam nadzieję że wy też...

Moi_pas sliczna ta komoda :)

Viltutti hustawka ekstra, sama sie nad nia zastanawialam :)

Ciuszkow niestety nie widze pomimo ponownego zalogowania :(

U nas w tym tygodniu tez zakupowo, po pierwsze kupilam pake slicznych ciuszkow z Allegro, ponad 60 szt w rozmiarach 56/62/68, w tym kombinezon zimowy, za 200zl. Po jednym dziecku i same firmowki. Juz sie nie moge doczekac az przyjda :)

Po drugie zamowilismy wozek! :) Wymarzony, wyczekany i taki jak mial byc :) Do tego z zestawem zimowym gratis. Przyjedzie za 3 tygodnie. Niestety z telefonu nie moge znowu dodac fotki wiec wrzucam link.
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00AED2INU
Zestaw zimowy wyglada tak: http://www.stokke.com/en-us/stroller/stokke-xplory/winter-kit-2013.aspx
Naturalnie to jest raczej bajer niz potrzebny dodatek. Gdyby nie to ze byl gratis to bym sie nawet nad tym nie zastanawiala.

A wczoraj zamowilam prezent gwiazdkowy dla malego. Miala byc mata, ale zachorowalam na te karty kontrastowe ;)
http://www.tublu.pl/zabawki-dla-niemowlat/czarno-biale/mobile-wee-gallery-karuzela-kikkerland.html

Moi_pas sliczna ta komoda :)

Viltutti hustawka ekstra, sama sie nad nia zastanawialam :)

Ciuszkow niestety nie widze pomimo ponownego zalogowania :(

U nas w tym tygodniu tez zakupowo, po pierwsze kupilam pake slicznych ciuszkow z Allegro, ponad 60 szt w rozmiarach 56/62/68, w tym kombinezon zimowy, za 200zl. Po jednym dziecku i same firmowki. Juz sie nie moge doczekac az przyjda :)

Po drugie zamowilismy wozek! :) Wymarzony, wyczekany i taki jak mial byc :) Do tego z zestawem zimowym gratis. Przyjedzie za 3 tygodnie. Niestety z telefonu nie moge znowu dodac fotki wiec wrzucam link.
Stokke Xplory Newborn Stroller in Black Melange:Amazon:Baby
Zestaw zimowy wyglada tak: Stokke® Xplory® Winter Kit Stroller Accessory with Handmuff - Stokke® United States
Naturalnie to jest raczej bajer niz potrzebny dodatek. Gdyby nie to ze byl gratis to bym sie nawet nad tym nie zastanawiala.

A wczoraj zamowilam prezent gwiazdkowy dla malego. Miala byc mata, ale zachorowalam na te karty kontrastowe ;)
Mobile Wee Gallery - karuzela kikkerland - cena: 55.00zł - Czarno-białe / ZABAWKI DLA NIEMOWLĄT :: Tublu.pl sklep mamy, taty i dziecka

Super a kolor wózka jaki?

Z kolorem trzeba bylo isc na kompromis... Ja chcialam bezowy a maz wscieky zielony ;) Stanelo na takim jak na zdjeciu, ogladalismy na zywo i obojgu nam sie spodobal :) W rzeczywistosci jest jasniejszy niz na zdjeciach, cos jak szary, niezbyt ciemny jeans. Z zywszymi akcentami w postaci kocyka czy zabawek wyglada naprawde super :)

reklama
Do góry