reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Edysiek, ja też kilka 56 będę mieć - zwłaszcza, ze prawdopodobnie cesarka 2 tygodnie przed terminem to może dzieciaczek będzie mały:-D
kupiłam dziś troszkę ubranek na wyprzedaży w realu - jak porobię zdjęcia to wrzucę. Jeszcze ciekawostka dla mam, które planują używać pieluszek wielorazowych, znalazłam w realu wiaderko, które moim zdaniem nadaje się do przechowywania zużytych, o takie: http://http://www.naksi.pl/218,wiaderko-pojemnik-na-pieluszki-i-taboret-15-5-l.html
tylko za 29 zł:szok:
Wrzucam też zaległe foto komody, teraz tylko przewijak do niej (tylko nie wiem czy miękki czy sztywny????):

Zobacz załącznik 598478

Komoda śliczna :)

nic nie wyświetla :(

Drugie podejście, może coś źle w albumie ustawiłam :(
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Ostatnia edycja:
reklama
Zmienilam ustawienia albbumu moze teraz pojdzie. Jak nie to namoim profilu sa fotki dostepne publicznie choc chcialam tego uniknac bo nie lubię. ..

Do góry