reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

I my w końcu kupiliśmy coś dla Kubusia :-):-):-)!!!
Mnóstwo rzeczy już mam typu przewijak, wanienka, ciuszki, pieluszki kocyk itp. no ale to są rzeczy które dostaliśmy od znajomych po ich pociechach... a dziś z racji chyba że mam taki sobie humor znalazłam łóżeczko co mi się spodobało, pokazałam mężowi a on wziął i zamówił chyba na poprawę mi humoru i mu się udało :-):-):-)!!! Tak się cieszę bo nie wiem czemu ale strasznie mi się podoba:-)
A łóżeczko o takie jest...
3738368019

jak to nie wiesz dlaczego? :O
Bo jest śliczne!!!!!

reklama
Magda, sliczne lozeczko! :)

Ja sobie wymarzylam takie, firmy Drewex, ale kurcze mimo ze to nowosc to wszedzie na razie wyprzedane :( Licze ze niebawem doprodukuja bo chcialabym najpozniej za miesiac zamowic a juz sie napalilam na ten konkretny model...
ImageUploadedByForum BabyBoom1386431697.307579.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386431697.307579.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386431697.307579.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 49
Ależ piękności nakupowałyście :-):-) A łóżeczko z żyrafą jest CUUUDNEEE!!!!!!
My dzisaj przy okazji bycia w tesco pooglądaliśmy ciuszki ale z zakupami wstrzymujemy się do przerwy świątecznej - nie mogę się już doczekać)

Powiedzcie mi tylko czy na początek (tzn chodzi mi głownie do szpitala ) i pewnie chwilę po to kupić dla dzieciaczka rozmiar Newborn (tutaj jest to do 4,5kg) czy od razu iść w ciuszki 62cm i do 6kg ?

Madzik jesli chodzi o irlandie to przynajmniej na czas szpitala I chwile po ubrania newborn beda ok. Moj syn mimo ze sie urodzil duzy to newborny byly dobre;-)

Magda, sliczne lozeczko! :)

Ja sobie wymarzylam takie, firmy Drewex, ale kurcze mimo ze to nowosc to wszedzie na razie wyprzedane :( Licze ze niebawem doprodukuja bo chcialabym najpozniej za miesiac zamowic a juz sie napalilam na ten konkretny model...
Zobacz załącznik 598036

Bardzo ładne :)
Ja chyba kupię białe z różowym ale dopiero jak się mała urodzi i potwierdzę, że to córka :D, chyba że mi się zmieni :)
Teraz kupię styczeń/luty kosz mojrzesza i wystarczy
Ależ piękności nakupowałyście :-):-) A łóżeczko z żyrafą jest CUUUDNEEE!!!!!!
My dzisaj przy okazji bycia w tesco pooglądaliśmy ciuszki ale z zakupami wstrzymujemy się do przerwy świątecznej - nie mogę się już doczekać)

Powiedzcie mi tylko czy na początek (tzn chodzi mi głownie do szpitala ) i pewnie chwilę po to kupić dla dzieciaczka rozmiar Newborn (tutaj jest to do 4,5kg) czy od razu iść w ciuszki 62cm i do 6kg ?

Ja kilka 56 muszę mieć... a tak właściwie o mam worek, poszłam z fantazją ale jakie te ubranka piękne :O
Amelka się urodziła 59cm i od razu odpadły, Jonasz 56 i nosił jakieś 3 tyg a Kaj nosił ponad miesiąc- niby też 56cm ale był chudy bo 3450- może dlatego? :)

magda8805 super łóżeczko :) kochany mąż :)

Jouluatto śliczne, takie klasyczne i eleganckie :) ciekawy pomysł, że na kółeczkach..

my z łóżeczkiem poczekamy do początku lutego, w ogóle z pokoikiem bo na rzecz małej likwidujemy gościnny pokój a jeszcze się zapowiedzieli znajomi na koniec stycznia :p

Śliczne te łóżeczka :-)
Ja uwielbiam klasykę i dzidzia też będzie mieć drewniane. I to w dodatku moje jeszcze :tak: już kilkoro dzieci w nim spało, tylko materace się wymienia.
Coś ostatnio mąż przebąkiwał, że musi je znieść ze strychu i zobaczyć czy coś trzeba odnowić.

Ja stwierdziłam, że jednak kilka rzeczy w rozmiarze 56 się przyda. Na razie kupiłam kilka body i 2 pary półśpioszek, jeszcze pajacyk by się przydał, a reszta już na 62.

Edysiek, ja też kilka 56 będę mieć - zwłaszcza, ze prawdopodobnie cesarka 2 tygodnie przed terminem to może dzieciaczek będzie mały:-D
kupiłam dziś troszkę ubranek na wyprzedaży w realu - jak porobię zdjęcia to wrzucę. Jeszcze ciekawostka dla mam, które planują używać pieluszek wielorazowych, znalazłam w realu wiaderko, które moim zdaniem nadaje się do przechowywania zużytych, o takie: http://pupus.pl/product-pol-110-Pojemnik-na-pieluchy-15-5-litra.html
tylko za 29 zł:szok:
Wrzucam też zaległe foto komody, teraz tylko przewijak do niej (tylko nie wiem czy miękki czy sztywny????):

komoda.jpg

edit. zmieniłam link:)

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
moi_pas bardzo ładna komoda :) nie otwiera się link do kosza na pieluchy niestety..widziałam, że można razem z tymi pieluchami kupic takie specjalne worki do przechowywania też gdyby ktoś był zainteresowany :)

Do góry