reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jouluatto..skusiłaś mnie i juz tez sobie zamówilam taki :) mysle ze bedzie przydatny poza tym i tak mialam sie na cos takiego skusic a tu jest dobra cena.

reklama

Suuuper :)

No ale fakt- poszalałaś ale za to jakie piękności z tego szaleństwa wyszły :)
No :tak:

Super ciuszki :) juz chyba nie ma w sprzedazy smyk tego czerwonego lezaczka :) znajomej mowilam ze jest promocja i chcala kupic dzisiaj rano ale juz nie bylo..ale kupila brazowy :)

L-oka nie ma czerwonego i też kupiłam brązowy :) więcej na tego smyka nie wchodzę bo zbankrutuję tyle jest piękności do kupienia :p strzeżcie się dziewczyny bo wciąga!

I my w końcu kupiliśmy coś dla Kubusia :-):-):-)!!!
Mnóstwo rzeczy już mam typu przewijak, wanienka, ciuszki, pieluszki kocyk itp. no ale to są rzeczy które dostaliśmy od znajomych po ich pociechach... a dziś z racji chyba że mam taki sobie humor znalazłam łóżeczko co mi się spodobało, pokazałam mężowi a on wziął i zamówił chyba na poprawę mi humoru i mu się udało :-):-):-)!!! Tak się cieszę bo nie wiem czemu ale strasznie mi się podoba:-)
A łóżeczko o takie jest...
3738368019

reklama
Do góry