reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Do mnie dzis przyszla wielka paka ze Smyka :) A w niej lezaczek i ciuszki od moich rodzicow :) http://www.smyk.com/cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-62,p1075727821,ubranka-dla-dzieci-p

http://www.smyk.com/cool-club-body-...m-rozmiar-62,p1075728361,ubranka-dla-dzieci-p

ImageUploadedByForum BabyBoom1386197588.734968.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386197588.734968.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386197588.734968.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 68
Świetne zakupy dziewczyny. Jouluatto a jakie ten leżaczek ma funkcje? Podoba mi sie bo wiedze na opakowaniu ze takie mini lóżeczko kołyska tez jest.

L-oka lezaczek mozna ustawic w 3 pozycjach, lezacej, pol-lezacej i siedzacej. Moze byc bujaczkiem, stac z zablokowana funkcja bujania lub lekko wibrowac. Mnie ostatecznie do wyboru tego modelu przekonal fakt ze mozna go uzywac od urodzenia (w pozycji na plasko). Ma w zestawie doczepiana karuzele ze swiatelkami i dzwiekiem. Jakby ktoras z Was sie zdecydowala, to donosze, ze obecnie ten lezaczek jest w promocji w Smyku za 280zl, czyli ok 100zl taniej niz normalnie.
Tu jest wszystko opisane dokladnie:
http://www.tinylove.com.pl/index.ph...lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love-18kg

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ja w końcu kupiłam pierwszy ciuszek dla Naszej Niuni :) Wstrzymywałam się dość długo bo nie wiedziałam co będzie a potem jak już się dowiedziałam to nie było czasu a teraz jestem na zwolnieniu i w końcu wczoraj się wybrałam do H&M i kupiłam piękny komplecik :-)
CAM00230.jpg

Na razie nic więcej nie kupuję bo mam obiecane ciuszki od sąsiadki 2-ch szwagierek o i szwagier z Anglii obiecał kupić wyprawkę ciuszkową bo podobno tam jest taniej :-) więc wychodzi na to że troszkę tych ciuszków będzie więc jeszcze czekam :-) ale radochę wczoraj miała straszną hihi :p

Załączniki

• CAM00230.jpg
    CAM00230.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 72
Cześć dziewczynki ja w końcu kupiłam pierwszy ciuszek dla Naszej Niuni :) Wstrzymywałam się dość długo bo nie wiedziałam co będzie a potem jak już się dowiedziałam to nie było czasu a teraz jestem na zwolnieniu i w końcu wczoraj się wybrałam do H&M i kupiłam piękny komplecik :-)
Zobacz załącznik 597516

Na razie nic więcej nie kupuję bo mam obiecane ciuszki od sąsiadki 2-ch szwagierek o i szwagier z Anglii obiecał kupić wyprawkę ciuszkową bo podobno tam jest taniej :-) więc wychodzi na to że troszkę tych ciuszków będzie więc jeszcze czekam :-) ale radochę wczoraj miała straszną hihi :p

cudne cudeńko :) Ja kocham takie kolory :)
Ile dałaś?

reklama
Jouluatto super ten leżaczek.
Jak dla mnie leżaczek to podstawa i mam zamiar zakupić zaraz jak się dzidzia urodzi. Chyba, że wcześniej jakaś okazja się trafi (możę być używany), będę polować na allegro.

Evelinka śliczny komplecik :tak:

Ja dalej nie wiem komu mam kupować ciuszki :hmm:
Byłam w Tesco i kupiłam na razie body i półśpioszki takie uniwersalne. Na wyprzedaży nic ciekawego nie było, ale ,miałam kupony zniżkowe to skorzystałam.

Do góry