reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

a co do chłodu w kwietniu to ja kupiłam dla małej kombinezonik-pajacyk ciepły, który Wam pokazywałam i mama dzwoniła, ze kupiła jeszcze dwa więc mam nadzieję, że wystarczy chociaż u nas niestety zima pewnie do maja się przeciągnie i pewnie jeszcze w kocyk będę owijac..

reklama
A co myślicie dziewczyny o czymś takim? :)

3723759492.jpg

Kocyk rożek becik otulacz śpiworek husta nosidełko (3723759492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• 3723759492.jpg
    3723759492.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 183
GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)

2013-11-27 18.35.27.jpg2013-11-15 16.49.58.jpg2013-11-15 16.48.56.jpg

Załączniki

• 2013-11-27 18.35.27.jpg
    2013-11-27 18.35.27.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 93
  • 2013-11-15 16.49.58.jpg
    2013-11-15 16.49.58.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 99
  • 2013-11-15 16.48.56.jpg
    2013-11-15 16.48.56.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 95

Wygląda super, ale kilka rzeczy mi tu nie pasi- np. nie położyła bym w nim dziecka spać, bo na kapturku będzie mu nie wygodnie a w kapturku bym się bała.
Za to do fotelika nie przełożysz rączek. Chyba tylko wózek i jakieś szybkie wyjście przed dom np. do listonosza.
Nie mniej podoba mi się strasznie :)

Dziewczyny co sądzicie o tym krzesełku. Fisher Price Krzesełko Cudowna Planeta T1837 - Ceneo.pl wiem, że to jeszcze wcześnie, ale widziałam je w TK Maxx za 300 zł, a w najtańszym sklepie internetowym kosztuje 475 zł więc zastanawiam się czy nie poczynić inwestycji na przyszłość.

Super jest i weź pod uwagę, że stawiasz to to w kucni jak gotujesz, pochylasz oparcie i taki 4 miesięczniak widzi wszystko z góry i siedzi a ty masz go na oku.
Potem do karmienia jest idealne i to dość długo- bo potem dajesz po prostu nisko.
Ja miałam przy Kaju i sprawdzało się super!

GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)

Zobacz załącznik 596130Zobacz załącznik 596131Zobacz załącznik 596132

to zostaw dla 3ciego ;) W sumie teraz masz wymówkę i możesz kupooować :D

Wczoraj juz padłam ale dzisiaj wam presyłam moje kolejne zakupy dla Synka :) nie mogłam sie powstrzymac jak je zobaczylam w sklepie :)

20131201_132024.jpg

Załączniki

• 20131201_132024.jpg
    20131201_132024.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 69
Hej mamuśki
Przeglądałam dziś niemowlęce ubranka, które posiadam po synku i okazuje się, że jest tego cała masa. I znów szok:szok:...to niewiarygodne, że mój synio był tak maleńki:-)
Przebrałam jak na razie te najmniejsze pod kątem córci- białe, żółte, zielone a resztę odłożyłam....Tak myślę, że jeśli będę miała 100% pewność, że mam córcię to te chłopięce mogłabym sprzedać lub zamienić na "różowe". Co o tym myślicie...byłaby któraś z mamusiek zainteresowana???

Ja w końcu dostałam dostawę z domku od mamy i mam już wszystko co kupiłam u siebie :) mam nadzieje, że wieczorem się uda załadowac fotki :D zdążyłam też kupic trochę chłopięcych ciuszków zanim się okazało, że jednak mamy Lilcie to chyba poczekają na kolejnego maluszka ;)

reklama
Do góry