a co do chłodu w kwietniu to ja kupiłam dla małej kombinezonik-pajacyk ciepły, który Wam pokazywałam i mama dzwoniła, ze kupiła jeszcze dwa więc mam nadzieję, że wystarczy chociaż u nas niestety zima pewnie do maja się przeciągnie i pewnie jeszcze w kocyk będę owijac..
reklama
A co myślicie dziewczyny o czymś takim?
Kocyk rożek becik otulacz śpiworek husta nosidełko (3723759492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kocyk rożek becik otulacz śpiworek husta nosidełko (3723759492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Załączniki
AguniaGR
Fanka BB :)
Dziewczyny co sądzicie o tym krzesełku. Fisher Price Krzesełko Cudowna Planeta T1837 - Ceneo.pl wiem, że to jeszcze wcześnie, ale widziałam je w TK Maxx za 300 zł, a w najtańszym sklepie internetowym kosztuje 475 zł więc zastanawiam się czy nie poczynić inwestycji na przyszłość.
GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)
Załączniki
dagmar
A co myślicie dziewczyny o czymś takim?
Zobacz załącznik 596116
Wygląda super, ale kilka rzeczy mi tu nie pasi- np. nie położyła bym w nim dziecka spać, bo na kapturku będzie mu nie wygodnie a w kapturku bym się bała.
Za to do fotelika nie przełożysz rączek. Chyba tylko wózek i jakieś szybkie wyjście przed dom np. do listonosza.
Nie mniej podoba mi się strasznie
Dziewczyny co sądzicie o tym krzesełku. Fisher Price Krzesełko Cudowna Planeta T1837 - Ceneo.pl wiem, że to jeszcze wcześnie, ale widziałam je w TK Maxx za 300 zł, a w najtańszym sklepie internetowym kosztuje 475 zł więc zastanawiam się czy nie poczynić inwestycji na przyszłość.
Super jest i weź pod uwagę, że stawiasz to to w kucni jak gotujesz, pochylasz oparcie i taki 4 miesięczniak widzi wszystko z góry i siedzi a ty masz go na oku.
Potem do karmienia jest idealne i to dość długo- bo potem dajesz po prostu nisko.
Ja miałam przy Kaju i sprawdzało się super!
GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
Zobacz załącznik 596130Zobacz załącznik 596131Zobacz załącznik 596132
to zostaw dla 3ciego W sumie teraz masz wymówkę i możesz kupooować
kamireszel
kamireszel
Hej mamuśki
Przeglądałam dziś niemowlęce ubranka, które posiadam po synku i okazuje się, że jest tego cała masa. I znów szok...to niewiarygodne, że mój synio był tak maleńki:-)
Przebrałam jak na razie te najmniejsze pod kątem córci- białe, żółte, zielone a resztę odłożyłam....Tak myślę, że jeśli będę miała 100% pewność, że mam córcię to te chłopięce mogłabym sprzedać lub zamienić na "różowe". Co o tym myślicie...byłaby któraś z mamusiek zainteresowana???
Przeglądałam dziś niemowlęce ubranka, które posiadam po synku i okazuje się, że jest tego cała masa. I znów szok...to niewiarygodne, że mój synio był tak maleńki:-)
Przebrałam jak na razie te najmniejsze pod kątem córci- białe, żółte, zielone a resztę odłożyłam....Tak myślę, że jeśli będę miała 100% pewność, że mam córcię to te chłopięce mogłabym sprzedać lub zamienić na "różowe". Co o tym myślicie...byłaby któraś z mamusiek zainteresowana???
Ja w końcu dostałam dostawę z domku od mamy i mam już wszystko co kupiłam u siebie mam nadzieje, że wieczorem się uda załadowac fotki zdążyłam też kupic trochę chłopięcych ciuszków zanim się okazało, że jednak mamy Lilcie to chyba poczekają na kolejnego maluszka
reklama
mojeboje
No dobra, już wiem, że dziewczynka, już chyba nie dam rady bez ciuszkowych zakupów I od razu zaczęłam buszować.
Co o tym myślicie?
Cool Club, Komplet dziewczęcy, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Co o tym myślicie?
Cool Club, Komplet dziewczęcy, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Podziel się: