reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jaki cudny ten pajacyk! To nie fair, ja tez chce kupowac dla dziewczynki! ;) Nie ma wyjscia, nastepne dziecko musi byc plci zenskiej ;D Jakby sie nie udalo to moze pogadam z bratem czy by sie nie zamienil, bo u niego 4 corki ;)

Dziewczyny a co myslicie o takim lezaczku? Miala ktoras z Was moze? Rodzice mnie cisna zeby juz wybierac konkrety i tak sie bije od wczoraj z myslami. http://www.smyk.com/tiny-love-wielo...emowy-do-18-kg,p1052156769,swiat-niemowlaka-p

I jeszcze jedno pytanie, czy pod takie maty do zabawy dla niemowlakow kladziecie cos na podlodze, np koc albo mate piankowa?

Ostatnia edycja:
reklama
Jaki cudny ten pajacyk! To nie fair, ja tez chce kupowac dla dziewczynki! ;) Nie ma wyjscia, nastepne dziecko musi byc plci zenskiej ;D Jakby sie nie udalo to moze pogadam z bratem czy by sie nie zamienil, bo u niego 4 corki ;)

Dziewczyny a co myslicie o takim lezaczku? Miala ktoras z Was moze? Rodzice mnie cisna zeby juz wybierac konkrety i tak sie bije od wczoraj z myslami. Tiny Love, Wielofunkcyjny Leżaczek - Bujaczek - Łóżeczko 3w1, kolor czerwono-kremowy do 18 kg - Tiny Love - Świat niemowlaka - Smyk.com

I jeszcze jedno pytanie, czy pod takie maty do zabawy dla niemowlakow kladziecie cos na podlodze, np koc albo mate piankowa?

Leżaczek o podstawa :) Ten jest super :)

Ja kładłam matę na gruby dywan a jak zimno to jeszcze złożony koc :)

nie wytrzymałam dzisiaj i z tej radości zamówiłam dla malutkiej pajacyk :) z tego roztrzepania zamówiłam zamiast 62cm na 56cm więc oby malutka nie była za duża ;)
Cool Club, Pajac dziewczęcy, Myszka Minnie, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Piękne :) jaka różowa Myszka!

Dziewczyny a co myslicie o takim lezaczku? Miala ktoras z Was moze? Rodzice mnie cisna zeby juz wybierac konkrety i tak sie bije od wczoraj z myslami. Tiny Love, Wielofunkcyjny Leżaczek - Bujaczek - Łóżeczko 3w1, kolor czerwono-kremowy do 18 kg - Tiny Love - Świat niemowlaka - Smyk.com

Leączak bardzo ładny i pewnie praktyczny. Ale nie za wczesnie na takie lażaczki? to chyba tak od 2-3 miesiecy sie uzywa. A jakie mają zdanie na ten temat doświadczone mamy? Tez zamierzam nabyć mate lub leżaczek :)

Ja narazie spisuje liste rzeczy do kupowania i pewnie od grudnia powolutku bede robic zakupy. A dziewczyny jakiego płynu/proszku używacie do prania ubranek dla niemowląt? Kupujecie specjalny ten dla dzieci i jesli tak to jakie polecacie? Nie znam sie na tym kompletnie i nie wiem co wybrac spośród tych sklepowych ofert :-D:-D

Wiecie co, zwariowałam wczoraj, kupiłam wózek, leżaczek, matę, fotelik huśtawkę, iii już nie wiem co :O
Miałam doła i sobie polepszyłam humor :szok::-D
Dobra wiem, że troszkę przesadziłam... troszkę :O ale wszystko oprócz wózka kupiłam neutralne- czy to mnie tłumaczy?

Powinno dotrzeć poniedziałek- wtorek to się pochwalę a co :D

SUper zakupy!
Dagmar- nie oszalałaś! :-) Pochwal się koniecznie!

Leżaczek fajna sprawa, tez muszę pomyśleć. Przy Jaśku nie miałam a ten raczej z maminych łapek nie chciał schodzić. może by mnie troszkę wyręczył przy drugim?
Co do proszku :-)to prałam w Jelpie, Dzidziusiu. Chyba do roczku. Póżniej Persil sensitiv- niemiecki. A później w normalnym.

A ja z racji potwierdzenia płci, wlazłam do pierwszego lepszego lumpku i kupiłam torbę ślicznych ubranek dla malutkiej za całe 6 zł!

Z synem miałam mnóstwo rzeczy, pożyczyłam i niestety nie wróciły :-(

reklama
... A dziewczyny jakiego płynu/proszku używacie do prania ubranek dla niemowląt? Kupujecie specjalny ten dla dzieci i jesli tak to jakie polecacie? Nie znam sie na tym kompletnie i nie wiem co wybrac spośród tych sklepowych ofert :-D:-D

Ja używałam prawie do roku LOVELLi ale to dlatego, że w którymś momencie była mega promocja i zapas mi się zrobił...

Do góry