reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
A ja dzis dostalam kolejny gadzecik zabawkowy dla malego - zyrafke Sophie w zestawie z gryzaczkiem :) Znajoma rodzicow uslyszala ze jestem w ciazy i przekazala mamie dla malucha, na zywo jeszcze nie widzialam, ale mama mowi ze fajne ;) Szwagierka tez podobno wyslala cos wczoraj dla bratanka, ale nie chce powiedziec co, oby nie zyrafe ;)

A mnie moja rodzona matka ochrzanila w sobote, ze jeszcze nie mamy listy rzeczy potrzebnych dla malucha... Najpierw sie troche zirytowalam ze mnie krytykuje, co jej sie naprawde rzadko zdarza, ale potem okazalo sie ze chodzi o to, ze sami nie wiedza z tata co maja malemu kupowac i chca zebysmy dostali to co sami wybierzemy :) Wiec nie ma bata, czas sie spiac i pomyslec w koncu co dokladnie nam jest potrzebne.

jakie różowe, groszkowate cudaśne cudeńko!!!!!!!!!!!!!
niech ja dorwę te turkusowatości, różowości, koronkowatości i sukieneczkowatości wszelkie :-D:-D:-D:tak::tak::tak:

jakie różowe, groszkowate cudaśne cudeńko!!!!!!!!!!!!!
niech ja dorwę te turkusowatości, różowości, koronkowatości i sukieneczkowatości wszelkie :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Dlatego ja z jednej strony chciałabym synka, ale jak pomyślę o takiej małej laleczce, którą można stroić w różne cudeńka to sama nie wiem ;-)

heheheh moja reakcja była podobna, rozumiesz więc, że nie mogłam się powstrzymac :p[/QUOTE

]bardzo dobrze rozumiem :D

Dlatego ja z jednej strony chciałabym synka, ale jak pomyślę o takiej małej laleczce, którą można stroić w różne cudeńka to sama nie wiem ;-)

Myślę, że u ciebie synek będzie super a córcia wcale nie gorzej. Jakoś przy 2gim dziecku wszystko jest fajne :)

Mnie przeraża wizja 3 synów pod rząd ;)

DAGMAR jakich 3synów pod rząd,przecież laseczke bedziesz miała teraz:-)

NINA suuper myszka,w przyszłym tygodniu ruszam na różowe zakupy,dziewuszka potwierdzona:rofl2:

EDYSIEK ty juz miałaś okazję kupować sukieneczki,teraz pora na bojówki i koszule w kratę;-)

reklama
Do góry