reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
A ja dzis dostalam kolejny gadzecik zabawkowy dla malego - zyrafke Sophie w zestawie z gryzaczkiem :) Znajoma rodzicow uslyszala ze jestem w ciazy i przekazala mamie dla malucha, na zywo jeszcze nie widzialam, ale mama mowi ze fajne ;) Szwagierka tez podobno wyslala cos wczoraj dla bratanka, ale nie chce powiedziec co, oby nie zyrafe ;)

A mnie moja rodzona matka ochrzanila w sobote, ze jeszcze nie mamy listy rzeczy potrzebnych dla malucha... Najpierw sie troche zirytowalam ze mnie krytykuje, co jej sie naprawde rzadko zdarza, ale potem okazalo sie ze chodzi o to, ze sami nie wiedza z tata co maja malemu kupowac i chca zebysmy dostali to co sami wybierzemy :) Wiec nie ma bata, czas sie spiac i pomyslec w koncu co dokladnie nam jest potrzebne.

jakie różowe, groszkowate cudaśne cudeńko!!!!!!!!!!!!!
niech ja dorwę te turkusowatości, różowości, koronkowatości i sukieneczkowatości wszelkie :-D:-D:-D:tak::tak::tak:

jakie różowe, groszkowate cudaśne cudeńko!!!!!!!!!!!!!
niech ja dorwę te turkusowatości, różowości, koronkowatości i sukieneczkowatości wszelkie :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Dlatego ja z jednej strony chciałabym synka, ale jak pomyślę o takiej małej laleczce, którą można stroić w różne cudeńka to sama nie wiem ;-)

heheheh moja reakcja była podobna, rozumiesz więc, że nie mogłam się powstrzymac :p[/QUOTE

]bardzo dobrze rozumiem :D

Dlatego ja z jednej strony chciałabym synka, ale jak pomyślę o takiej małej laleczce, którą można stroić w różne cudeńka to sama nie wiem ;-)

Myślę, że u ciebie synek będzie super a córcia wcale nie gorzej. Jakoś przy 2gim dziecku wszystko jest fajne :)

Mnie przeraża wizja 3 synów pod rząd ;)

DAGMAR jakich 3synów pod rząd,przecież laseczke bedziesz miała teraz:-)

NINA suuper myszka,w przyszłym tygodniu ruszam na różowe zakupy,dziewuszka potwierdzona:rofl2:

EDYSIEK ty juz miałaś okazję kupować sukieneczki,teraz pora na bojówki i koszule w kratę;-)

reklama
Do góry