reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

dagmar Śliczny wózeczek! teraz to córcia musi byc nie ma innej opcji :) i nie dosc ze jesteś zorganizowana to świetna w planowaniu ;) przepraszam, że Cię przerażam ;) nie tylko Ciebie ale też siebie i rodzinke :p

reklama
Wiecie co, zwariowałam wczoraj, kupiłam wózek, leżaczek, matę, fotelik huśtawkę, iii już nie wiem co :O
Miałam doła i sobie polepszyłam humor :szok::-D
Dobra wiem, że troszkę przesadziłam... troszkę :O ale wszystko oprócz wózka kupiłam neutralne- czy to mnie tłumaczy?

Powinno dotrzeć poniedziałek- wtorek to się pochwalę a co :D

hehe, super zakupy :) w koncu podstawowe rzeczy juz masz! ja tez ledwo sie powstrzymuje i czuje ze jak w koncu zaczne zakupy to sie w watku nie zmiesci ilosc fotek :)

Nam sie dzis istny worek z prezentami rozwiazal! :) Wpadla na chwile mama i podrzucila zyrafke i gryzaczek od znajomej, o ktorych wspominalam wczesniej. A 10min pozniej zadzwonil do drzwi listonosz z paczka od szwagierki - a tam przytulanka Cuski i ciazowa wstawka do spodni! :) Za to lubie rodzine mojego meza - sluchaja jak mowie co mi sie podoba albo jest potrzebne, a nie kupuja "na czuja" :) Wstawke do spodni jesli sie okaze fajna wrzuce do watku zakupowego, dla mamus.

Zobacz załącznik 593902

Zobacz załącznik 593903

Zobacz załącznik 593904
piękne prezenty :) hmm.. to dobry pomysł zeby rdzine zaangazowac w zakupy :D

Pisałyście o otulaczkach, czy któraś z was już kupiła? może macie jakieś sklepy do polecenia? tak mnie naszło żeby się dokładniej przyjrzeć :D

nina2013 jak byłam w ciąży z Maksem to na żywo oglądałam takie bez expresów... no nic poszukam chyba jeszcze w Lodzi u rodziców może się uda tak organo-leptycznie podjąć decyzję :)
No i miałam nic nie kupować dla maluszka bo wszystko mam ale się skusiłam na pościel... posciel.jpeg

Załączniki

• posciel.jpeg
    posciel.jpeg
    54,9 KB · Wyświetleń: 88
nina2013 jak byłam w ciąży z Maksem to na żywo oglądałam takie bez expresów... no nic poszukam chyba jeszcze w Lodzi u rodziców może się uda tak organo-leptycznie podjąć decyzję :)
No i miałam nic nie kupować dla maluszka bo wszystko mam ale się skusiłam na pościel...

Ale piękna pościel! Gdzie można taką znaleźć?

reklama
Do góry