reklama
ja kupiłam siateczkowe hartmanna a jednorazowe babyono bo nie wiem które mi bardziej podpasują więc wolałam wziąć jedne i drugie do przetestowania a kupowałam przez allegro WIELORAZOWE majtki POPORODOWE SIATKOWE- R2 do160cm (4106694009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
madziolina_p
Fanka BB :)
ja tez mam jednorazowe siateczkowe, ale nie dam opinii, bo bede ich uzywac pierwszy raz :-)
madzikm76
Ja miałam w szpitalu pielucho-majtki TENA i byłam super zadowolona bo się bardzo bezpiecznie w nich czułam, wiedziałam że nic bokiem nie poleci, szczególnie w nocy. Majtki siatkowe kupiłam HORIZON, mój rozmiar czyli M i były dobre, ale użyłam ich może ze dwa razy w domu, wolałam jednak moje bawełniane starsze majtasy na dzień z wkładem poporodowym, a na noc pieluchomajtki.
Jotemka
No to laski wczoraj mnie nieźle dopadło z zakupami. Sama jestem w szoku. Kupiłam majtki wielorazowe canpola, bo były tanie w sklepie, wanienkę, stelaż pod wanienkę, biustonosz do karmienia, kosmetyki do szpitala - fryzjer mi dał zestaw saszetek z szamponem i odżywką na kilka dni :-) muszę zakupić jeszcze kilka rzeczy ale generalnie już bliżej jak dalej...
Viltutti
Wiecie co, ja bym nie kupowała tych pieluchomajtek. Też przed porodem nastawiałam się na to, żeby się jak najszczelniej zabezpieczyć, a koniec końców leżałam z gołym tyłkiem na podkładzie takim na łóżko ewentualnie z luźno wsadzoną mega podpasiorą. Majtki (siateczkowe) służyły mi głównie jak goście przychodzili Bo tak normalnie to po oddziale śmigałam jak gejsza z podpasiorą bez gatek. Szew jednak podrażniało wszystko, a szczególnie zwykłe podpaski, ponieważ zbyt przylegały.
Ale jak któraś nie zostanie nacięta to można się szczelnie "zatykać", ale ja po cięciu, mimo że symboliczne czułam ulgę jedynie wietrząc i często myjąc szarym mydłem a później robiąc krótkie okłady z kory dębu.
Ale jak któraś nie zostanie nacięta to można się szczelnie "zatykać", ale ja po cięciu, mimo że symboliczne czułam ulgę jedynie wietrząc i często myjąc szarym mydłem a później robiąc krótkie okłady z kory dębu.
reklama
Podziel się: