Ja zamowilam w aptece doz (adres chyba Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki) niestety skonczyla sie promocja byl 10zl taniej. Na ceneo znajdziesz z dostawa do domu pewnie w twj samej cenie wyjdzie z dostawa do domu.
reklama
dziewczyny mi sie wydaje że tak juz jest przy drugim czy nastepnym dziecku że robi sie wszystko na pózniej, bo jeszcze czas:-) Ja przy pierwszym to juz pare mies wczesniej miałam wszystko kupione, poskładane i czekało a teraz ciagle wydaje mi sie że tak dużo czasu zostało
Jotemka to fajnie moze będą mieć na miejscu
Udalo mi sie prasowanie zapuścić wszystkie tetry i flanelki za mna i ciuszki na wyjscie tez teraz przerwa i wracam do deski działać.
Jak sie starszak urodzil mialam 1 czapeczke w rozmiarze mini, obecnie mam z 10 do wyboru grrr nie ma to jak ubranka po zimowym niemowlaczku no ale jak to mowia od nadmiaru glowa nie boli!
Udalo mi sie prasowanie zapuścić wszystkie tetry i flanelki za mna i ciuszki na wyjscie tez teraz przerwa i wracam do deski działać.
Jak sie starszak urodzil mialam 1 czapeczke w rozmiarze mini, obecnie mam z 10 do wyboru grrr nie ma to jak ubranka po zimowym niemowlaczku no ale jak to mowia od nadmiaru glowa nie boli!
Auliya - u mnie niemal to samo, tylko letnich rzeczy brak ;-) za to czapeczek, kombinezoników i ciepłych dresików od metra.
Ja dziś kupiłam sobie klapeczki do szpitala i - tadam - torba jest spakowana do końca. A nawet wrzucona do auta :-)
Ja dziś kupiłam sobie klapeczki do szpitala i - tadam - torba jest spakowana do końca. A nawet wrzucona do auta :-)
Tania jest jeszcze apteka gemini ja tam często zamawiam
Ja zamowilam w aptece doz (adres chyba Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki) niestety skonczyla sie promocja byl 10zl taniej. Na ceneo znajdziesz z dostawa do domu pewnie w twj samej cenie wyjdzie z dostawa do domu.
Agmaa tylko ja czesto zamawiam za 20-30 zl i w doz za dostawe nie place a tu musialabym hurtem. No i leki na recepte tez czasem biore bo mi wygodniej niz szukac apteki w której będą. Ale dobrze wiedxiec dxieki za cynk
Ja mam hartmana a poprzednio miałam chyba horizon... ważne że siateczkowe. używałam ich jeszcze w domu bo musiałam kompresy z riwanolu robić i szkoda było bieliznę zniszczyć na żółto
Majtki higieniczne, poporodowe rozmiar 38-40, 2 pary - Portal Dbam o Zdrowie
Molipants, majtki siatkowe, nr 1, 3 szt - Portal Dbam o Zdrowie
są też jednorazowe ale one są flizelinowe nam w szkole odradzali flizelinę (ale to było 5 lat temu!!)
Majtki jednorazowe damskie, rozmiar 38, 7 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Majtki higieniczne, poporodowe rozmiar 38-40, 2 pary - Portal Dbam o Zdrowie
Molipants, majtki siatkowe, nr 1, 3 szt - Portal Dbam o Zdrowie
są też jednorazowe ale one są flizelinowe nam w szkole odradzali flizelinę (ale to było 5 lat temu!!)
Majtki jednorazowe damskie, rozmiar 38, 7 szt - Portal Dbam o Zdrowie
reklama
Podziel się: