reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
dziewczyny mi sie wydaje że tak juz jest przy drugim czy nastepnym dziecku że robi sie wszystko na pózniej, bo jeszcze czas:-) Ja przy pierwszym to juz pare mies wczesniej miałam wszystko kupione, poskładane i czekało a teraz ciagle wydaje mi sie że tak dużo czasu zostało

Jotemka to fajnie moze będą mieć na miejscu :)

Udalo mi sie prasowanie zapuścić:happy: wszystkie tetry i flanelki za mna i ciuszki na wyjscie tez :) teraz przerwa i wracam do deski działać.
Jak sie starszak urodzil mialam 1 czapeczke w rozmiarze mini, obecnie mam z 10 do wyboru grrr nie ma to jak ubranka po zimowym niemowlaczku :D no ale jak to mowia od nadmiaru glowa nie boli!

Auliya - u mnie niemal to samo, tylko letnich rzeczy brak ;-) za to czapeczek, kombinezoników i ciepłych dresików od metra.

Ja dziś kupiłam sobie klapeczki do szpitala i - tadam - torba jest spakowana do końca. A nawet wrzucona do auta :-)

Agmaa tylko ja czesto zamawiam za 20-30 zl i w doz za dostawe nie place a tu musialabym hurtem. No i leki na recepte tez czasem biore bo mi wygodniej niz szukac apteki w której będą. Ale dobrze wiedxiec dxieki za cynk :-D

Dziewczyny, nie wiem czy tu czy nie tu pytać, ale mam taką zagwozdkę: jakie majtki kupowałyście: wielo- czy jednorazowe i jak dobierać rozmiar i jeszcze ostatnie pytanie: jakaś sprawdzona firma?

Ja mam hartmana a poprzednio miałam chyba horizon... ważne że siateczkowe. używałam ich jeszcze w domu bo musiałam kompresy z riwanolu robić i szkoda było bieliznę zniszczyć na żółto
Majtki higieniczne, poporodowe rozmiar 38-40, 2 pary - Portal Dbam o Zdrowie
Molipants, majtki siatkowe, nr 1, 3 szt - Portal Dbam o Zdrowie

są też jednorazowe ale one są flizelinowe :baffled: nam w szkole odradzali flizelinę (ale to było 5 lat temu!!)
Majtki jednorazowe damskie, rozmiar 38, 7 szt - Portal Dbam o Zdrowie

reklama
Do góry