reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Po mojej córze łóżeczko jeszcze dwoje dzieci przespało (a i tak kupiliśmy wtedy używane). I tak dużo dobrego się nam trafiło, nie musimy kupować nic poza pampersami i przyborami higienicznymi dla maluszka.
A jak się zapatrujecie na trzymacie łóżeczka pod oknem (okna nowe i szczelne)??

evelinka piękności dla córci kupiłaś :) a raczej pięknisia to z niej będzie a w opaseczkach to już w ogóle ;)

Jotemka
po tylu latach faktycznie miało prawo się już zepsuć, tylko kurczę czemu teraz jak i tak zamieszanie niemałe..a tablica to dobry pomysł, mam nadzieję, że uda się znaleźć coś w dobrej cenie i jakości :)

Jotemeczka to i tak długo wytrzymało łóżeczko :-) ja kupiłam łóżeczku firmy klupś takie zwykłe najzwyklejsze i mogę polecić bo po złożeniu bardzo stabilne i ślicznie się prezentuje i można je kupić w wielu hurtowniach dziecięcych i na prawdę nie są drogie ja zapłaciłam 200 albo 250 zł :-)

Viltutti to dopiero pomysły są :-) mam tak cholernie nieustawny pokój, że aż głowa boli... A do córki nie dam łóżeczka do pokoju, bo musi się wysypiać do przedszkola a potem szkoły. Coś trzeba pomyśleć...

reklama
U mnie też łóżeczko będzie stało niedaleko okna. Myślę, że da się to jakoś pogodzić. Przecież okno można otwierać wtedy jak dziecka nie ma w łóżeczku. Można wynieść je do drugiego pokoju i wtedy porządnie wywietrzyć.

Do góry