reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
ja tez mam gryka- kokos :-)
obczajam dziewczyny pieluchy na tablicy, stwierdzilam, ze po co wydawac duzo pieniedzy jak mozna mniej i odkupic od ludzi cale opakowania, bo dziecko wyroslo i tak Pampers Premium care 112 szt za 55 zł, to chyba tanio nie?
obczajam dziewczyny pieluchy na tablicy, stwierdzilam, ze po co wydawac duzo pieniedzy jak mozna mniej i odkupic od ludzi cale opakowania, bo dziecko wyroslo i tak Pampers Premium care 112 szt za 55 zł, to chyba tanio nie?
Chyba większość moich koleżanek miała wlasnie koks-gryka i wydaje się, że dzieciom to nie zaszkodziło. My akurat, przy okazji kupowania materaca dla siebie, kupiliśmy dla Olowki lateksowy, a że mało na nim spała (szybko ją przygarneliśmy do wspólnego łoża) to akurat będzie dla Młodego. Teraz dla Oliwii kupiliśmy piankowy (z tych trochę lepszych) ale ten pierwszy zdecydowanie bardziej mi odpowiadał.
Madziolina - ale mówisz o 1? Bo z nimi zupełnie nie mam orientacji, potem jak wychodzi koło 50gr/szt to znaczy, że cena jest dobra (oczywiście im mniejsze tym tańsze). Z Oliwką udawało się kupować tak między 46 a ok 55 gr/szt. No i na szczęście mamy duże zapasy ;-)
madziolina_p
nie ten facet 2 sprzedaje, a 55/112= 49 gr to chyba dobra cena, noi te biale pampki
Ja jak rozebrałam na czynniki pierwsze materac po Kubie (kokos-gryka) to widok skutecznie mnie zniechęcił a zasikanie czegoś takiego fuj (nie pamiętam która napisała ale kiełkująca gryka pod dzidziusiem jest blee) i zamówiłam lateksowy.
hej. jezeli macie facebooka, a szukacie tanich ubranek dziecięcych to zapraszam wraz z kolezanka do naszej grupyhttps://www.facebook.com/groups/1475733229305198/.
pozdrawiam lipcowa mamusia 2013
pozdrawiam lipcowa mamusia 2013
reklama
an-fotografia
A ja nie wiem jaki mam materac dla małej, nie wiem co tam w środku jest bo dostaliśmy od znajomych
Leżąc w łóżeczku Tola będzie podziwiać ptactwo:
Wymyśliłam że podwieszę zamiast karuzeli, ciekawe czy dadzą radę ;-)
Przy okazji polecam Minimetry
Kupuję tutaj gadżety do sesji zdjęciowych, rozczulający asortyment :-)
Leżąc w łóżeczku Tola będzie podziwiać ptactwo:
Wymyśliłam że podwieszę zamiast karuzeli, ciekawe czy dadzą radę ;-)
Przy okazji polecam Minimetry
Kupuję tutaj gadżety do sesji zdjęciowych, rozczulający asortyment :-)
Załączniki
Podziel się: