reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

ja do łóżeczka mam ten gryka kokos bo był w zestawie i słyszałam o nich dobre opinie, ale teraz tymi robakami to mnie konkretnie nastraszyłyście..

reklama
ja tez mam gryka- kokos :-)

obczajam dziewczyny pieluchy na tablicy, stwierdzilam, ze po co wydawac duzo pieniedzy jak mozna mniej i odkupic od ludzi cale opakowania, bo dziecko wyroslo i tak Pampers Premium care 112 szt za 55 zł, to chyba tanio nie?

Chyba większość moich koleżanek miała wlasnie koks-gryka i wydaje się, że dzieciom to nie zaszkodziło. My akurat, przy okazji kupowania materaca dla siebie, kupiliśmy dla Olowki lateksowy, a że mało na nim spała (szybko ją przygarneliśmy do wspólnego łoża) to akurat będzie dla Młodego. Teraz dla Oliwii kupiliśmy piankowy (z tych trochę lepszych) ale ten pierwszy zdecydowanie bardziej mi odpowiadał.

Madziolina - ale mówisz o 1? Bo z nimi zupełnie nie mam orientacji, potem jak wychodzi koło 50gr/szt to znaczy, że cena jest dobra (oczywiście im mniejsze tym tańsze). Z Oliwką udawało się kupować tak między 46 a ok 55 gr/szt. No i na szczęście mamy duże zapasy ;-)

Ja jak rozebrałam na czynniki pierwsze materac po Kubie (kokos-gryka) to widok skutecznie mnie zniechęcił a zasikanie czegoś takiego fuj (nie pamiętam która napisała ale kiełkująca gryka pod dzidziusiem jest blee) i zamówiłam lateksowy.

reklama
A ja nie wiem jaki mam materac dla małej, nie wiem co tam w środku jest bo dostaliśmy od znajomych :baffled:
Leżąc w łóżeczku Tola będzie podziwiać ptactwo:
ptaszor.jpgtukan.jpg

Wymyśliłam że podwieszę zamiast karuzeli, ciekawe czy dadzą radę ;-)
Przy okazji polecam Minimetry
Kupuję tutaj gadżety do sesji zdjęciowych, rozczulający asortyment :-)

Załączniki

• ptaszor.jpg
    ptaszor.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 122
  • tukan.jpg
    tukan.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 121
Do góry