reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dzięki Dziewczynki,starałam się. :-D W pewnych momentach,przy tych literkach,siadała mi cierpliwość,ale się nie dałam i zrobiłam je do końca całkiem sama,jupiiii,hehe. :-p :-D A pościelkę wybierałą Zuzia,z kolekcji,która została po Niej. :-)

reklama
Agutka piękna robota :-) mnie tylko zastanawia ta poduszka w łóżeczku bo słyszałam że takie małe dzieci to całkiem na plasko mają spać ze względu na kręgosłup i absolutnie żadnych nawet najcieńszych poduszek.... Ale mogę się mylić ;-)

Agutka super literki;)

Myśmy wczoraj zakupili wózek, fotelik z bazą, i jeszcze wpadł nam w ręce kocyk taki pięęęęęęękny! i leżaczek-bujaczek na fajnej promocji. Łóżeczko czeka skręcone, ale materacyk jednak uznaliśmy, że zamówimy nowy lateks-pianka-kokos, więc pościel nadal w szafie.
Zatem za kilka dni wstawię fotki, a będzie ich bardzo dużo!

Agutka: Super te literki i łóżeczko też , literki chciałam mieć ale muszę poczekać aż dziewczyny będą miały razem pokój to im zrobię :-)
an-fotografia : śliczny ten bujaczek .
Pokaże wam jak u mnie to wyląda mniej więcej bujaczek i krazuzele dostałam od taty DSC_0450.jpgDSC_0442.jpg

łóżeczko prawie gotowe tylko trzeba je do końca ubrać
i zmieniłam położenie ciuszków z komody na szafę DSC_0443.jpgDSC_0446.jpgDSC_0447.jpgDSC_0448.jpgDSC_0449.jpgDSC_0445.jpg
Całość naszego pokoju pokaże wam jutro :)

Załączniki

• DSC_0450.jpg
    DSC_0450.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0442.jpg
    DSC_0442.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0443.jpg
    DSC_0443.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0446.jpg
    DSC_0446.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0447.jpg
    DSC_0447.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0448.jpg
    DSC_0448.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0449.jpg
    DSC_0449.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0445.jpg
    DSC_0445.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0446.jpg
    DSC_0446.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Przyszły kolejne skarby zamówione dla Mojej Niuni :-) Pamiętacie Gogę (na początku udzielała się na naszym forum ale teraz jej nie widzę) która robiła buciki, opaski na szydełku ? zamówiłam u niej sobie takie buciki z opaską i dwie wstążkowe opaski :-) A prezentują się tak :

CAM00478.jpgCAM00479.jpg

Załączniki

• CAM00478.jpg
    CAM00478.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 111
  • CAM00479.jpg
    CAM00479.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 105
Do góry