reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Przyszły kolejne skarby zamówione dla Mojej Niuni :-) Pamiętacie Gogę (na początku udzielała się na naszym forum ale teraz jej nie widzę) która robiła buciki, opaski na szydełku ? zamówiłam u niej sobie takie buciki z opaską i dwie wstążkowe opaski :-) A prezentują się tak :

Zobacz załącznik 615381Zobacz załącznik 615382

Pamietam, pamietam, zagladam na jej bloga. Śliczności te jej opaski :-)
Agutek - fajne literki, gratuluje pomysłu i wykonania :-)

Widzę, że powoli wyłaniają się już gotowe pokoje dla maluszków. Piękne!!! I te wszystkie dodatki.... aż mi żal że sama nic teraz nie mogę zrobić.

A tak poza tym to mam pytanie czy stanik do karmienia trzeba mieć już do szpitala, czy potrzebny jest dopiero po wyjściu? I orientujecie się czy w triumphie są takie, bo w razie czego jest to sklep najbliżej mnie.

Agunia, do szpitala, koniecznie, a w triumphie są. Bardzo sobie je chwaliłam póki mieli rozmiarówkę dla mnie ale ja juz z niej wyrosłam ;-)

Triumph ma jak dla mnie genialna bielizne bo niezaleznie od przejsc nie niszczy mi sie :)
Tylko jakos nie wpadlam ze i "karmiaca" bielizne maja - chyba zacmienie z mojej strony.

Byłam w Jysku popatrzeć na materace do łóżeczka... zwykły piankowy za 100zł :-D śmiech na sali... na allegro zamówię gryczano-kokosowy za 60zł + 20zł przesyłka :D

No widzisz a ja na przykład nie rozumiem jak można kupić dla dzieciątka matrac gryczano;kokosowy, nawet jeżeli kosztowałby 20zł to bym go w życiu nie kupiła ... Wiem, że każdy ma na ten temat inne zdanie ja jestem jak widać w mniejszości, i jak byłam kupić materac dla swojego synka to się przeraziłam, że sprzedawcy nie mają o tych materacach pojęcia i wciskają to grykę kokos na umór i tylko takie mają na stanie, ja na swój z pianki wysokoelastycznej muszę czekać ale na szczęście tylko do środy bo musiałam go specjalnie zamówić .. porażka..

reklama
nO nie tak... 5 dzieci z niego korzystała i ma pęknięcia... A to juz nie gwarantuje bezpieczeństwa maluszkowi.....

Do góry