reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Przyszły kolejne skarby zamówione dla Mojej Niuni :-) Pamiętacie Gogę (na początku udzielała się na naszym forum ale teraz jej nie widzę) która robiła buciki, opaski na szydełku ? zamówiłam u niej sobie takie buciki z opaską i dwie wstążkowe opaski :-) A prezentują się tak :

Zobacz załącznik 615381Zobacz załącznik 615382

Pamietam, pamietam, zagladam na jej bloga. Śliczności te jej opaski :-)
Agutek - fajne literki, gratuluje pomysłu i wykonania :-)

Widzę, że powoli wyłaniają się już gotowe pokoje dla maluszków. Piękne!!! I te wszystkie dodatki.... aż mi żal że sama nic teraz nie mogę zrobić.

A tak poza tym to mam pytanie czy stanik do karmienia trzeba mieć już do szpitala, czy potrzebny jest dopiero po wyjściu? I orientujecie się czy w triumphie są takie, bo w razie czego jest to sklep najbliżej mnie.

Agunia, do szpitala, koniecznie, a w triumphie są. Bardzo sobie je chwaliłam póki mieli rozmiarówkę dla mnie ale ja juz z niej wyrosłam ;-)

Triumph ma jak dla mnie genialna bielizne bo niezaleznie od przejsc nie niszczy mi sie :)
Tylko jakos nie wpadlam ze i "karmiaca" bielizne maja - chyba zacmienie z mojej strony.

Byłam w Jysku popatrzeć na materace do łóżeczka... zwykły piankowy za 100zł :-D śmiech na sali... na allegro zamówię gryczano-kokosowy za 60zł + 20zł przesyłka :D

No widzisz a ja na przykład nie rozumiem jak można kupić dla dzieciątka matrac gryczano;kokosowy, nawet jeżeli kosztowałby 20zł to bym go w życiu nie kupiła ... Wiem, że każdy ma na ten temat inne zdanie ja jestem jak widać w mniejszości, i jak byłam kupić materac dla swojego synka to się przeraziłam, że sprzedawcy nie mają o tych materacach pojęcia i wciskają to grykę kokos na umór i tylko takie mają na stanie, ja na swój z pianki wysokoelastycznej muszę czekać ale na szczęście tylko do środy bo musiałam go specjalnie zamówić .. porażka..

reklama
nO nie tak... 5 dzieci z niego korzystała i ma pęknięcia... A to juz nie gwarantuje bezpieczeństwa maluszkowi.....

Do góry