reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Viltuti Fajna na wanienka mam nadzieję, że będzie się sprawdzać i poszukam podobnej :tak:

Agata a rozmiary są różne tak samo jak kształty itd Nie lubię robić zakupów, w szczególności takich bo nie wiem co i jak więc wolę zapytać :tak:

mam taka sama - w smyku jest i moze trafisz na promocje to koszt wynsi ok 25 zł (ja tak trafilam) :) mysle ze taki rozmiar wystarczy

reklama
Dla Ali miałam taka z Ikei i byłam z niej bardzo zadowolona. Corcia nadal się w niej kapie bo jakbym jej miała nalewac wody do zwykłej wanny to bym z torbami poszła. niestety tym razem zmienił mi się układ łazienki i kupiłam taka zwykła z kaczuszka ona ma ok 1 metra długości a koleżanka pozyczyla mi stojak więc mi się zmieściło jakos

kupiłam wanienkę ale taki większy rozmiar, przewijak i zamówiłam materac będzie na środę i takim sposobem mam już prawie wszystko :-) Caaałe szczęście, bo już się zaczęłam stresować, że zwlekam z tymi zakupami. Jutro złożymy łóżeczko, muszę je przewietrzyć i umyć :)

Ja dzisiaj sie wybralam po koszule do porodu,bo ta co kupilam jakis czas teemu...mhhhh cos mnie tknelo zeby ja przymierzyc i sie okazalo ze w brzuchu sie nie mieszcze:szok: no to teraz mam rozmiar 14-nascie i sie ciagnie wrazie czego:-D oprocz tego dokupilam zwykla pizame tzn spodnie i bluzke bo tak pozniej najwygodniej,podklady na lozko,teraz jeszcze po ten przewijak musze sie wybrac bo zlecilam to mojemu D. ale cos czuje ze moge sie nie doczekac:eek:

Odnośnie wanienki to kupiliśmy w Ikei przy okazji ostatniej wizyty, bratowa też ją ma i nie narzekała. Dziś zamówiłam bujak, którego na Naszym forum nie trzeba opisywać ;-)
tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-brazowo-kremowy-do-18-kg-m-iext989.jpg
Do szpitala zakupiłam kreację w H&M :-D długą spódnicę do kostek z dresowej dzianiny... nienawidzę koszul, większość jest przed kolano a moje wyglądają jak arbuzy, zwłaszcza teraz... :baffled:
Do tego dwa t-shirty rozpinane poniżej linii biustu więc spokojnie mogę się dostać tam gdzie trzeba ;-)
Nie lubię wydawać kasy na coś czego później nie będę używać a takie t-shirty spokojnie mogę nosić do dżinsów lub na rower :tak:

Załączniki

• tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-brazowo-kremowy-do-18-kg-m-iext989.jpg
    tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-brazowo-kremowy-do-18-kg-m-iext989.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 84
ja zapomniałam zupenie o wanience i sobie przypomniałam jak byliśmy z mężem w ikei więc żeby już nie jeździć i szukać to wzięliśmy tę z ikei , wygląda spoko, jest głeboka i ma antypoślizgi w środku i pod spodem więc w zasadzie wszystko co potrzeba jest :) został tylko przewijak :)

reklama
Odnośnie wanienki to kupiliśmy w Ikei przy okazji ostatniej wizyty, bratowa też ją ma i nie narzekała. Dziś zamówiłam bujak, którego na Naszym forum nie trzeba opisywać ;-)
Zobacz załącznik 615112
Do szpitala zakupiłam kreację w H&M :-D długą spódnicę do kostek z dresowej dzianiny... nienawidzę koszul, większość jest przed kolano a moje wyglądają jak arbuzy, zwłaszcza teraz... :baffled:
Do tego dwa t-shirty rozpinane poniżej linii biustu więc spokojnie mogę się dostać tam gdzie trzeba ;-)
Nie lubię wydawać kasy na coś czego później nie będę używać a takie t-shirty spokojnie mogę nosić do dżinsów lub na rower :tak:

bujaczek super :)

super dekoracja. Ale piekne :) My bedziemy kleic sciany za tydzienw sobote.

Do góry