reklama
Dlaczego kupujecie gruszke do nosa a nie np fridę? Żadna z Was nie pisała, ze kupuje fride... Ja sobie zawsze bardzo chwaliłam, prawde mówiac i myślałam, ze gruszka stała sie zapomniana...
Ja kupiłam Fride ( aspirator i spray). Polecony przez kuzynkę
AguniaGR
Fanka BB :)
Załączniki
Agunia na zdjęciach przynajmniej wygląda całkiem nieźle.
Dziewczyny ja dziś w aptece po rozmowie z panią zakupiłam płyn do kąpieli ZIAJKA. Nie chcę niczym dodatkowo smarować małego ani używać zbędnej chemii, tak więc mam tylko to i maść LINOMAG zieloną do tyłka (to akurat położna na zajęciach poleciła). Ale chciałam Was zapytać jeszcze czy dobrze z tą ZIAJKĄ wybrałam?
Dziewczyny ja dziś w aptece po rozmowie z panią zakupiłam płyn do kąpieli ZIAJKA. Nie chcę niczym dodatkowo smarować małego ani używać zbędnej chemii, tak więc mam tylko to i maść LINOMAG zieloną do tyłka (to akurat położna na zajęciach poleciła). Ale chciałam Was zapytać jeszcze czy dobrze z tą ZIAJKĄ wybrałam?
Ja kupiłam Fride ( aspirator i spray). Polecony przez kuzynkę
Ja także od początku używałam fridę, teraz tez kupiłam. Była bardzo pomocna pry katarku u małego. Jak juz był wiekszy to fakt nie pozwolił sobie juz nic wsadzać do noska. gruszki juz podobno nie polecają
Agunia na zdjęciach przynajmniej wygląda całkiem nieźle.
ziajka dobra firma :-) wprawdzie ja kupuję kosmetyki Nivea, bo już tak sie przyzwyczaiłam, i synek nie był uczulony na nie, zobaczymy jak ten będzie reagował. A linomag tez tylko stosowałam, tani i bardzo dobry, Sudocrem to tylko odrobinke i bardzo rzadko. I troszke dodawalam płynu do kąpieli do wanienki, żeby pózniej nie smarowac go oliwką
reklama
dagmar polecała ziajkę z tego co pamiętam ja nie mogłam się zdecydować i w końcu mam na początek hipp a potem nivea i johnson's baby w razie czego kupiłam jedno emolium. a jaki macie krem na pękające brodawki? bo ja się nastawiałam na ziaję ale wycofali i w koncu zapomniałam jakikolwiek kupić a bedzie u mnie kolezanka za tydzień to by mi przywiozła.
Podziel się: