reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

ja kupiłam fridę bo chociaż nie wygląda apetycznie to wzbudza we mnie większe zaufanie niż tradycyjna gruszka.
do kąpania będę używać ręki męża ale w razie czego kupiłam taki gąbkowy materacyk

reklama
Ja przy pierwszym uzywalam gruszki zreszta on jak ma wiekszy katar to sam wola zeby mu dac i sam oczyszcza sobie nosek,szczegolnie jak juz jest czerwony od chusteczek (inne sprzety jakos mnie przerazaja)
:baffled:

milenka30 dostałam właśnie zdjęcia więc je wrzucam
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg
Torby już nie mają. Nie wiem w jakim stanie jest wózek, bo jakoś nigdy mu się nie przyglądałam, ale jakby co mogę podać numer telefonu to sama zapytasz.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    94,1 KB · Wyświetleń: 184
  • 2.jpg
    2.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 77
  • 3.jpg
    3.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 4.jpg
    4.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 5.jpg
    5.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 6.jpg
    6.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 60
  • 7.jpg
    7.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 8.jpg
    8.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 56
Agunia na zdjęciach przynajmniej wygląda całkiem nieźle:tak:.

Dziewczyny ja dziś w aptece po rozmowie z panią zakupiłam płyn do kąpieli ZIAJKA. Nie chcę niczym dodatkowo smarować małego ani używać zbędnej chemii, tak więc mam tylko to i maść LINOMAG zieloną do tyłka (to akurat położna na zajęciach poleciła). Ale chciałam Was zapytać jeszcze czy dobrze z tą ZIAJKĄ wybrałam?

Agunia na zdjęciach przynajmniej wygląda całkiem nieźle:tak:.

Dziewczyny ja dziś w aptece po rozmowie z panią zakupiłam płyn do kąpieli ZIAJKA. Nie chcę niczym dodatkowo smarować małego ani używać zbędnej chemii, tak więc mam tylko to i maść LINOMAG zieloną do tyłka (to akurat położna na zajęciach poleciła). Ale chciałam Was zapytać jeszcze czy dobrze z tą ZIAJKĄ wybrałam?

ziajka dobra firma :-) wprawdzie ja kupuję kosmetyki Nivea, bo już tak sie przyzwyczaiłam, i synek nie był uczulony na nie, zobaczymy jak ten będzie reagował. A linomag tez tylko stosowałam, tani i bardzo dobry, Sudocrem to tylko odrobinke i bardzo rzadko. I troszke dodawalam płynu do kąpieli do wanienki, żeby pózniej nie smarowac go oliwką

AGUNIA to bardzo chętnie poproszę o nr.,jak tylko nie jest bardzo zrujnowanany ten wózek to go chętnie kupię:tak:,ta spacerówka ma fajny kolor i mam już 2 ale też wpadła mi w oko;-)

reklama
dagmar polecała ziajkę z tego co pamiętam :) ja nie mogłam się zdecydować i w końcu mam na początek hipp a potem nivea i johnson's baby :) w razie czego kupiłam jedno emolium. a jaki macie krem na pękające brodawki? bo ja się nastawiałam na ziaję ale wycofali i w koncu zapomniałam jakikolwiek kupić a bedzie u mnie kolezanka za tydzień to by mi przywiozła.

Do góry