reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

ja kupiłam fridę bo chociaż nie wygląda apetycznie to wzbudza we mnie większe zaufanie niż tradycyjna gruszka.
do kąpania będę używać ręki męża ale w razie czego kupiłam taki gąbkowy materacyk

reklama
Ja przy pierwszym uzywalam gruszki zreszta on jak ma wiekszy katar to sam wola zeby mu dac i sam oczyszcza sobie nosek,szczegolnie jak juz jest czerwony od chusteczek (inne sprzety jakos mnie przerazaja)
:baffled:

milenka30 dostałam właśnie zdjęcia więc je wrzucam
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg
Torby już nie mają. Nie wiem w jakim stanie jest wózek, bo jakoś nigdy mu się nie przyglądałam, ale jakby co mogę podać numer telefonu to sama zapytasz.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    94,1 KB · Wyświetleń: 188
  • 2.jpg
    2.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 82
  • 3.jpg
    3.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 70
  • 4.jpg
    4.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 5.jpg
    5.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 63
  • 6.jpg
    6.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 7.jpg
    7.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 64
  • 8.jpg
    8.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 59
Agunia na zdjęciach przynajmniej wygląda całkiem nieźle:tak:.

Dziewczyny ja dziś w aptece po rozmowie z panią zakupiłam płyn do kąpieli ZIAJKA. Nie chcę niczym dodatkowo smarować małego ani używać zbędnej chemii, tak więc mam tylko to i maść LINOMAG zieloną do tyłka (to akurat położna na zajęciach poleciła). Ale chciałam Was zapytać jeszcze czy dobrze z tą ZIAJKĄ wybrałam?

Agunia na zdjęciach przynajmniej wygląda całkiem nieźle:tak:.

Dziewczyny ja dziś w aptece po rozmowie z panią zakupiłam płyn do kąpieli ZIAJKA. Nie chcę niczym dodatkowo smarować małego ani używać zbędnej chemii, tak więc mam tylko to i maść LINOMAG zieloną do tyłka (to akurat położna na zajęciach poleciła). Ale chciałam Was zapytać jeszcze czy dobrze z tą ZIAJKĄ wybrałam?

ziajka dobra firma :-) wprawdzie ja kupuję kosmetyki Nivea, bo już tak sie przyzwyczaiłam, i synek nie był uczulony na nie, zobaczymy jak ten będzie reagował. A linomag tez tylko stosowałam, tani i bardzo dobry, Sudocrem to tylko odrobinke i bardzo rzadko. I troszke dodawalam płynu do kąpieli do wanienki, żeby pózniej nie smarowac go oliwką

AGUNIA to bardzo chętnie poproszę o nr.,jak tylko nie jest bardzo zrujnowanany ten wózek to go chętnie kupię:tak:,ta spacerówka ma fajny kolor i mam już 2 ale też wpadła mi w oko;-)

reklama
dagmar polecała ziajkę z tego co pamiętam :) ja nie mogłam się zdecydować i w końcu mam na początek hipp a potem nivea i johnson's baby :) w razie czego kupiłam jedno emolium. a jaki macie krem na pękające brodawki? bo ja się nastawiałam na ziaję ale wycofali i w koncu zapomniałam jakikolwiek kupić a bedzie u mnie kolezanka za tydzień to by mi przywiozła.

Do góry