reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dagmar dla mnie za drogi;-),ja mam ciężką rękę do wydawania,wolę mieć pełne konto w banku w tedy czuję sie bezpieczniej:tak:.Ale ten mi się wyjątkowo podoba,obserwuję licytację używki ale czerwono szarej,niestety używane są tylko 2 takie na allegro:no:

No ja niestety przez tą kradziochę od 1szego wózka i pobicie mojego męża jestem tak spłukana, że kupiłam głęboki za 250zł.

Trudno, potem kupię dobrą spacerówkę i będzie ok :)

reklama
to ci się udało,bo super masz ten wózeczek i za taką kasę do tego.
Ale mnie nakręcacie dziewczyny,ale aż mi się śnił dzisiaj ten wózek:-D.Spoko będę go miała na uwadze jak nic fajnego używanego się nie trafi,wózek ostatecznie nawet po porodzie mogę kupić.

Komlecik, który ostatnio upolowałam w TKmaxx. To był piątek zanim w sobotę się dziewucha potwierdziła, więc komplecik wzięłam w kolorze bladziuteńko niebieskim (najbardziej mi z niego zależało na tej kurteczce, będzie do przywiezienia małej ze szpitala):-) W komlecie zdjęcie domowego futrzaka;-)

1a.jpg 1b.jpg

Załączniki

• 1a.jpg
    1a.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 93
  • 1b.jpg
    1b.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 93
Komlecik, który ostatnio upolowałam w TKmaxx. To był piątek zanim w sobotę się dziewucha potwierdziła, więc komplecik wzięłam w kolorze bladziuteńko niebieskim (najbardziej mi z niego zależało na tej kurteczce, będzie do przywiezienia małej ze szpitala):-) W komlecie zdjęcie domowego futrzaka;-)

Zobacz załącznik 610483 Zobacz załącznik 610484

Och, a z jakim wyrzutem się piesia patrzy. Chyba jej się prezencik żaden nie dostał ;)

ładny komplecik a ja właśnie miałam spytać, czemu niebieski :D

reklama

Super komplecik :-) a psinka przesłodka widać że tak jak mój lubi zdjęcia :-p

Do góry