reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dagmar dla mnie za drogi;-),ja mam ciężką rękę do wydawania,wolę mieć pełne konto w banku w tedy czuję sie bezpieczniej:tak:.Ale ten mi się wyjątkowo podoba,obserwuję licytację używki ale czerwono szarej,niestety używane są tylko 2 takie na allegro:no:

No ja niestety przez tą kradziochę od 1szego wózka i pobicie mojego męża jestem tak spłukana, że kupiłam głęboki za 250zł.

Trudno, potem kupię dobrą spacerówkę i będzie ok :)

reklama
to ci się udało,bo super masz ten wózeczek i za taką kasę do tego.
Ale mnie nakręcacie dziewczyny,ale aż mi się śnił dzisiaj ten wózek:-D.Spoko będę go miała na uwadze jak nic fajnego używanego się nie trafi,wózek ostatecznie nawet po porodzie mogę kupić.

Komlecik, który ostatnio upolowałam w TKmaxx. To był piątek zanim w sobotę się dziewucha potwierdziła, więc komplecik wzięłam w kolorze bladziuteńko niebieskim (najbardziej mi z niego zależało na tej kurteczce, będzie do przywiezienia małej ze szpitala):-) W komlecie zdjęcie domowego futrzaka;-)

1a.jpg 1b.jpg

Załączniki

• 1a.jpg
    1a.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 97
  • 1b.jpg
    1b.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 98
Komlecik, który ostatnio upolowałam w TKmaxx. To był piątek zanim w sobotę się dziewucha potwierdziła, więc komplecik wzięłam w kolorze bladziuteńko niebieskim (najbardziej mi z niego zależało na tej kurteczce, będzie do przywiezienia małej ze szpitala):-) W komlecie zdjęcie domowego futrzaka;-)

Zobacz załącznik 610483 Zobacz załącznik 610484

Och, a z jakim wyrzutem się piesia patrzy. Chyba jej się prezencik żaden nie dostał ;)

ładny komplecik a ja właśnie miałam spytać, czemu niebieski :D

reklama

Super komplecik :-) a psinka przesłodka widać że tak jak mój lubi zdjęcia :-p

Do góry