reklama
Edysiek
odkrywca
Ancona świetna torba
Rila super ciuszki, babcia się postarała :-)
Madziolina fajnie, że już wszystko masz.
Ja jeszcze muszę to wszystko kupić, ale jakoś mi się nie spieszy ;-)
Ale postępy są, bo mam już szlafrok i koszule.
Rila super ciuszki, babcia się postarała :-)
Madziolina fajnie, że już wszystko masz.
Ja jeszcze muszę to wszystko kupić, ale jakoś mi się nie spieszy ;-)
Ale postępy są, bo mam już szlafrok i koszule.
marcia331
Fanka BB :)
Chyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.
dagmar
Fanka BB :)
Chyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.
No wiesz co, jestem w szoku.
Ja bym spakowała wszystko czego nie kupiłam lub nie dostałam dla mojego dziecka i bym jej odesłała z odpowiednim komentarzem :O
Nooo przepraszam cię bardzo, ale padłam.
Nie mogła zadzwonić jak ludź i powiedzieć, że nie ma i żebyś jakoś na pół podzieliła albo, że jak twój wyrośnie z 56 to żebyś jej szybko wysłała i potem z 62 tak samo :O
Ojoj ale ludzie są bezczelni...
Marcia no a moze sie podzilice, to znaczy jak Twoj wyrosnie z danego rozmiaru to jej odeslesz? w koncu ma termina na pozniej a jak nie to napisz jej ze teraz to mozesz co najwyzej podzielic to na pol przeciez nie bedziesz calej wyprawki kupowac. Ja mam tylko jedna kolezanke ktora mi moze pozyczyc ciuszki ale tez za duzo nie chce zeby pozniej nie bylo ze te jej a te moje i jak bedzie zgrzyt to tak niemilo.Chyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.
beautybabyboy.wordpress.
beautybabyboy.wordpress
Hej Dziewczyny! Ja jestem tu nowa. Termin porodu mam na 13 kwietnia i juz zaczynam sie stresowac. Postanowilam troszke zwalczyc nude pisaniem bloga dla przyszlych mam, mam,... Zreszta jesli bedziecie mialy ochote, to zapraszam do odwiedzin mojej strony. Licze na Wasze cenne opinie i porady. Zapraszam! beautybabyboy | A fine WordPress.com site
reklama
Edysiek
odkrywca
Marcia ona sama powinna zaproponować, żebyś jak tylko synuś wyrośnie oddała jej ciuszki. Skoro to kilka tygodni różnicy to na pewno zdążysz. Może jakoś uda Wam się dogadać.
Podziel się: