reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
ANCONA dzięki,fajna ta torba,też sobie chyba taką zamówię

RILA ja też zazdroszczę takiej teściowej;-),zaszalała babcia

Milenka ja zamawiałam dwie :-D jak pokazałam sąsiadce na allegro to też jej się spodobała i dzisiaj jak po nią przyszła to była bardzo zadowolona. Jest ładnie zrobiona i mam nadzieję że trochę posłuży ;-)

Ancona świetna torba:tak:
Rila
super ciuszki, babcia się postarała :-)
Madziolina fajnie, że już wszystko masz.
Ja jeszcze muszę to wszystko kupić, ale jakoś mi się nie spieszy ;-)
Ale postępy są, bo mam już szlafrok i koszule.

Chyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.

Chyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.

No wiesz co, jestem w szoku.
Ja bym spakowała wszystko czego nie kupiłam lub nie dostałam dla mojego dziecka i bym jej odesłała z odpowiednim komentarzem :O
Nooo przepraszam cię bardzo, ale padłam.
Nie mogła zadzwonić jak ludź i powiedzieć, że nie ma i żebyś jakoś na pół podzieliła albo, że jak twój wyrośnie z 56 to żebyś jej szybko wysłała i potem z 62 tak samo :O
Ojoj ale ludzie są bezczelni...

Marcia no a moze sie podzilice, to znaczy jak Twoj wyrosnie z danego rozmiaru to jej odeslesz? w koncu ma termina na pozniej :) a jak nie to napisz jej ze teraz to mozesz co najwyzej podzielic to na pol :) przeciez nie bedziesz calej wyprawki kupowac. Ja mam tylko jedna kolezanke ktora mi moze pozyczyc ciuszki ale tez za duzo nie chce zeby pozniej nie bylo ze te jej a te moje i jak bedzie zgrzyt to tak niemilo.

reklama
Marcia ona sama powinna zaproponować, żebyś jak tylko synuś wyrośnie oddała jej ciuszki. Skoro to kilka tygodni różnicy to na pewno zdążysz. Może jakoś uda Wam się dogadać.

Do góry