reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama

Dobra :-) i jeszcze kupiła proszek Lovela i kosmetyki Hippa bo kiedyś coś wspominałam że się na nie zdecyduje, a że nie wiedziała które to wszystkie po 1 szt: szampon, płyn do kąpieli, balsam, oliwkę i krem do buzioli :-) i jeszcze obiad przywiozła i sok wyciskany z marchwi i jabłek. No musiałam się pochwalić!

Dobrze sie tesiowa spisala, nie dosc ze zdobyla ciuszki to jeszcze z inicjatywa kosmetyczna wyszla i jedzonko zapewnila:tak: Rewelacja:-)

A do mnie wlasnie przyszedl kurier! Majteczki siateczkowe, wkladki laktacyjne, pieluszki tetrowe i fanelowe, podklady poporodowe na lozko i te wielkie podpaski, buteleczka dla malucha, szczotka, zestaw do obcinania pazurkow, patyczki do zyszczenia uszu, platki kosmetyczne i to chyba wszystko! :-)

Zobacz załącznik 609479

No to tylko sie pakowac do szpitala i czekac na sygnaly do porodu;-):tak:

Przyszła mi torba do szpitala :-) o taka:
Zobacz załącznik 609481Zobacz załącznik 609482

jest wielka i myślę że spokojnie zapakuję w nią wszystkie graty ;-)

Na zdjeciu faktycznie nie wyglada na duza ale skoro Kuba sie miesci to mysle ze bedzie ok:-)

Dziewczyny super zakupy :tak: same śliczności!
Rila fajna teściowa! przynajmniej się zainteresowała i zakupy maluszkom zrobiła :-)
moja jak zobaczy że coś nowego kupiliśmy dla małego to tylko słyszę że przecież bez tego można się obejść :dry:, że przy Kubie tego czy tamtego nie miałam i było dobrze.

super :)
bardzo mi się podoba :)

Rila fajna teściowa! przynajmniej się zainteresowała i zakupy maluszkom zrobiła :-)
moja jak zobaczy że coś nowego kupiliśmy dla małego to tylko słyszę że przecież bez tego można się obejść :dry:, że przy Kubie tego czy tamtego nie miałam i było dobrze.

Super ta torba. A cena??
Chyba sobie taką zafunduję:D

super zakup :)

reklama
Rilla super zakupy. Chlopaki beda pieknie wygladac. Pozazdroscic tesciowej :-)

Torba bardzo fajna, ale tylko na Twoim zdjeciu taka mala sie wydawala. Na allegro widac ze jest spora i spokojnie powinnas sie zmiescic.

Do góry