reklama
dagmar
Fanka BB :)
Oto szakeństwa teściowej w Lidlu, misja bliźniaki :-)
Zobacz załącznik 609460
Zobacz załącznik 609463
Zobacz załącznik 609464
Zobacz załącznik 609465
Zobacz załącznik 609467Zobacz załącznik 609466
bomba dobra ta teściowa
Dobra :-) i jeszcze kupiła proszek Lovela i kosmetyki Hippa bo kiedyś coś wspominałam że się na nie zdecyduje, a że nie wiedziała które to wszystkie po 1 szt: szampon, płyn do kąpieli, balsam, oliwkę i krem do buzioli :-) i jeszcze obiad przywiozła i sok wyciskany z marchwi i jabłek. No musiałam się pochwalić!
dagmar
Dobra :-) i jeszcze kupiła proszek Lovela i kosmetyki Hippa bo kiedyś coś wspominałam że się na nie zdecyduje, a że nie wiedziała które to wszystkie po 1 szt: szampon, płyn do kąpieli, balsam, oliwkę i krem do buzioli :-) i jeszcze obiad przywiozła i sok wyciskany z marchwi i jabłek. No musiałam się pochwalić!
eee no to naprawdę super jest
Pochwal ją
madziolina_p
Załączniki
dagmar
A do mnie wlasnie przyszedl kurier! Majteczki siateczkowe, wkladki laktacyjne, pieluszki tetrowe i fanelowe, podklady poporodowe na lozko i te wielkie podpaski, buteleczka dla malucha, szczotka, zestaw do obcinania pazurkow, patyczki do zyszczenia uszu, platki kosmetyczne i to chyba wszystko! :-)
Zobacz załącznik 609479
suuuper
do mnie przyjechały tetry, pielucho-ceratki i flanelki.
gatunkowo suuuper!!! no i wzorki nietypowe
Dziewczyny super zakupy same śliczności!
Rila fajna teściowa! przynajmniej się zainteresowała i zakupy maluszkom zrobiła :-)
moja jak zobaczy że coś nowego kupiliśmy dla małego to tylko słyszę że przecież bez tego można się obejść , że przy Kubie tego czy tamtego nie miałam i było dobrze.
Przyszła mi torba do szpitala :-) o taka:
jest wielka i myślę że spokojnie zapakuję w nią wszystkie graty ;-)
Rila fajna teściowa! przynajmniej się zainteresowała i zakupy maluszkom zrobiła :-)
moja jak zobaczy że coś nowego kupiliśmy dla małego to tylko słyszę że przecież bez tego można się obejść , że przy Kubie tego czy tamtego nie miałam i było dobrze.
Przyszła mi torba do szpitala :-) o taka:
jest wielka i myślę że spokojnie zapakuję w nią wszystkie graty ;-)
Załączniki
madziolina_p
ta torba na zdjeciu wyglada na mala :-)
ale narazie nie pakuj, bo wywolasz wilka z lasu!
ale narazie nie pakuj, bo wywolasz wilka z lasu!
reklama
Podziel się: