Evelinkaaa
Fanka BB :)
Edysiek śliczności i jak dużo ciuszków :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
że chciało Ci się to tak ładnie poukładać
Truskawkowa ja też się cieszę z drugiego synka - mam już obcykaną instrukcję obsługi ;-)
Evelinka śliczności :-)
W końcu znalazłam chwilę i zrobiłam zdjęcia ciuszków malutkiej. I stwierdziłam przy okazji, że trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie (debilizm ciążowy ), żeby wyciągać wszystko z komody i na nowo układać
body krótki rękaw Zobacz załącznik 608746
body długi rękaw Zobacz załącznik 608747
koszulki, kaftaniki,bluzeczki Zobacz załącznik 608748
body na ramiączkach, rampersy Zobacz załącznik 608749
półśpiochy, spodenki Zobacz załącznik 608751
śpiochy Zobacz załącznik 608753
pajace Zobacz załącznik 608754
pajace, śpiochy bez stópek Zobacz załącznik 608755
coś cieplejszego Zobacz załącznik 608756
wyjściowe Zobacz załącznik 608757
Ten 18 marca to już pewne? Akurat równo w moje okrągłe urodziny, więc mogę powiedzieć, że szczęśliwa data
Madziolinka super przewijak :-) też taki mam z Ikei tylko na dole jest jedna półka :-)
Dagmar przesłodziuchne są te wszystkie ciuszki i ile pracy włożone w podzielenie wszystkiego :-) BRAWO ! :-) Mi została dzisiaj sterta do prasowanie w rozmiarze 62 :-) i koniec jak na razie :-) aaa no i jakiego dzielnego pomocnika miałaś :-)
Mika tez o myślałam o tym termometrze żeby kupić :-)
mojeboje przesłodki komplet :-)
Marcia super ciuszki :-)
Edysiek, Madzikim piękności małe :-)
Magda to czekamy na fotki zakupów :-)
Rila super zakupy :-)
Piękne te zakupy dziewczyny :-) Mi jeszcze dużo zostało do kupienie i torba nie spakowana ale 21 mają przyjść wyczekane pieniążki i wtedy kończę zakupy i na pewno się z wami podzielę zdobyczami :-)
A wczoraj doszły do Mnie paczki z allegro ozdoba do pokoiku i czapeczka z apaszką o takie :-) :
Zobacz załącznik 608666Zobacz załącznik 608667Zobacz załącznik 608668
Evelinka śliczności :-)
W końcu znalazłam chwilę i zrobiłam zdjęcia ciuszków malutkiej. I stwierdziłam przy okazji, że trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie (debilizm ciążowy ), żeby wyciągać wszystko z komody i na nowo układać
body krótki rękaw Zobacz załącznik 608746
body długi rękaw Zobacz załącznik 608747
koszulki, kaftaniki,bluzeczki Zobacz załącznik 608748
body na ramiączkach, rampersy Zobacz załącznik 608749
półśpiochy, spodenki Zobacz załącznik 608751
śpiochy Zobacz załącznik 608753
pajace Zobacz załącznik 608754
pajace, śpiochy bez stópek Zobacz załącznik 608755
coś cieplejszego Zobacz załącznik 608756
wyjściowe Zobacz załącznik 608757
jejku ale ubranek, ja mam z trzech rozmiarów moze polowe tego
Dziewczyny a jak ukladacie w komodzie ciuszki - rozmiarami czy rodzajami ubranek, np. body długi rekaw, body krotki, spodenki itp? Bo widze ze tak macie podzielone ae czy to wszystko jest na jeden rozmiar? ja mam rozmiary 56 (kilka ubranek) 62,68 i kilka ubranek na 74. I nie iem kompletnie jak sie tym zajac i ulozyc zeby bylo dobrze. Myslalam zeby moze 56 i 62 razem, a w druga szufladke 68 i 74 ale chetnie posłucham jak wy to pukladalyscie