reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Białe mebelki, cudo. Uwielbiam białe meble. Jeśli się moje łózeczko nie bedzie chciało trzymac, to kupię właśnie białe, moze nawet takie, co Rila pokazujesz :-) Mma taką komodę i bardzo ja lubie, zastanawiam sie nad kupieniem kolejnej, bo zawsze sie mebel w domu przyda.
Zaczynam zazdroscić Wam wiedzy o dniu pojawienia się maluszka. Zaczynają mnie nachodzić głupie myśli :-( No nic, wpisane są w ten stan.

reklama
edysiek, madzik ,rila piękne zakupy :)

u nas w lidlu od poniedziałku więc się szykuję na rano bo podobno w lidlu rzeczy znikają błyskawicznie a ja chcę zobaczyć matę na podłogę ;)

Madziolinka super przewijak :-) też taki mam z Ikei tylko na dole jest jedna półka :-)

Dagmar przesłodziuchne są te wszystkie ciuszki i ile pracy włożone w podzielenie wszystkiego :-) BRAWO ! :-) Mi została dzisiaj sterta do prasowanie w rozmiarze 62 :-) i koniec jak na razie :-) aaa no i jakiego dzielnego pomocnika miałaś :-)

Mika tez o myślałam o tym termometrze żeby kupić :-)

mojeboje
przesłodki komplet :-)

Marcia super ciuszki :-)

Edysiek, Madzikim piękności małe :-)

Magda to czekamy na fotki zakupów :-)

Rila super zakupy :-)

Piękne te zakupy dziewczyny :-) Mi jeszcze dużo zostało do kupienie i torba nie spakowana ale 21 mają przyjść wyczekane pieniążki i wtedy kończę zakupy i na pewno się z wami podzielę zdobyczami :-)

A wczoraj doszły do Mnie paczki z allegro ozdoba do pokoiku i czapeczka z apaszką o takie :-) :

CAM00389.jpgCAM00392.jpgCAM00394.jpg

Załączniki

• CAM00389.jpg
    CAM00389.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 60
  • CAM00392.jpg
    CAM00392.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 57
  • CAM00394.jpg
    CAM00394.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 60
Evelinka śliczności! i piesio też słodziak :-).

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich różowości, sukieneczek i wszelkich dziewczynkowych ozdóbek ajjjć fajnie Wam

Dziewczyny wszystkie piękne te wasze zakupy :)

Madziolinka super przewijak :-) też taki mam z Ikei tylko na dole jest jedna półka :-)

Dagmar przesłodziuchne są te wszystkie ciuszki i ile pracy włożone w podzielenie wszystkiego :-) BRAWO ! :-) Mi została dzisiaj sterta do prasowanie w rozmiarze 62 :-) i koniec jak na razie :-) aaa no i jakiego dzielnego pomocnika miałaś :-)

Mika tez o myślałam o tym termometrze żeby kupić :-)

mojeboje
przesłodki komplet :-)

Marcia super ciuszki :-)

Edysiek, Madzikim piękności małe :-)

Magda to czekamy na fotki zakupów :-)

Rila super zakupy :-)

Piękne te zakupy dziewczyny :-) Mi jeszcze dużo zostało do kupienie i torba nie spakowana ale 21 mają przyjść wyczekane pieniążki i wtedy kończę zakupy i na pewno się z wami podzielę zdobyczami :-)

A wczoraj doszły do Mnie paczki z allegro ozdoba do pokoiku i czapeczka z apaszką o takie :-) :

Zobacz załącznik 608666Zobacz załącznik 608667Zobacz załącznik 608668

o ja tez taka ozdobe mam w planach ale bardziej w wielu kolorach , taka uniwersalna :)

powiem wam ze wczoraj usiadalam i spisalam co jeszcze musze kupic - takie drobiazgi i apteka - to wyszlo mi przeszlo 400 zł :szok: a juz myslalam ze wieksze wydatki mam za soba, no ale nic. Trzeba bedzie wydac i koniec - a pozniej pasek zacisnac i odchudzanie po urodzinach Synka :D

Evelinka śliczności! i piesio też słodziak :-).

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich różowości, sukieneczek i wszelkich dziewczynkowych ozdóbek ajjjć fajnie Wam

A jakoś nie zazdroszczę:tak: Ja tam chciałam 2 syna:tak: I powiem Ci, że jakos nie mam problemu z ubiorem Igora-wchodząc do sklepu widzę głównie chłopięce ubrania, a róż....mnie przeraża:szok::szok::szok: Nie wyobrażam sobie tej tony różu w domu:-D:-D Ale ufffff, będzie drugi chłopak:tak:
Ot, taka ze mnie wyrodna matka:-D

A ja zrobiłam pierwszy maluszkowy zakup-synuś wybrał niebieski smoczek dla braciszka-i miał chyba większą radochę niż ja:tak:

reklama
Evelinka śliczności :-)

W końcu znalazłam chwilę i zrobiłam zdjęcia ciuszków malutkiej. I stwierdziłam przy okazji, że trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie (debilizm ciążowy :unsure:), żeby wyciągać wszystko z komody i na nowo układać :-D

body krótki rękaw WP_001208.jpg
body długi rękaw WP_001215.jpg
koszulki, kaftaniki,bluzeczki WP_001216.jpg
body na ramiączkach, rampersy WP_001223.jpg
półśpiochy, spodenki WP_001232.jpg
śpiochy WP_001235.jpg
pajace WP_001256.jpg
pajace, śpiochy bez stópek WP_001263.jpg
coś cieplejszego WP_001272.jpg
wyjściowe WP_001282.jpg

Załączniki

• WP_001208.jpg