reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Białe mebelki, cudo. Uwielbiam białe meble. Jeśli się moje łózeczko nie bedzie chciało trzymac, to kupię właśnie białe, moze nawet takie, co Rila pokazujesz :-) Mma taką komodę i bardzo ja lubie, zastanawiam sie nad kupieniem kolejnej, bo zawsze sie mebel w domu przyda.
Zaczynam zazdroscić Wam wiedzy o dniu pojawienia się maluszka. Zaczynają mnie nachodzić głupie myśli :-( No nic, wpisane są w ten stan.

reklama
edysiek, madzik ,rila piękne zakupy :)

u nas w lidlu od poniedziałku więc się szykuję na rano bo podobno w lidlu rzeczy znikają błyskawicznie a ja chcę zobaczyć matę na podłogę ;)

Madziolinka super przewijak :-) też taki mam z Ikei tylko na dole jest jedna półka :-)

Dagmar przesłodziuchne są te wszystkie ciuszki i ile pracy włożone w podzielenie wszystkiego :-) BRAWO ! :-) Mi została dzisiaj sterta do prasowanie w rozmiarze 62 :-) i koniec jak na razie :-) aaa no i jakiego dzielnego pomocnika miałaś :-)

Mika tez o myślałam o tym termometrze żeby kupić :-)

mojeboje
przesłodki komplet :-)

Marcia super ciuszki :-)

Edysiek, Madzikim piękności małe :-)

Magda to czekamy na fotki zakupów :-)

Rila super zakupy :-)

Piękne te zakupy dziewczyny :-) Mi jeszcze dużo zostało do kupienie i torba nie spakowana ale 21 mają przyjść wyczekane pieniążki i wtedy kończę zakupy i na pewno się z wami podzielę zdobyczami :-)

A wczoraj doszły do Mnie paczki z allegro ozdoba do pokoiku i czapeczka z apaszką o takie :-) :

CAM00389.jpgCAM00392.jpgCAM00394.jpg

Załączniki

• CAM00389.jpg
    CAM00389.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 69
  • CAM00392.jpg
    CAM00392.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 63
  • CAM00394.jpg
    CAM00394.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 66
Evelinka śliczności! i piesio też słodziak :-).

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich różowości, sukieneczek i wszelkich dziewczynkowych ozdóbek ajjjć fajnie Wam

Dziewczyny wszystkie piękne te wasze zakupy :)

Madziolinka super przewijak :-) też taki mam z Ikei tylko na dole jest jedna półka :-)

Dagmar przesłodziuchne są te wszystkie ciuszki i ile pracy włożone w podzielenie wszystkiego :-) BRAWO ! :-) Mi została dzisiaj sterta do prasowanie w rozmiarze 62 :-) i koniec jak na razie :-) aaa no i jakiego dzielnego pomocnika miałaś :-)

Mika tez o myślałam o tym termometrze żeby kupić :-)

mojeboje
przesłodki komplet :-)

Marcia super ciuszki :-)

Edysiek, Madzikim piękności małe :-)

Magda to czekamy na fotki zakupów :-)

Rila super zakupy :-)

Piękne te zakupy dziewczyny :-) Mi jeszcze dużo zostało do kupienie i torba nie spakowana ale 21 mają przyjść wyczekane pieniążki i wtedy kończę zakupy i na pewno się z wami podzielę zdobyczami :-)

A wczoraj doszły do Mnie paczki z allegro ozdoba do pokoiku i czapeczka z apaszką o takie :-) :

Zobacz załącznik 608666Zobacz załącznik 608667Zobacz załącznik 608668

o ja tez taka ozdobe mam w planach ale bardziej w wielu kolorach , taka uniwersalna :)

powiem wam ze wczoraj usiadalam i spisalam co jeszcze musze kupic - takie drobiazgi i apteka - to wyszlo mi przeszlo 400 zł :szok: a juz myslalam ze wieksze wydatki mam za soba, no ale nic. Trzeba bedzie wydac i koniec - a pozniej pasek zacisnac i odchudzanie po urodzinach Synka :D

Evelinka śliczności! i piesio też słodziak :-).

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich różowości, sukieneczek i wszelkich dziewczynkowych ozdóbek ajjjć fajnie Wam

A jakoś nie zazdroszczę:tak: Ja tam chciałam 2 syna:tak: I powiem Ci, że jakos nie mam problemu z ubiorem Igora-wchodząc do sklepu widzę głównie chłopięce ubrania, a róż....mnie przeraża:szok::szok::szok: Nie wyobrażam sobie tej tony różu w domu:-D:-D Ale ufffff, będzie drugi chłopak:tak:
Ot, taka ze mnie wyrodna matka:-D

A ja zrobiłam pierwszy maluszkowy zakup-synuś wybrał niebieski smoczek dla braciszka-i miał chyba większą radochę niż ja:tak:

reklama
Evelinka śliczności :-)

W końcu znalazłam chwilę i zrobiłam zdjęcia ciuszków malutkiej. I stwierdziłam przy okazji, że trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie (debilizm ciążowy :unsure:), żeby wyciągać wszystko z komody i na nowo układać :-D

body krótki rękaw WP_001208.jpg
body długi rękaw WP_001215.jpg
koszulki, kaftaniki,bluzeczki WP_001216.jpg
body na ramiączkach, rampersy WP_001223.jpg
półśpiochy, spodenki WP_001232.jpg
śpiochy WP_001235.jpg
pajace WP_001256.jpg
pajace, śpiochy bez stópek WP_001263.jpg
coś cieplejszego WP_001272.jpg
wyjściowe WP_001282.jpg

Załączniki

• WP_001208.jpg