reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dagmar, Marcia sporo tego :tak: to ja chyba nie mam tak strasznie dużo jak myślałam.
Może jak znajdę chwilę to cyknę zdjęcia tego co mam.
A na razie pokażę co dzisiaj upolowałam w Tesco. Sweterka szukałam już od jakiegoś czasu i ten od razu mi wpadł w oko, a że obok wisiała sukieneczka z leginsami i krzyczała "Kup mnie" to nie moja wina :-D
Zobacz załącznik 608466

Piękny kompecik :)

A wiesz, że ilekroć śni mi się moje dziecko to to zawsze jest chłopiec:cool2: Dlatego mam cofkę żeby kupować typowo dziewczyńskie rzeczy bo a nuż siusiak wylezie i co???
Ale wymiary mi się bardzo podobają - komapktowe dziecko - takie w sam raz:-D

JA chyba temu mojemu chłopu pokaże ile wy tego macie, bo on patrzy na te moje dwie marne szuflady z ciuszkam i wzdycha, ze tyle tego:-D

Piękne rzeczy...a komplecik jak krzyczał, to rzeczywiście nie twoja wina i trzeba było brać:-D

A oto moje zakupy z Lidla: kolory trochę na zdjęciach nie wyszły bo np te koszulki, jedna jest ładnie różowa a druga ma taki bardzo ciekawy odcień niebieskiego. Najfajnieszy jest sweterek, w środu ma taki miły w dotyku polarek :-)

Zobacz załącznik 608483 Zobacz załącznik 608484 Zobacz załącznik 608485 Zobacz załącznik 608486

Zobacz załącznik 608487

i kosz do pieluch

Zobacz załącznik 608488

mi najbardziej podoba sie sweterek z kolorowymi guzikami :) oczywiscie reszta ubranek tez piękna, ale sweterek boski :)

reklama
A wiesz, że ilekroć śni mi się moje dziecko to to zawsze jest chłopiec:cool2: Dlatego mam cofkę żeby kupować typowo dziewczyńskie rzeczy bo a nuż siusiak wylezie i co???
Ale wymiary mi się bardzo podobają - komapktowe dziecko - takie w sam raz:-D

JA chyba temu mojemu chłopu pokaże ile wy tego macie, bo on patrzy na te moje dwie marne szuflady z ciuszkam i wzdycha, ze tyle tego:-D

Piękne rzeczy...a komplecik jak krzyczał, to rzeczywiście nie twoja wina i trzeba było brać:-D

A oto moje zakupy z Lidla: kolory trochę na zdjęciach nie wyszły bo np te koszulki, jedna jest ładnie różowa a druga ma taki bardzo ciekawy odcień niebieskiego. Najfajnieszy jest sweterek, w środu ma taki miły w dotyku polarek :-)

Zobacz załącznik 608483 Zobacz załącznik 608484 Zobacz załącznik 608485 Zobacz załącznik 608486

Zobacz załącznik 608487

i kosz do pieluch

Zobacz załącznik 608488

Dagmar, Marcia sporo tego :tak: to ja chyba nie mam tak strasznie dużo jak myślałam.
Może jak znajdę chwilę to cyknę zdjęcia tego co mam.
A na razie pokażę co dzisiaj upolowałam w Tesco. Sweterka szukałam już od jakiegoś czasu i ten od razu mi wpadł w oko, a że obok wisiała sukieneczka z leginsami i krzyczała "Kup mnie" to nie moja wina :-D
Zobacz załącznik 608466

ale macie super ubranka- śliczności :) :) :)

Madzik piękne zakupy i raczej typowo dziewczęce. Choć sweterek unisex i śliczny.
Ja nie wiem co bym zrobiła jakby nagle siusiak urósł, o ile najpierw nie mogłam kupować nic typowego dla danej płci, to teraz tylko słitaśno dziewczyńskimi nadrabiam :-p

Marcia tak w Lidlu od poniedziałku, ale ja nie idę, bo nie wyrobię z kasą jak będę szaleć. Muszę trochę innych rzeczy kupić.
Dzisiaj kupiłam pieluszki tetrowe.

Śliczne te ubreanka. Muszę część moich sfotografować w końcu :-)
A to wczorajsze zdobycze:
Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik Białe 60/120 +Barierki (3931207983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
KOPPANG Komoda, 3 szuflady - IKEA
EKTORP Fotel - Jonsboda brązowy - IKEA tylko biały
DOMBÅS Szafa - IKEA

Jak dojadą i będą poskładane to mąż sfotografuje (bo to nowe lokum które remontuje) to wrzucę fotki :-)

super, mi się przy Kaju marzył taki pokoik z białymi mebelkami, ale nie dało rady :(

Madzikm- tak dwa, pewnie na początku 1 będzie przy naszym łóżku w sypialni a 2 u chłopców w pokoju, bo we 2 się zmieszcza w jednym na noc, a nie wyobrażam sobie po CC w nocy wstawać i chodzić po dzieci do innego pokoju, nie mówiąc że pewnie nie usnę nie mając ich na oku

O Rilla kupiliscie lozeczka o ktorych ja tez mysle. Bo musze miec drugie, bo Tymek jeszcze ze swojego korzysta. Ale myslalam.wlasnie o kupnie takiego ktore mozna przerobic na tapczanik zeby bylo wlasnie dla Tymka a to stare dla Ignasia. Tylko ze wiekszosc lozeczek z ktorych mozna zrobic tapczanik jest 140x70, a nam takie nie wejdzie. Juz i tak zmiescimy sie na styk (o ile w ogole sie zmiescimy!). A to ktore zamowilas jest jedynym na allegro ktore spelnia wszystkie wymagania. Jak dojdzie koniecznie wrzuc zdjecia i napisz jaka jakosc!!!

reklama
Marcia- ok nie ma problemu. Czytałam komentarze i są pozytywne więc myślę że będzie ok. Właśnie to że się robi tapczanik i to jeszcze z barierkami zaważyło na wyborze. Przy dwójce nie mam zamiaru co chwile inwestować w nowe rzeczy, a tak i pościel i materace te same.

Do góry