Dagmar, Marcia sporo tego to ja chyba nie mam tak strasznie dużo jak myślałam.
Może jak znajdę chwilę to cyknę zdjęcia tego co mam.
A na razie pokażę co dzisiaj upolowałam w Tesco. Sweterka szukałam już od jakiegoś czasu i ten od razu mi wpadł w oko, a że obok wisiała sukieneczka z leginsami i krzyczała "Kup mnie" to nie moja wina
Zobacz załącznik 608466
Piękny kompecik
A wiesz, że ilekroć śni mi się moje dziecko to to zawsze jest chłopiec Dlatego mam cofkę żeby kupować typowo dziewczyńskie rzeczy bo a nuż siusiak wylezie i co???
Ale wymiary mi się bardzo podobają - komapktowe dziecko - takie w sam raz
JA chyba temu mojemu chłopu pokaże ile wy tego macie, bo on patrzy na te moje dwie marne szuflady z ciuszkam i wzdycha, ze tyle tego
Piękne rzeczy...a komplecik jak krzyczał, to rzeczywiście nie twoja wina i trzeba było brać
A oto moje zakupy z Lidla: kolory trochę na zdjęciach nie wyszły bo np te koszulki, jedna jest ładnie różowa a druga ma taki bardzo ciekawy odcień niebieskiego. Najfajnieszy jest sweterek, w środu ma taki miły w dotyku polarek :-)
Zobacz załącznik 608483 Zobacz załącznik 608484 Zobacz załącznik 608485 Zobacz załącznik 608486
Zobacz załącznik 608487
i kosz do pieluch
Zobacz załącznik 608488
mi najbardziej podoba sie sweterek z kolorowymi guzikami oczywiscie reszta ubranek tez piękna, ale sweterek boski