reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dagmar, Marcia sporo tego :tak: to ja chyba nie mam tak strasznie dużo jak myślałam.
Może jak znajdę chwilę to cyknę zdjęcia tego co mam.
A na razie pokażę co dzisiaj upolowałam w Tesco. Sweterka szukałam już od jakiegoś czasu i ten od razu mi wpadł w oko, a że obok wisiała sukieneczka z leginsami i krzyczała "Kup mnie" to nie moja wina :-D
Zobacz załącznik 608466

Piękny kompecik :)

A wiesz, że ilekroć śni mi się moje dziecko to to zawsze jest chłopiec:cool2: Dlatego mam cofkę żeby kupować typowo dziewczyńskie rzeczy bo a nuż siusiak wylezie i co???
Ale wymiary mi się bardzo podobają - komapktowe dziecko - takie w sam raz:-D

JA chyba temu mojemu chłopu pokaże ile wy tego macie, bo on patrzy na te moje dwie marne szuflady z ciuszkam i wzdycha, ze tyle tego:-D

Piękne rzeczy...a komplecik jak krzyczał, to rzeczywiście nie twoja wina i trzeba było brać:-D

A oto moje zakupy z Lidla: kolory trochę na zdjęciach nie wyszły bo np te koszulki, jedna jest ładnie różowa a druga ma taki bardzo ciekawy odcień niebieskiego. Najfajnieszy jest sweterek, w środu ma taki miły w dotyku polarek :-)

Zobacz załącznik 608483 Zobacz załącznik 608484 Zobacz załącznik 608485 Zobacz załącznik 608486

Zobacz załącznik 608487

i kosz do pieluch

Zobacz załącznik 608488

mi najbardziej podoba sie sweterek z kolorowymi guzikami :) oczywiscie reszta ubranek tez piękna, ale sweterek boski :)

reklama
A wiesz, że ilekroć śni mi się moje dziecko to to zawsze jest chłopiec:cool2: Dlatego mam cofkę żeby kupować typowo dziewczyńskie rzeczy bo a nuż siusiak wylezie i co???
Ale wymiary mi się bardzo podobają - komapktowe dziecko - takie w sam raz:-D

JA chyba temu mojemu chłopu pokaże ile wy tego macie, bo on patrzy na te moje dwie marne szuflady z ciuszkam i wzdycha, ze tyle tego:-D

Piękne rzeczy...a komplecik jak krzyczał, to rzeczywiście nie twoja wina i trzeba było brać:-D

A oto moje zakupy z Lidla: kolory trochę na zdjęciach nie wyszły bo np te koszulki, jedna jest ładnie różowa a druga ma taki bardzo ciekawy odcień niebieskiego. Najfajnieszy jest sweterek, w środu ma taki miły w dotyku polarek :-)

Zobacz załącznik 608483 Zobacz załącznik 608484 Zobacz załącznik 608485 Zobacz załącznik 608486

Zobacz załącznik 608487

i kosz do pieluch

Zobacz załącznik 608488

Dagmar, Marcia sporo tego :tak: to ja chyba nie mam tak strasznie dużo jak myślałam.
Może jak znajdę chwilę to cyknę zdjęcia tego co mam.
A na razie pokażę co dzisiaj upolowałam w Tesco. Sweterka szukałam już od jakiegoś czasu i ten od razu mi wpadł w oko, a że obok wisiała sukieneczka z leginsami i krzyczała "Kup mnie" to nie moja wina :-D
Zobacz załącznik 608466

ale macie super ubranka- śliczności :) :) :)

Madzik piękne zakupy i raczej typowo dziewczęce. Choć sweterek unisex i śliczny.
Ja nie wiem co bym zrobiła jakby nagle siusiak urósł, o ile najpierw nie mogłam kupować nic typowego dla danej płci, to teraz tylko słitaśno dziewczyńskimi nadrabiam :-p

Marcia tak w Lidlu od poniedziałku, ale ja nie idę, bo nie wyrobię z kasą jak będę szaleć. Muszę trochę innych rzeczy kupić.
Dzisiaj kupiłam pieluszki tetrowe.

Śliczne te ubreanka. Muszę część moich sfotografować w końcu :-)
A to wczorajsze zdobycze:
Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik Białe 60/120 +Barierki (3931207983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
KOPPANG Komoda, 3 szuflady - IKEA
EKTORP Fotel - Jonsboda brązowy - IKEA tylko biały
DOMBÅS Szafa - IKEA

Jak dojadą i będą poskładane to mąż sfotografuje (bo to nowe lokum które remontuje) to wrzucę fotki :-)

super, mi się przy Kaju marzył taki pokoik z białymi mebelkami, ale nie dało rady :(

Madzikm- tak dwa, pewnie na początku 1 będzie przy naszym łóżku w sypialni a 2 u chłopców w pokoju, bo we 2 się zmieszcza w jednym na noc, a nie wyobrażam sobie po CC w nocy wstawać i chodzić po dzieci do innego pokoju, nie mówiąc że pewnie nie usnę nie mając ich na oku

O Rilla kupiliscie lozeczka o ktorych ja tez mysle. Bo musze miec drugie, bo Tymek jeszcze ze swojego korzysta. Ale myslalam.wlasnie o kupnie takiego ktore mozna przerobic na tapczanik zeby bylo wlasnie dla Tymka a to stare dla Ignasia. Tylko ze wiekszosc lozeczek z ktorych mozna zrobic tapczanik jest 140x70, a nam takie nie wejdzie. Juz i tak zmiescimy sie na styk (o ile w ogole sie zmiescimy!). A to ktore zamowilas jest jedynym na allegro ktore spelnia wszystkie wymagania. Jak dojdzie koniecznie wrzuc zdjecia i napisz jaka jakosc!!!

reklama
Marcia- ok nie ma problemu. Czytałam komentarze i są pozytywne więc myślę że będzie ok. Właśnie to że się robi tapczanik i to jeszcze z barierkami zaważyło na wyborze. Przy dwójce nie mam zamiaru co chwile inwestować w nowe rzeczy, a tak i pościel i materace te same.

Do góry