Wstawiłam pierwsze pranie!!!! Na pierwszy rzut poszły bodziaki więc prezentuję swoją kolekcję. Głównie rozmiar 56-62, ale cos z 68 też się pewnie znajdzie. A niektóre to nawet nie wiem jakie bo nie mają metek. Ale wybierałam ze strychu te najmniejsze.
body długi rękaw
Zobacz załącznik 608265
i krótki
Zobacz załącznik 608266
Chociaż jak tak teraz patrzę na te zdjęcia to jeszcze mi brakuje kilku bodziaków. Może się jeszcze gdzieś znajdą w innych reklamówkach.
Pozostałe części garderoby będę wam pokazywać przy okazji kolejnych prań.
jak patrze na Wasze zakupy to zaczynam sie zastanawiac czy oby nie za mało ubranek mam dla Malucha
dziewczyny a jakie kupujecie termometry? bo ja kupiłam normalny elektroniczny i moja teściowa była wielce oburzona, stwierdziła, że jestem niepoważna i ona musi zadzwonić do Marcina bo ja kupiłam zły więc się wściekłam strasznie. oczywiście od marcina usłyszy, że ma się nie wtrącać ale samo jej zachowanie mnie doprowadza do szału. nie mniej jednak chciałam Was zapytać czy rzeczywiście jestem taką niepoważną matką i jakie macie zdane na temat termometrów.
ja dostalam od siostry taki:
Kardio-Test Termometr Elektroniczny Bezdotykowy Kt-40 - Ceneo.pl
mierzy narazie temperature oki i poki co przy nim zostaniemy
skończyłam sortować i układać garderobę Lusi, odebrałam kupioną na tablicy wanienkę i przewijak- Zostało tyle co nic.
W sumie skończyłam.
Zobacz załącznik 608364 spodenki, pół śpiochy i śpiochy... o i rajstopki
Zobacz załącznik 608365pajace grubsze i cienkie
Zobacz załącznik 608366rampersy i znów rajstopki
Zobacz załącznik 608367bodziory
Zobacz załącznik 608368koszulki
Zobacz załącznik 608369drobiazgi pod łóżeczkiem
Zobacz załącznik 608370 wanienka- z bandą żółwi- jak widać, dzieci wybierały
Zobacz załącznik 608371 przewijak na łóżeczko
Zobacz załącznik 608372bardzo zmęczone dziecko- po pakowaniu torby do szpitala- odpowiedzialnie podawał
W sumie jeszcze muszę wygotować laktator i nakładki i kupić coś do kąpieli i gruszkę.
KONIEC
jejku imponujaca ilosc i jaki pomocnik grzeczny