reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
skończyłam sortować i układać garderobę Lusi, odebrałam kupioną na tablicy wanienkę i przewijak- Zostało tyle co nic.
W sumie skończyłam.

DSCI0865.jpg spodenki, pół śpiochy i śpiochy... o i rajstopki
DSCI0868.jpgpajace grubsze i cienkie
DSCI0869.jpgrampersy i znów rajstopki
DSCI0870.jpgbodziory
DSCI0871.jpgkoszulki

DSCI0872.jpgdrobiazgi pod łóżeczkiem
DSCI0873.jpg wanienka- z bandą żółwi- jak widać, dzieci wybierały :)

DSCI0874.jpg przewijak na łóżeczko

DSCI0875.jpgbardzo zmęczone dziecko- po pakowaniu torby do szpitala- odpowiedzialnie podawał :)

W sumie jeszcze muszę wygotować laktator i nakładki i kupić coś do kąpieli i gruszkę.

KONIEC

Załączniki

• DSCI0865.jpg
    DSCI0865.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 140
  • DSCI0868.jpg
    DSCI0868.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 138
  • DSCI0869.jpg
    DSCI0869.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 148
  • DSCI0870.jpg
    DSCI0870.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 130
  • DSCI0871.jpg
    DSCI0871.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 132
  • DSCI0872.jpg
    DSCI0872.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 125
  • DSCI0873.jpg
    DSCI0873.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 142
  • DSCI0874.jpg
    DSCI0874.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 138
  • DSCI0875.jpg
    DSCI0875.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
dziewczyny a jakie kupujecie termometry? bo ja kupiłam normalny elektroniczny i moja teściowa była wielce oburzona, stwierdziła, że jestem niepoważna i ona musi zadzwonić do Marcina bo ja kupiłam zły więc się wściekłam strasznie. oczywiście od marcina usłyszy, że ma się nie wtrącać ale samo jej zachowanie mnie doprowadza do szału. nie mniej jednak chciałam Was zapytać czy rzeczywiście jestem taką niepoważną matką i jakie macie zdane na temat termometrów.

Jedna z Babć kupiła dokładnie ten model
TERMOMETR elektroniczny do CZOŁA I UCHA BABYONO (3946379567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
. Na tą chwilę nic nie mogę na ten temat się wypowiedzieć b o termometr jeszcze w Polsce czeka na wysyłkę bliżej porodu :tak:

skończyłam sortować i układać garderobę Lusi, odebrałam kupioną na tablicy wanienkę i przewijak- Zostało tyle co nic.
W sumie skończyłam.

Zobacz załącznik 608364 spodenki, pół śpiochy i śpiochy... o i rajstopki
Zobacz załącznik 608365pajace grubsze i cienkie
Zobacz załącznik 608366rampersy i znów rajstopki
Zobacz załącznik 608367bodziory
Zobacz załącznik 608368koszulki

Zobacz załącznik 608369drobiazgi pod łóżeczkiem
Zobacz załącznik 608370 wanienka- z bandą żółwi- jak widać, dzieci wybierały :)

Zobacz załącznik 608371 przewijak na łóżeczko

Zobacz załącznik 608372bardzo zmęczone dziecko- po pakowaniu torby do szpitala- odpowiedzialnie podawał :)

W sumie jeszcze muszę wygotować laktator i nakładki i kupić coś do kąpieli i gruszkę.

KONIEC

WoW !! robi wrażenie :tak:
Skoro wszystko już prawie gotowe to teraz nic tylko odpoczywać, odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać :tak::tak::tak:

też się muszę wziąć za Filipkową garderobę, chociaż cały czas mam wrażenie, że jeszcze dużo czasu :baffled:

za 5 tyg i 4 dni będę na oddziale.
To tyle, żeby odpocząć i nastawić się psychicznie :) Dlatego postanowiłam skończyć akcje torba do szpitala i ubranka.
Jeszcze wózek- znalazłam na tablicy używany ale w fajnym stanie.
Przywiozę po połowie miesiąca, wypiorę wysuszę i niech stoi.

Świetne te wasze zakupy :-):-)
Mi niestety zostało jeszcze parnie ale tym już zajmie się mama a P. prasowaniem ich , dokupić trzeba jeszcze przewijak , kosmetyki pieluchy tetrowe butelki , smoczki i akcesoria do pielęgnacji pytanie tylko czy będę mogła zrobić je sama czy tylko P :-)

reklama
Do góry