reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Półka na dzieciaki ;-) aczkolwiek jestem w stanie uwierzyć, że może ułatwić obsługę bobasów :)

reklama
lizzy kupiłam taki do czoła i ucha a wg niej powinnam była kupić bezdotykowy. "bo takich dotykowych to ona ma chyba z dziesięć i są beznadziejne" jak taka mądra to trzeba było wcześniej powiedzieć ale nieee po co można przecież później skrytykować. z resztą to nie jej sprawa jaki mam termometr. no ale taka ze mnie wyrodna matka ;/

madziolina dzięki za polecenie :) chyba taki zamówię w takim razie bo się babsko nie odczepi.

madziolina, dzięki za link do termometru, ja kupiłam taki w smoczku, ale chciałam też bezdotykowy, jak mówisz że dobry to już zamówiłam :-D

ja go nie uzywalam, ale wszystkie chwala i sluzy im dlugo juz, mozecie nim nawt temp wody czy powietrza zmierzyc, jest dosyc praktyczny a i doroslemu sie przyda.

Kurcze fajnie masz z tymi dziadkami. Niestety moja mama pakuje wszystko tylko w mojego brata "bo oni nie mają pieniędzy, a ty sobie jakoś radzisz" mimo, że bratowa od czterech lat siedzi w domu zamiast do pracy wrócić, a ja pracuje na trzy etaty, a rodzice mężą tylko patrzą jak tu od nas wyciągnąć parę groszy, a jak już coś mają to dla drugiego syńcia, nawet jak mieliśmy wesele to nic się nie dołożyli, nic nie dali, a jeszcze czekali żeby załatwić im transport i noclegi. Ech, szkoda słów...

nie martw się- to jest temat rzeka.
Jeszcze jakby było tak, że nie dają to się nie wpierniczają to było by ok :D

Wstawiłam pierwsze pranie!!!! Na pierwszy rzut poszły bodziaki więc prezentuję swoją kolekcję. Głównie rozmiar 56-62, ale cos z 68 też się pewnie znajdzie. A niektóre to nawet nie wiem jakie bo nie mają metek. Ale wybierałam ze strychu te najmniejsze.
body długi rękaw
Zobacz załącznik 608265
i krótki
Zobacz załącznik 608266
Chociaż jak tak teraz patrzę na te zdjęcia to jeszcze mi brakuje kilku bodziaków. Może się jeszcze gdzieś znajdą w innych reklamówkach.

Pozostałe części garderoby będę wam pokazywać przy okazji kolejnych prań.

Suuuper :)

Aaa jeszcze odnośnie tych kocyków co zamawiałyście to jaki rozmiar brałyście?? 70x100? Bo widziałam na aukcji innego sprzedawcy większy rozmiar 150 na ileś. Ja mam dwa kocyki po Tymku takie milutkie plus jeden polarkowy ale one właśnie z tego mniejszego rozmiaru. I tak się zastanawiam czy nie kupić teraz takiego większego, bo się czasem przydaje do lepszego owinięcia maleństwa.

za duży, wg. mnie nie poręczny.

dziewczyny a jakie kupujecie termometry? bo ja kupiłam normalny elektroniczny i moja teściowa była wielce oburzona, stwierdziła, że jestem niepoważna i ona musi zadzwonić do Marcina bo ja kupiłam zły więc się wściekłam strasznie. oczywiście od marcina usłyszy, że ma się nie wtrącać ale samo jej zachowanie mnie doprowadza do szału. nie mniej jednak chciałam Was zapytać czy rzeczywiście jestem taką niepoważną matką i jakie macie zdane na temat termometrów.

Ja mam ten- jakieś 7 lat. Genialny.
Wiem co mówię bo innych tego typu miałam w tym czasie z 6

Domotherm Signal opinie użytkowników, dane techniczne, ceny - Cokupic.pl

i jeszcze mam taki ale starszy model.

ULTRAMED Medyczny Termometr do czoła, ucha f. mowy (3934503164) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

też jest ok. Nawet się zdziwiłam bo chciałam go wywalić (leżał 3 lata) A. wymienił baterie i śmiga.

Dziewczyny a podpowiecie jakiś fajny przewijak? Myślałam o takim na stelażu z półeczkami, poprzednim razem miałam samą matę i nieźle mnie kręgosłup bolał bo kładłam na zbyt niskim regale... no i miejsca było mniej. Teraz chciałabym taki "prawdziwy" :-D Może kupię używany, ale kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę?

reklama
Madziolina dzięki za link fajnie ten termomert się prezentuje, pokażę go mężowi bo powiedziałam, że termometry to jego działka i ma coś wybrać... No ale może troszkę mu pomogę ;-)...
Co do przewijaka to ja mam taki na łóżeczko a komoda stoi obok, więc wszystko będę mieć pod ręką i nie będę musiała się schylać;-).. Te na stojakach może i fajne też ale to dodatkowy "mebel" w domu i miejsce zajmuje jak dla mnie.

Do góry