reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Kurcze fajnie masz z tymi dziadkami. Niestety moja mama pakuje wszystko tylko w mojego brata "bo oni nie mają pieniędzy, a ty sobie jakoś radzisz" mimo, że bratowa od czterech lat siedzi w domu zamiast do pracy wrócić, a ja pracuje na trzy etaty, a rodzice mężą tylko patrzą jak tu od nas wyciągnąć parę groszy, a jak już coś mają to dla drugiego syńcia, nawet jak mieliśmy wesele to nic się nie dołożyli, nic nie dali, a jeszcze czekali żeby załatwić im transport i noclegi. Ech, szkoda słów...
Agunia, u mnie w tej kwestii to wręcz temat na zamknięty wątek...

reklama
Wstawiłam pierwsze pranie!!!! Na pierwszy rzut poszły bodziaki więc prezentuję swoją kolekcję. Głównie rozmiar 56-62, ale cos z 68 też się pewnie znajdzie. A niektóre to nawet nie wiem jakie bo nie mają metek. Ale wybierałam ze strychu te najmniejsze.
body długi rękaw
DSC_0467[1].jpg
i krótki
DSC_0469[1].jpg
Chociaż jak tak teraz patrzę na te zdjęcia to jeszcze mi brakuje kilku bodziaków. Może się jeszcze gdzieś znajdą w innych reklamówkach.

Pozostałe części garderoby będę wam pokazywać przy okazji kolejnych prań.

Załączniki

• DSC_0467[1].jpg
    DSC_0467[1].jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 121
  • DSC_0469[1].jpg
    DSC_0469[1].jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
Aaa jeszcze odnośnie tych kocyków co zamawiałyście to jaki rozmiar brałyście?? 70x100? Bo widziałam na aukcji innego sprzedawcy większy rozmiar 150 na ileś. Ja mam dwa kocyki po Tymku takie milutkie plus jeden polarkowy ale one właśnie z tego mniejszego rozmiaru. I tak się zastanawiam czy nie kupić teraz takiego większego, bo się czasem przydaje do lepszego owinięcia maleństwa.

mojebobo ja kupiła dwa kocyki te z allegro mniejszy rozmiar, nie są grube a cieplutkie. co do kolorów to mam malinowy i bardzo mi się podoba choć faktycznie trochę ciemniejszy niż na zdjęciach a drugi kupiłam ten jasny róż w paseczki i jest taki bladziutki, pudrowy przybrudzony i mniej mi się podoba. Poza tym kupiłam jeszcze kocyk tkany 90x120, jeden gruby też w tym rozmiarze i mam łącznie 4. mam nadzieję, że trochę pomogłam :p i czekam na foteczki zakupów :)

marcia super pranko :) czekam na więcej :D

dziewczyny a jakie kupujecie termometry? bo ja kupiłam normalny elektroniczny i moja teściowa była wielce oburzona, stwierdziła, że jestem niepoważna i ona musi zadzwonić do Marcina bo ja kupiłam zły więc się wściekłam strasznie. oczywiście od marcina usłyszy, że ma się nie wtrącać ale samo jej zachowanie mnie doprowadza do szału. nie mniej jednak chciałam Was zapytać czy rzeczywiście jestem taką niepoważną matką i jakie macie zdane na temat termometrów.

nina a jaki wg niej miałaś kupić? ale kto tam zrozumie teściową :wściekła/y:

my mamy termometrów kilka elektroniczny zwykły, taki do ucha i na czoło, taki paseczek na czoło co zmienia kolor, w smoczku i WSZYSTKIE sa do dupy najlepszy jest rtęciowy stary co przechowuję jak skarbi NIKT nie może go dotykać :baffled:

reklama
Do góry